Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Αντιστέκεται η Ελλάδα στα μεταλλαγμένα προϊόντα

Και γι’ αυτό μπαίνει στο στόχαστρο των ΗΠΑ

67074D0ECCA0D01E8C0D02088B398A03 Αντιστέκεται η Ελλάδα στα μεταλλαγμένα προϊόντα
Ολοι οι Έλληνες πρέπει να τα προσέχουν τα γεννητικά τροποποιημένα είναι ο μεγαλύτερος ύπουλος παγκόσμιος δολοφόνος!!! Όταν αγοράζουμε να το ψάχνουμε με σοβαρότητα και να καταγγέλλουμε αυτούς που έχουν τέτοια προϊόντα. ΑΡΧΑΙΑ  ΙΘΩΜΗ
Με το πρόσχημα της δημιουργίας ανθεκτικών προϊόντων προβαίνουν ορισμένες χώρες, με πρωτοστάτη τις ΗΠΑ, στη δημιουργία γενετικά τροποποιημένων προϊόντων.Η Ελλάδα συνεχίζει να προβάλλει αντίσταση σε αυτή την πρακτική με αποτέλεσμα να στοχοποιείται, όπως αποκαλύφθηκε από αμερικανικά έγγραφα. Σύμφωνα με αυτά η Αμερική απειλεί τις ευρωπαϊκές χώρες που πρόβαλλαν αντίσταση στην εισαγωγή μεταλλαγμένων στην αγορά τους. «Υπήρχε μία παράδοση στη χώρα μας από το 1998 και για αρκετά χρόνια μετά, που ήθελε τον πρέσβη των ΗΠΑ να συναντάται με τον εκάστοτε υπουργό Γεωργίας κι αυτό γινόταν για να προωθηθούν τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα και στην Ελλάδα. Ευτυχώς, όμως, οι ελληνικές κυβερνήσεις τηρούν σταθερή στάση κατά των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών», όπως τονίζει ο διευθυντής του ελληνικού γραφείου της Greenpeace Νίκος Χαραλαμπίδης.
Ο διευθυντής της «Greenpeace» δηλώνει πως η Ελλάδα μπορεί να καυχηθεί για τα «καθαρά» της προϊόντα, καθώς ακόμη και στην εκτροφή των ζώων, οι τροφές που χρησιμοποιούνται δεν είναι μεταλλαγμένες, με εξαίρεση τη σόγια, η οποία κατά περίπου 60% παραμένει γενετικά τροποποιημένο προϊόν.
Σύμφωνα με τον κ. Χαραλαμπίδη, η Ελλάδα είναι στη «μαύρη λίστα» των ΗΠΑ, για έναν ακόμη λόγο. Για το γεγονός ότι πρωτοστάτησε στον αγώνα κατά των μεταλλαγμένων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μαζί με την Αυστρία, τη Δανία, το Λουξεμβούργο και τη Γαλλία.
«Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η αμερικανική πρεσβεία στο Παρίσι συνέστησε στην Ουάσιγκτον να ξεκινήσει εμπορικό πόλεμο εναντίον οποιασδήποτε χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης εναντιωνόταν στα γενετικώς τροποποιημένα δημητριακά, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το WikiLeaks», πρόσθεσε ο κ. Χαραλαμπίδης.
http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/101956/adisteketai-i-ellada-sta-metallagmena-proioda/
MEANDROS    Αντιστέκεται η Ελλάδα στα μεταλλαγμένα προϊόντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters