Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Αυτό το Σάββατο Η Press Time αποκαλύπτει
























-Στο δόκανο εννέα πολιτικοί. Πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε σε 165 εταιρίες real estate και διαχειριζόταν 220 ακίνητα. Έρευνα του ΣΔΟΕ και για τα ακίνητα άλλου πρώην υπουργού.
-Στο μικροσκόπιο και: Βουλευτής της ΝΔ για τη μυθώδη περιουσία του. Πρώην υπουργός της ΝΔ για εταιρίες και ακίνητα. Κορυφαίος του ίδιου κόμματος με… οικογενειακή έφεση στο real estate. Άνοιγμα λογαριασμών σε δύο γυναίκες πολιτικούς. Ξαφνικός πλουτισμός και για άλλους δύο πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ.
-Θα μπει κανείς φυλακή; Ο Παπανδρέου ζητά διερεύνηση των υποθέσεων σε βάθος και παραδειγματική τιμωρία.
-Το μεγάλο φαγοπότι στον ΕΟΤ. Πόρισμα φωτιά των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για δώρα, ταξίδια και απευθείας αναθέσεις.
-«Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω»… πουθενά! Γιγαντώνεται το κίνημα των πολιτών. Το μέτωπο που άνοιξε με τα διόδια και τι δηλώνουν οι πρωταγωνιστές. Τι λέει ο Απόστολος Γκλέτσος.
Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική
-Δεν θέλει, ή δεν μπορεί να διώξει τον Πάγκαλο ο πρωθυπουργός; Το μείζον πολιτικό ζήτημα που έχει ανοίξει και οι εξηγήσεις.
Press Time
Διαβάστε ακόμα:
-«Νοιώθω ότι ξαναζώ τη σφαγή». Η τραγική Διστομίτισα Μαρία Σφουντούρη που έχασε γονείς, αδελφό και συγγενείς από τους ναζί, το ’45, απαντά στο Βεστερβέλε για την προσφυγή στη Χάγη. Συγκλονιστικές μαρτυρίες και ντοκουμέντα.
-Το παιχνίδι της κερδοσκοπίας στα φάρμακα. Ποιοι ζητούν από τον υπουργό Υγείας να βγάλει στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που παίζουν με τη δημόσια υγεία.
-Τρόμος από την προκήρυξη νεοεμφανιζόμενης αλβανικής οργάνωσης. Απειλεί ότι θα επιτεθεί και στην Ελλάδα!
-Έρχονται τα «κόκκινα τρακτέρ». Οι αγρότες κινητοποιούνται. Τα προβλήματά τους και τα μηνύματα που στέλνουν σε κυβέρνηση και πολίτες μέσω της PRESS.
-Η αγωγή του Πατέρα και η κόντρα με το Μαρινάκη. Η αποκρυπτογράφηση των εξελίξεων και ο Βαρδινογιάννης.
SPORT
-Σισέ και Πάντελιτς οι αποδοτικότεροι παίκτες του πρωταθλήματος, τα δέκα «όχι» για τον Παναθηναϊκό, όλη η αλήθεια για την ΑΕΚ και οι αποδοχές των Μέσι και Μουρίνιο.
Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα
Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/01/press-time.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters