Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Προσπάθειες αυτονόμησης της Δυτικής Θράκης "βλέπει" ο Καμμένος!

Για γενικευμένη επίθεση που δέχεται η Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα "με τις ευλογίες των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων", έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος, κατά τη συζήτηση, στη Βουλή, του κρατικού προϋπολογισμού του 2011.
Παράλληλα, τόνισε ότι θα πρέπει η Βουλή και οι βουλευτές να......
αντιδράσουν σε αυτή την επίθεση που δέχεται η πατρίδα με στόχο την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, διαφορετικά, όπως είπε, «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων». Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ακόμα ότι «από τις 4 Ιουνίου η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή» με ένα Μνημόνιο που πέρασε, όπως είπε, «με αντισυνταγματικό τρόπο, καθώς παραχωρεί εθνική κυριαρχία και ψηφίστηκε με κάτω από 180 βουλευτές».
Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ ισχυρίστηκε ότι γίνεται προσπάθεια αυτονόμησης της Δυτικής Θράκης, με τις ευλογίες της ΕΕ και ότι θα δημιουργηθούν δήθεν εθνικά θέματα και σε άλλες περιοχές της χώρας.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/blog-post_6603.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters