Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Εξευτελίζουν Έλληνες πιλότους για να κρύψουν τουρκικές προκλήσεις

Στις 13 Ιανουαρίου 2011, πιλότοι ελικοπτέρων S-70B-6 Aegean Hawk της 2ης ΜΕΛ στο Κοτρώνι (Πολεμικό Ναυτικό), εγκλώβισαν βορειοανατολικά της Κέας, τούρκικο υποβρύχιο που βολτάριζε ανενόχλητο σε απόσταση ανάσας από την Αθήνα.

Το επεισόδιο είναι καταγεγραμμένο στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, αλλά η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων (για να κρύψει την αποτυχία του συστήματος άμυνας και αναχαίτισης), προσπάθησε να βγάλει τους Έλληνες πιλότους τρελούς και ανίκανους.
΄΄Βάφτισαν΄΄ αμέσως το τούρκικο υποβρύχιο………………ναυάγιο, υποστηρίζοντας (πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων) ότι τα ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα του Πολεμικού Ναυτικού κυνηγούσαν ένα εγκαταλειμμένο ναυάγιο για ώρες.
Ο υπουργός Άμυνας κ. Βενιζέλος ενημέρωσε για το περιστατικό τον Πρωθυπουργό και το Newsbomb που μίλησε με πιλότους της 2ης ΜΕΛ, καταγράφει της οργή τους για τον εξευτελισμό που επιχειρείται σε βάρος τους – για να κρύψουν οι ηγεσίες την τουρκική πρόκληση με το υποβρύχιο σε απόσταση λίγων μιλίων από την Αθήνα.

Η περιπολία του τουρκικού υποβρυχίου στην Κέα, έγινε λίγες μόνο μέρες μετά τη συνάντηση Παπανδρέου – Ερντογάν στο Ερζερούμ και η διέλευση του από όλο το κεντρικό Αιγαίο, δείχνει ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης στην Ελλάδα.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters