Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Η EUROGENDFOR έτοιμη να αναπτυχθεί στην Ελλάδα;


Φίλοι μου υπάρχει ένα άρθρο στην ιστοσελίδα της ΚΟPP Exklusiv.
To άρθρο είναι στα Γερμανικά τα οποία γνωρίζω αλλά όχι πολύ καλά.
Μετέφρασα λοιπόν μέσω Google το άρθρο αυτό και παρ’ όλες τις ατυχίες στην μετάφραση νομίζω ότι κι εσείς θα βγάλετε το ίδιο συμπέρασμα με μένα. Το παραθέτω παρακάτω για σχολιασμό... καθώς και το λίνκ για όσους γνωρίζουν καλύτερα από εμένα την Γερμανική γλώσσα.
“KOPP ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μυστικές προετοιμασίες για την ανάπτυξη της ειδικής μονάδας της ΕΕ EUROGENDFOR στην Ελλάδα
Udo Ulfkotte
Η οικονομική κρίση και η συνοδευτικά αυξανόμενη αναταραχή στην προσφορά της ΕΕ στις Βρυξέλλες κυβέρνηση μια ευπρόσδεκτη ευκαιρία να δοκιμάσει την επιχειρησιακή ικανότητα στην ήσυχη μιας μυστικής δύναμης της ΕΕ, η οποία έχει συσταθεί με σκοπό την εξέγερση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό το μυστικό είναι EUROGENDFOR δύναμης της ΕΕ, που βασίζεται στη Βόρεια Ιταλία και είναι έτοιμη να πάει τώρα στην Ελλάδα για την πρώτη μεγάλη επιχείρηση εναντίον του πληθυσμού της κάθε χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην Ελλάδα ένζυμα. Από μέρα σε μέρα τις βίαιες διαμαρτυρίες των ανθρώπων εκεί είναι σε μητροπολιτικές περιοχές. Ενώ οι Γερμανοί συστήσει οι Έλληνες να ξυπνούν νωρίτερα και να εργαστούν περισσότερο τα φράγματα για την ελληνική οργή στους δρόμους. Και στις Βρυξέλλες, όλες οι προετοιμασίες για τη χρήση για πρώτη φορά η ΕΕ Geheimtruppe για ταραχών. Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν γνωρίζουν αυτό Geheimtruppe.
Βρυξέλλες παραστρατιωτικής χωροφυλακής
Ξέρατε ότι στο ιταλικό Vincenza το προσωπικό εντολή ενός μυστικού, 3.000 ισχυρή ευρωπαϊκή Sondereingreiftruppe βρίσκεται, στην οποία δόθηκε το όμορφο όνομα «EUROGENDFOR”; Ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του πρώην Γάλλος υπουργός Αμύνης Alliot-Marie, αφού είχε στη Γαλλία όλο και περισσότερο η πολιτική αναταραχή μεταναστών νέων μουσουλμάνων με οδομαχίες και τις λεηλασίες. Τα στρατεύματα είναι εξοπλισμένα με μυστικό εξουσίες επιδιώκει να εξασφαλίσει, σε στενή συνεργασία με τις ευρωπαϊκές στρατιωτικές της «ευρωπαϊκής ασφάλειας στην περιοχή της κρίσης.” Ο στόχος σας είναι να καταστείλει τις ταραχές ως αστυνομική δύναμη. Όλο και περισσότερα κράτη μέλη της ΕΕ. ενταχθούν EUROGENDFOR.
EUROGENDFOR δεν είναι παρά μία παραστρατιωτική χωροφυλακή, το οποίο χρησιμοποιείται σε περίπτωση κρίσης, αντί του τακτικού στρατού, για να αποφευχθεί η εντύπωση ότι ο στρατός μιας χώρας να πυροβολούν τους πολίτες τους. Υπάρχουν τώρα Geheimtruppe EUROGENDFOR. Ευρωπαϊκής Δύναμης Χωροφυλακής μπορούν θεωρητικά να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε, όπου η ΕΕ θεωρεί ότι υπάρχει κρίση – για παράδειγμα, όταν μια χώρα της ΕΕ, η Συνθήκη της Λισαβόνας θα κυρωθεί ή προτίθεται να γυρίζω από τις χώρες της ΕΕ ή ομολόγων νομίσματος έναντι του βούληση της κεντρικής κυβέρνησης στις Βρυξέλλες. Αυτό συμβαίνει στην «Συνθήκη της Velsen,” η οποία διέπει τη λειτουργία του EUROGENDFOR.
Δάφνη στέμμα, το σπαθί και φλόγα
Το σχήμα σταυρού σπαθί, το έμβλημα συμβολίζει την EUROGENDFOR τα στρατεύματα, το στεφάνι για τη νίκη και το ένα στο χειροβομβίδα φλόγα κοινή στρατιωτική ρίζες της αστυνομικής δύναμης. Το σύνθημα “LEX PACIFERAT” μεταφράζεται “Το δικαίωμα να φέρει την ειρήνη» και τόνισε «την αρχή της αυστηρής σχέσης μεταξύ της επιβολής των νομικών αρχών και η αποκατάσταση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος.” Σχετικά με τη στρατηγική της ανάπτυξης στον καθορισμό ενός “πολεμικό συμβούλιο” υπό τη μορφή της υπουργικής επιτροπής, η οποία απαρτίζεται από τους υπουργούς άμυνας και της ασφάλειας των συμμετεχόντων κρατών μελών της ΕΕ. Οι στρατιώτες μπορεί να περιλαμβάνεται είτε να ζητήσουν και απόφαση της ΕΕ τον Μάρτιο. Στο άρθρο 4 της ιδρυτικής συνθήκης ορίζει ότι «για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες,« προστασία του πληθυσμού και την ιδιοκτησία και τη διατήρηση του νόμου και της τάξης, σε περίπτωση δημόσιας αναταραχής. Οι στρατιώτες της παραστρατιωτικής δύναμης της ΕΕ πρέπει να εξετάσει αρχικά την χρήση της ισχύουσας νομοθεσίας του κράτους στο οποίο έγινε η αποστολή και σταθμεύουν, αλλά: Όλα τα κτίρια και τους λόγους, τα οποία χρησιμοποιούνται από στρατεύματα σε εξαρτήματα του ανοσοποιητικού, ακόμα και για την κυβέρνηση του κράτους στο οποίο η Ελληνική Αστυνομία θα λειτουργήσει, δεν είναι διαθέσιμα. Η juggernaut ΕΕ θέτει το εθνικό δίκαιο, επίσης, κατάργησε την εξέγερση. Αν οι πολίτες που να ξέρει όλα αυτά – και θέλω να πάω;
Κατά τις ταραχές και διαδηλωτές
EUROGENDFOR είναι μια γρήγορη-προς-χρήση παραστρατιωτικών και μυστικών αστυνομικών. Συγκεντρώνει όλες τις στρατιωτικές, αστυνομικές και τις εξουσίες συλλογής πληροφοριών και τους πόρους που μπορεί να ασκεί την εντολή μετά από μια υπουργική μονάδα κρίσης σε κάθε χώρα για την καταπολέμηση ταραχές, εξεγέρσεις και πολιτικές διαδηλώσεις σε συνδυασμό με την εθνική αστυνομία και μονάδες του στρατού. Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Άμυνας χαρακτήρισε τη EUROGENDFOR στην ιστοσελίδα της με τη φράση: «αστυνομία και τον στρατό: μια ευρωπαϊκή Χωροφυλακής υπόσχεται η λύση.” Παρόλα αυτά, η Γερμανία δεν είναι αυτή η δύναμη που συμμετέχουν με τις δικές τους δυνάμεις, αλλά το Υπουργείο Άμυνας θα έχει αμέσως ότι με τη στρατιωτική αστυνομία Ναι έχουν ήδη μια σημαντική στρατιωτική αστυνομία. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αναμένει σοβαρής εσωτερικής αναταραχής, – δηλαδή, πίσω όταν η οικονομική κρίση, το μπλε-eyed υποσχέσεις των πολιτικών και Gone με τα μετρητά για την ανακούφιση των δεινών του λαού είναι άδειο.”
http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/europa/kopp-exklusiv-geheime-vorbereitungen-fuer-den-ein.html
Κι ένα άλλο σχόλιο που χρονολογείται απ’τον Μάρτιο, στα αγγλικά αυτή τη φορά
http://thebuckshotter.blogspot.com/2010/03/eu-forces-to-invade-greece.html
Ελπίζω να είναι ένα μεγάλο ψέμμα. Αν όχι, πολύ φοβάμαι ότι θα χυθεί πολύ αίμα στην Ελλάδα
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters