Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Αντιεξουσιαστές προπηλάκισαν τον Κώστα Σημίτη

«Άνευ ιδιαίτερης σημασίας» θεωρεί το περιβάλλον του Κώστα Σημίτη, το φραστικό περιστατικό με το οποίο ήρθε αντιμέτωπος  ο πρώην πρωθυπουργός, στο Κέντρο της Αθήνας, εχθές το μεσημέρι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, εξερχόμενος από το γραφείο του στην οδό Ακαδημίας περίπου λίγο πριν από τις 15:00, ο κ. Σημίτης, ο οποίος συνοδευόταν από τον......
επικεφαλής της προσωπικής του ασφάλειας, αναγνωρίστηκε και έγινε στόχος φραστικών επιθέσεων από ομάδα νεαρών, οι οποίοι κολλούσαν αφίσες στην περιοχή και που, κατά το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επικεφαλής της ασφάλειας του κ. Σημίτη τον οδήγησε άμεσα σε ασφαλές σημείο, σε παρακείμενη πολυκατοικία, όπου και παρέμειναν λίγα λεπτά, έως ότου επιστρέψουν στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.

D Kostas
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/blog-post_8344.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters