Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΑΒΝΤΑ.

Αν κάποιος έχει διαβάσει “STRATFOR” τον απροκάλυπτο δημοσιογραφικό βραχίονα της CIA και των κυβερνητικών επιλογών των Αμερικάνων και διαβάσει τις αντίστοιχες προβλέψεις της Ρώσικης PRAVDA, ασφαλώς και θα συμπεράνει, ότι η ομάδα Πούτιν – Νεντβέντεβ, έχουν προοδεύσει αρκετά στην αμερικανοποίησή τους, σε σημείο που να βαφτίζουν πλέον και αυτοί, ως “προβλέψεις” τις γεωστρατηγικές επιδιώξεις τους. Ας δούμε το σχετικό άρθρο στο ksipnistere,

Ανατριχιαστικό. «2011 Το Μαύρο έτος Μπροστά» ο τίτλος στο Πρωτοσέλιδο Της ΠΡΑΒΔΑ Προβλέπει Μαύρες ημέρες γεμάτες Πολέμους.

Η Πράβδα προβλέπει σε πρωτοσέλιδο άρθρο με τιτλο ” 2011: The dark year ahead” (βλέπε συνημμένο άρθρο και πηγή) της ρωσοτουρκικό πόλεμο για θέματα της μαύρης θάλασσας, προφανώς επειδή οι Ρώσοι έχουν ενδείξεις ότι οι Τούρκοι δεν θα κρατήσουν τις συμφωνίες για τους αγωγούς.
Προβλέπεται επίσης σειρά θερμών επεισοδίων με την Ελλάδα και την Βουλγαρία, εξ αιτίας των οποίων η Ρωσία θα βρει ευκαιρία να παρέμβει.
Προβλέπει σύμφωνα με τις πληροφορίες της, πόλεμο μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ μέσα στο Λίβανο. Εμπλοκή της Συρίας.
Από τον γενικό χαμό δεν εξαιρεί την Κύπρο όπου θα γίνει ανάφλεξη με τους Τούρκους. Το άρθρο είναι τεράστιο και βγάζει στη φόρα τις πληροφορίες, ή ίσως τα σχέδια του Πούτιν για το 2011 το οποίο ονομάζει μαύρο έτος.
Προβλέπει επίσης …εμφύλιο και εξεγέρσεις και οικονομική κατάρρευση στις ΗΠΑ, με το Τέξας να θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί.
Προβλέπει επίσης οικονομικό κραχ στην Κίνα. Τέλος για την Ελλάδα προβλέπει σύσφιξη των σχέσεών της με την Ρωσία, μετά τον πόλεμο της Ρωσίας με την Τουρκία.
Στα αποσπάσματα της ΠΡΑΒΝΤΑ που ακολουθούν, η μετάφραση έγινε από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗ:

“……..Ρωσία
Φέτος δεν θα είναι εύκολη χρονιά για μας. Εν μέρει, αυτό θα επιφέρει πολλές πληγές: η μία, αφορά την οικονομική κατάρρευση της Κίνας, από τις όλο και πιο χαμηλότερες τιμές των εμπορευμάτων. Αυτό, φυσικά, θα χτυπήσει σκληρά τον κρατικό προϋπολογισμό μας, ο οποίος αντλεί τους περισσότερους φόρους του, μακριά από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Αυτό με τη σειρά του θα έχει μακροπρόθεσμα θετικό αποτέλεσμα: τον αναγκαστικό εξορθολογισμό της κυβερνητικής πολιτικής. Η άμυνα είναι σχεδόν φύγει, έτσι χωρίς σημαντικών αποθεμάτων, η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσουμε με τις απολύσεις των chenovniks, γραφειοκρατών. Ήδη έχουν προγραμματιστεί περικοπές, 200k, για τα επόμενα 1,5 χρόνια, ή η περικοπή θέσεων του 20% του εργατικού δυναμικού της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, που είναι πιθανόν να αυξηθεί κατά 30 ή 40%. Πολλές λειτουργίες γίνονται χειρονακτικά, μπορούν και θα γίνονται από ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Αυτό και η νέα έμφαση στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων, θα οδηγήσει πολλούς εργαζόμενους στην ανεργία, που όμως θα θέλουν να διεκδικήσουν το μερίδιό τους, ενώ δεν θέλουν να κάνουν τίποτα περισσότερο, από το να βάζουν μια σφραγίδα σε ένα χαρτί …. και καλό ξεμπέρδεμα με τη συντριπτική πλειοψηφία τους
Θα αντιμετωπίσουμε επίσης περισσότερες πολιτικές αναταραχές, στη κεντρικής Ασία, από τις εκεί παράνομες ομάδες. Επιπλέον, οι υπερ-εθνικιστές, χωρίς να το συνειδητοποιούν, παίζουν το παιχνίδι της CIA. Θα υπάρξουν περισσότερες απεργίες και ταραχές, ωστόσο, οι ηγέτες τους θα εγκατασταθούν έξω. Η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει τον κίνδυνο, καθιστώντας την απέλαση των παρανόμων ομάδων, ως θέμα πολύ μεγάλης προτεραιότητας και ενώ η αστυνομία θα εξακολουθεί να είναι διεφθαρμένη, αλλά θα είναι πολύ πιο φοβισμένη, αφού κανένας αρχηγός της αστυνομίας δεν μπορεί να ανεχθεί μια αναταραχή εθνικιστών, εάν θέλει τη …σύνταξή του.
Η τρομοκρατία θα συνεχιστεί όπως και σήμερα, με τις CIA/MI6/Saudi να τη χρηματοδοτούν συνεχώς. Δηλαδή, τέσσερις φορές περισσότερο, από όσο το 2009. Θα υπάρχουν μερικά πολύ αιματηρά επεισόδια. Αντίποινα θα κλιμακωθούν, επίσης, όχι μόνο από τις Ομοσπονδιακές δυνάμεις, αλλά από διάφορες άλλες ομάδες, όπως οι μοναρχικοί και οι Κοζάκοι. Πολλοί μουσουλμάνοι θα συνεχίσουν τις επιθέσεις κατά των Χριστιανικών πληθυσμών, εκ των οποίων οι περισσότερες, θα επικεντρωθούν σε επιθέσεις στις γειτονιές των Χριστιανών. Φυσικά, αυτό θα συνεχίσει να πιέζει, όλο και περισσότερο τους Χριστιανούς.
Η Ρωσία θα δεί επίσης νέες ευκαιρίες στην κορεατική χερσόνησο, όπου επιζητεί μια ενιαία Κορέα, και με την Κίνα σε σύγχυση, θα ωθήσει τις ΗΠΑ, για να δημιουργηθεί εναλλακτική λύση της Κορέας στην Ιαπωνία ή την Κίνα, και οι δύο παραδοσιακοί εχθροί, καθώς και συνεργάτες. Η Ρωσία θα γίνει επίσης ο κύριος έμπορος όπλων στην Κορέα, καθώς επίσης, θα έχει και την ευκαιρία για την υπογραφή συμφωνιών για το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο, με αυτούς που θα αναλάβουν την ανοικοδόμηση της Κορέας και τη βιομηχανική της ανάπτυξη.
Η Ρωσία θα έχει επίσης συμμετοχή, στην αρχή πολιτική και στη συνέχεια μια σύντομη στρατιωτική αντιπαράθεση στη Μαύρη Θάλασσα με τη Τουρκία. Αν και είναι μια σύμμαχος του ΝΑΤΟ, το ΝΑΤΟ δεν θα αντιδράσει, καθώς δύο άλλοι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ (Ελλάδα και Βουλγαρία) θα συμμετέχουν στη διένεξη. Η Ρωσική συμμετοχή θα περιλαμβάνει κυρίως αεροναυτικές επιδρομές για προστασία Ρωσικών οικονομικών συμφερόντων και κάποιες επιδρομές των Ρώσων πεζοναυτών, στις Τουρκικές παράκτιες περιοχές. Η συνέπεια θα είναι μια ισχυρότερη ρωσική παρουσία στα Βαλκάνια, ιδιαίτερα με την Ελλάδα και τη Σερβία σταθερές στη Ρωσική σφαίρα επιρροής και τη Βουλγαρία να διολισθαίνει προς την ίδια κατεύθυνση.
Θα ήθελα επίσης να σας δώσω μια πιθανότητα 1 προς 3, να γίνει κάτι αντίστοιχο με τη Γεωργία. Ίσως αυτή τη φορά ο Πρόεδρος Μεντβέντεφ δεν θα σταματήσει, περιμένοντας να δει τι αποφάσεις θα λάβει η Τιφλίδα.… .. Λίβανος
Ο Λίβανος έχει αποφασιστεί να καεί. Η Χαμάς, υποστηριζόμανη από το Ιράν και τη Συρία και την Τουρκία, θα ξεκινήσει έναν μεγάλης κλίμακας πόλεμο με το Ισραήλ και θα προσπαθήσει, με την υποστήριξη των Τούρκων, να επαναποκτήσει άμεσα ισχύ. Φυσικά, ο στόχος θα είναι να διώξουν τους Χριστιανούς και να τους αντικαταστήσουν με μουσουλμάνους, και αυτό από μόνο του, θα προκαλέσει έναν μικρής κλίμακας πόλεμο. Όταν οι Τούρκοι προστρέξουν σε “ενίσχυση” της Χαμάς κατά του Ισραήλ, αυτό θα θεωρηθεί ως μια προσπάθεια νεκρανάστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Τα χριστιανικά / μουσουλμανικά φιλελεύθερα στοιχεία, θα κομματικοποιήσουν πλήρως τις συνθήκες πολέμου, που θα υποστηρίζονται από τη Συρία, η οποία, ενώ (θα δείχνει) ότι μειώνει τους δικούς της φανατικούς, θα κάνει ό,τι μπορεί για να επιβεβαιωθεί σε υποτακτικούς της, σαν ισχυρή σταθερή δύναμη.


Ισραήλ
Το Ισραήλ πρόκειται να έχει έναν καυτό πόλεμο στα χέρια τους, αυτό το έτος. Κατ’ αρχήν, μετά τη Βραζιλία και την Αργεντινή, οι οποίες και οι δύο δήλωσαν ότι αναγνωρίζουν το Παλαιστινιακό (τρομοκρατικό κατ’ αυτούς) κράτος, αυτό θα ασκήσει πίεση, που δεν θα είναι δυνατή η αποτροπή ενός πραγματικού πολέμου. Αυτός ο πόλεμος θα ξεκινήσει από τη Χαμάς, οι ριζοσπάστες της οποίας, απλά δεν δίνουν δεκάρα, για το πόσοι πολλοί Λιβανέζοι πεθάνουν για την Τζιχάντ τους. Καθώς το Ισραήλ θα αντιμετωπίζει τις επιθέσεις κατά των φραγμάτων με πυραύλους και με επιθέσεις θα παραβιάζει τα σύνορα, ενώ ταυτόχρονα θα ασκεί αυξημένη πίεση σε βάρος των Παλαιστινίων, για να τους αντιμετωπίζει συνολικά. Οι Αμερικανοί θα δώσουν “απρόθυμα” υποστήριξη σε κάθε περίπτωση.
Ο βασικός παράγοντας που θα επιφέρει κλιμάκωση, θα είναι οι Τούρκοι, που προσφέρεται να θυσιάσει νεκρούς σε μια στρατιωτική αντιπαράθεση. Θα επιτεθεί πρώτα από θάλασσα και αέρα και στη συνέχεια με Τούρκους στρατιώτες θα επιχειρήσει εισβολή στο Λίβανο. Ο πόλεμος θα κλιμακωθεί γρήγορα, με την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας να προσδιορίζεται από τη δική της ασταθή εσωτερική κατάσταση και να επιδιώκει να διαδραματίσει άμεσο ρόλο.
Το Ισραήλ θα υποστεί σοβαρές ζημιές στις περιοχές των συνόρων, ενώ θα υπάρξει επίσης μεγάλος αριθμός θυμάτων στο νότιο Λίβανο και στις Παλαιστινιακές περιοχές. Στη Γάζα θα συμβούν τα χειρότερα και θα δούμε τις άμεσες αντεπιθέσεις του πυροβολικού από την IDF, για να προστατέψει τα φράγματα. Στη γύρω περιοχή, τα Αραβικά έθνη θα συγκλονίζονται από
διαμαρτυρίες φανατικών, που θα πιέζουν τις κυβερνήσεις τους να συμμετάσχουν (στον πόλεμο), οι οποίες θα διανύουν ακραίες πολιτικές διακυμάνσεις, με διασπάσεις και λουτρά αίματος των διαμαρτυρόμενων ριζοσπαστών, από τους διάφορους βασιλιάδες και τους δικτάτορες, που θα θέλουν να τσακίσουν τους εξεγερμένους, για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην εξουσία και να μη γίνουν οι ίδιοι στην κυμάς.

Η Ρωσία, λόγω της τουρκίας και της συμμετοχής στη κρίση των Ελλήνων και των Κούρδων, θα βγει ως ο κύριος σύμμαχος του Ισραήλ, που δέχεται καταρχάς επίθεση από τους Τούρκους και στη συνέχεια, ανάλογα με τις εξελίξεις, θα στραφεί κατά των υπόλοιπων ισλαμιστών. Ναι, η Ρωσία θα χάσει τη μεγάλη επιρροή της στους Ισλαμιστές Άραβες, αλλά θα κερδίσει πάρα πολύ με τους Ορθόδοξους Χριστιανούς και άλλες χριστιανικές ομάδες, καθώς και τους Εβραίους.
Η κυβερνητική μειονότητα της Συρίας, θα αρχίσει επίσης να αποστασιοποιείται από τη Χαμάς, δείχνοντας ότι δεν επιθυμεί να πολεμήσει εκτός των συνόρων της και θα είναι απασχολημένη, με την εξόντωση των ριζοσπαστών στο εσωτερικό της χώρας, οι οποίοι επιδιώκουν την ανατροπή της…… ….. ….. ……“.
Το άρθρο μου το υπέδειξε ο φίλος DustOfRoad και μου το συσχέτησε επιτυχώς, κι ας μου συγχωρέσει τη δημοσιοποίηση του διαλόγου:
DustOfRoad: Με αφορμή  την πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτησή σου : Ο Νόρμαν Φίλκενστιν μίλησε χθες το βράδυ στο Πολυτεχνείο

Νέα ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο με απρόβλεπτες συνέπειες για την ευρύτερη περιοχή προβλέπει για φέτος ή το αργότερο το 2012 ο γνωστός Αμερικανο-εβραίος διανοητής και συγγραφέας Νόρμαν Φίλκενστιν που μίλησε χθες το βράδυ στο Πολυτεχνείο, προσκεκλημένος της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση και του Παλαιστινιακού Συλλόγου AL-AWDA (που σημαίνει Δικαίωμα στην Επιστροφή)…..
….και με όσα ανέφερε η Pravda για αυτά που θα συμβούν στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α Μεσογείου….

και με δεδομένο ότι η Χεζμπολάχ έριξε την κυβέρνηση του Λίβανου προ ημερών, θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για συγκλονιστικά γεγονότα. Δεν παριστάνω τον αναλυτή γεωπολιτικής, όμως δεν ταιριάζουν αρκετά κομμάτια στο επικείμενο πάζλ ; — Καλή δύναμη”
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: “”Συμφωνώ. Εγώ διαβάζοντας διάφορα με το παζλ “ΕΛΛΑΔΑ – ΙΣΡΑΗΛ – ΤΟΥΡΚΙΑ”, μου έρχεται στο νου το 1920-1922 και η μικρασιατική καταστροφή.
Τότε μας εκμεταλλεύτηκαν άγρια και μας πούλησαν ακόμα πιο άγρια οι μεγάλοι, για να έχουν στον έλεγχό τους τα πετρέλαια της Μοσούλης.
Τότε, η οικογένεια μου πλήρωσε βαρύ φόρο αίματος (2 αδέλφια και 1 πρώτος εξάδελφος του πατέρα μου χάθηκαν στη Μικρά Ασία.
Οι εποχές μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι μεθοδολογίες των οικονομικά ισχυρών είναι πάντα ίδιες, με παραλλαγές στους πρωταγωνιστές και στους κομπάρσους. Σκοπός είναι να πείθεται πάντα η μάζα, ότι δεν υπάρχει διαφορετική λύση, ότι όλα είναι πλέον αναγκαία κακά, για να σκύβει το κεφάλι ο ραγιάς και να υποτάσσεται στο κισμέτ. Ένα κισμέτ που πλάθεται στα χέρια των αυτόκλητων σωτήρων.

Και μιλάμε ξανά για πολύ πετρέλαιο, να έχουμε να ονειρευόμαστε πως θα πατσίσουμε όλα τα χαράτσια, όλα τα κλεμένα.
Σε πολλές περιπτώσεις, τα θύματα επαναλαμβάνονται στους ίδιους εθνοτικούς χώρους”.

DustOfRoad: “Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου — Και επειδή καμιά φορά τα γεγονότα επιβεβαιώνουν, ρίξε μια ματιά και εδώ :

1. ΗΠΑ: Κίνημα που ζητάει την απόσχιση της Νότιας Καρολίνας, παρουσιάζεται στο Russia Today

2. Ανάλογες συζητήσεις έχουν γίνει για απόσχιση της πολιτείας του Texas από τις ΗΠΑ. Σε δημοσκόπηση που έγινε, το 1/3 των Τεξανών υποστηρίζει πως το Τέξας πρέπει να γίνει ανεξάρτητο. Μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων το ποσοστό ήταν 48%.
Το βρήκα εδώ  : http://redskywarning.blogspot.com/2011/01/russia-today.html
Συνδύασέ το με αυτά που έγραφε η Pravda για το Τέξας”
=================================
Το είπαμε κι’ άλλες φορές: Κάποιο παίζουν άγρια οικονομικά-πολεμικά παιχνίδια, ιδίως στη γειτονιά μας και προσπαθούν να μας μπλέξουν και μάλλον να μας ξαναπουλήσουν. Δεν πρέπει να τη ξαναπατήσουμε…..
Κάποιοι την απληστία και τον κυνισμό τους, πρέπει να τα πληρώσουν ακριβά.

http://tsoutsouneros.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters