Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΨΩΜΑΣ, GALLOS ή ….ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ????? Όποιος κι αν είναι, ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ και ευθύνεται, για την υπονόμευση της αριστεράς, για το ξεπούλημα των Ιμίων, για τον Οτσαλάν, αυτός και το μεγαλύτερο στήριγμα του ξεπουλήματος της χώρας στους εβραίους του ΔΝΤ.

%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%2593%25CE%259A%25CE%2591%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A3+%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A0%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%25A4%25CE%2597%25CE%25A3 Ξέρω ότι σας χαλάω την όρεξη αλά πρέπει να προσέχετε τα σάπια φρούτα έχουν σκουλήκια!!!

Ο παππούς του παραπάνω κοπρίτη, υπήρξε ο επιτελάρχης της στρατιάς της Μικράς Ασίας στη καταστροφή του 1922 Θεόδωρος Πάγκαλος, που ενώ θα έπρεπε να συλληφθεί και να εκτελεστεί για εσχάτη προδοσία με συνοπτικές διαδικασίες, πρόλαβε και συνωμότησε εναντίον όλων των άλλων συνυπεύθυνων του και μάλιστα στη δίκη και εκτέλεση «των 6″, είχε τη θέση του δημόσιου κατήγορου!!!!! Αυτός ο παππούς του, είναι ο ίδιος φασίστας και συνωμότης που σαν αχυράνθρωπος των τότε (ξανά) αγγλοεβραίων και γαλλοεβραίων δανειστών, εγκατέστησε και επέβαλε την ομώνυμη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.

Οι δεσμοί της οικογένειας, κυρίως με εβραίους της Γαλλίας είναι πανίσχυροι.

Αυτά που δεν λέει στα βιογραφικά του στοιχεία ο νυν δικτατορίσκος φασίστας εγγονός, είναι τα παρακάτω.

(Α) === Κατ’ αρχήν εγώ σαν ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, έχω χρέος να τον ξεβρακώσω για το ποιο μεGalo ψέμα του. Ο χοντροθόδωρος (αν αυτό είναι το πραγματικό του όνομα), επειδή έχει διοριστεί να «εκλέγεται» στη περιοχή Αττικής, όπου οι Έλληνες Αρβανίτες είναι πλειοψηφία στον πληθυσμό (ψηφοφόροι), τις προεκλογικές περιόδους και μόνο το παίζει Αρβανίτης (έχει μάθει και μερικές λέξεις) για να κοροϊδέψει και να μαζέψει ψήφους. Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Κι αν έπρεπε να έχει αρβανίτικη ρίζα το επίθετό του, πιθανότατα θα είχαμε να λέμε για «Μπάκας» ή «Μπούκος», είτε λόγω της οικογενειακής μάσας (μπάκα=κοιλιά), είτε της οικογενειακής επιχείρησης (μπουκ=ψωμί) αντίστοιχα.

Επομένως:

1.– Πρέπει να δεχθούμε ως πιθανότατα σωστή, κατ’ αρχήν τη γαλλοεβραϊκή εκδοχή (Γάλλος, Galos σε ελληνική ηχητική απόδοση). Αυτή η εκδοχή ενισχύεται, αφενός από τις βαθύτατες ρίζες της οικογένειας στη Γαλλία με χρηματιστικές και προξενικές δραστηριότητες και αφετέρου, από την αγαπημένη συνήθεια των διασπαρμένων εβραίων, να υιοθετούν επίθετα που δείχνουν τη χώρα προέλευσής τους. Επίσης χρησιμοποιούν και την επαγγελματική τους δραστηριότητα για σχηματισμό επιθέτου. Αυτό το κάνουν εκτεταμένα, γιατί ξέρουν ότι η χρήση εβραϊκών ονομάτων και επιθέτων δημιουργεί άμεσα αρνητικά αντανακλαστικά σε όλες τις κοινωνίες.

Το πρώτο συστατικό του επιθέτου αυτής της πολύ σοβαρής εκδοχής, είναι η γαλλική λέξη «pain» (=ψωμί) – Pain Galos (=Ψωμί του Γάλλου). Η ανάγκες ελληνοποίησης του ονόματος, η οικογένεια πανεύκολα μετέτρεψε το PainGalos, στο ελληνόηχο και ελληνοποιημένο «Πάγκαλος».

2.– Μια άλλη επίσης πολύ σοβαρή εκδοχή, είναι αυτή που έχουν εμφανίσει τα «24γραμματα», για την Ιταλική (μόνο???) προέλευση των Pane+Gallus (= ψωμί + κόκορας) της Κέας (Τζιάς), που υποδηλώνει το επάγγελμα και το εμπορικό σήμα (και όχι …οικόσημο) της οικογένειας. Η εκδοχή αυτή ενισχύεται ιδιαίτερα από το εμπορικό σήμα, στο οποίο αν και κακοφτιαγμένο, φαίνονται να απεικονίζονται αντικριστά 2 κοκόρια (Gallus), μπροστά από φρατζόλες ψωμιού (Pane).

3.– Μια τρίτη εκδοχή, είναι ο …παπαγάλος!!!! που στα Ιταλικά ακούει στο όνομα pagallo και pappagallo. Η είσοδος της οικογένειας στην Ελλάδα δια μέσου Ιταλίας και η άγρια ενασχόλησή της με την πολιτική, όπου «παπαγαλίζουν» οτιδήποτε για να κατατρώγουν τα πάντα κι’ απ’ τη βαρυστομαχιά να βλέπουν στον ύπνο τους εφιάλτες, πως τάχα τες τα συμφάγαμε τα κλεμμένα τους κι εμείς(!!!!!!), αρκούν για να στηρίξουν αυτή την εκδοχή.

Το βέβαιο και τεκμηριωμένο είναι, ότι η οικογένεια PAGALLO, στην οποία ανήκει και είναι σήμερα αρχηγός ο χοντροθόδωρος (αν -ξαναλέω- είναι το πραγματικό μικρό του όνομα), δεν έχει Ελληνική Αρβανίτικη καταγωγή.

(Β) === Λόγω της αρχαίας επαγγελματικής ενασχόλησης της οικογένειας με «χρηματοοικονομικές» συναλλαγές, με προξενικές αντιπροσωπεύσεις στη Γαλλία, και με ξενόδουλη άσκηση αυταρχικής πάντα εξουσίας στην Ελλάδα, ο νυν χοντροθόδωρος αν ασχολιόταν με τη πολιτική σαν ακραίος φασίστας που πάντα είναι, λόγω του ελεεινού δικτάτορα παππού, δεν είχε τη παραμικρή πιθανότητα επιτυχίας. Γι’ αυτό χρειαζόταν μια καλή κολυμπήθρα, για να ξεπλυθεί από τα προπατορικά αμαρτήματα και τη βρήκε (όπως και άλλα επώνυμα καθίκια) στη μαχητική (σχεδόν κομμουνιστική) νεολαία Λαμπράκη, την οποία και υπονόμευσε όσο κανένας άλλος.

(Γ) === Σε όλο το διάστημα της δικτατορίας Παπαδόπουλου και Ιωαννίδη, ο PAGALLO την έχει κοπανήσει στο Παρίσι, όπου πανεύκολα δούλεψε στο εβραιοκρατούμενο πανεπιστήμιο της Σορβόνης. Εκεί καλοπερνούσε και δεν έχει γίνει γνωστή, καμία απολύτως σοβαρή δραστηριότητα του εναντίον της χούντας των συνταγματαρχών. Η αλήθεια είναι, ότι το 1968, εκτός από τους βασιλοχουντικούς που ήθελαν να κάνουν τη δική τους δικτατορία, η Ελληνική ιθαγένεια αφαιρέθηκε από ορισμένα άτομα με …περίεργες εθνοτικές ρίζες, χωρίς ποτέ κανείς να καταλάβει τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτή η ενέργεια από τη χούντα και συνειρμικούς συσχετισμούς δεν θέλω να κάνω.

(Δ) === Η πραγματική χρησιμότητα, το πραγματικό πολιτικό στίγμα, η πραγματική πολιτική ταυτότητα του PAGALLO, παρότι είχε δώσει πολλά αλλά μικρότερα δείγματα γραφής στο παρελθόν που πιστοποιούσαν τη καραμαυρίλα των φασιστικών πολιτικών επιλογών του, φάνηκαν σε όλο τους το μεγαλείο, αφενός στη συνωμοσία για τη σύλληψη και παράδοση του Κούρδου ηγέτη ΟΤΣΑΛΑΝ στους τούρκους και αφετέρου στη κρίση των Ιμίων, όπου ενώ είμαστε στο παρά πέντε για πόλεμο με τη Τουρκία, εκείνη τη μοιραία νύχτα ο νυν δικτατορίσκος PAGALLO, τότε υπουργός εξωτερικών του εβραίου Σημίτη, συμμετείχε σε κρασοκατάνυξη ….κομματικής συνεστίασης. Όταν τα ξημερώματα εμφανίστηκε, αφού έκανε μια βόλτα στο κέντρο επιχειρήσεων των «ενόπλων δυνάμεων», βγήκε και είπε σε Αμερικάνους και Τούρκους (και προς τα έξω δημόσια!!!!) το φτύσιμο για τη …παλιοσημαία μας που θα μπορούσε να τη πάρει ο …άνεμος-Τούρκος και να μη ξαναστηθεί ποτέ ξανά!!!!!

Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

MEANDROS    Ξέρω ότι σας χαλάω την όρεξη αλά πρέπει να προσέχετε τα σάπια φρούτα έχουν σκουλήκια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters