Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Η κυβέρνηση στο θέμα της επικοινωνίας δεν παίζεται! Αλλά έλα όμως που υπάρχουν κάποια πράγματα που ...βγάζουν μάτια και δημιουργούν υποψίες για τις ...καλές προθέσεις της κυρίας Διαμαντοπούλου και του κυρίου Πανάρετου για την ...ΚΑΘΑΡΣΗ στο χώρο των πανεπιστημίων.
Όλα αρχίζουν από μια εκπομπή στην τηλεόραση που αναλαμβάνει να ερευνήσει τους 'κακούς' πανεπιστημιακούς, τα 'άχρηστα' μέχρι σήμερα ελληνικά πανεπιστήμια και να δείξει στον κακόμοιρο φορολογούμενο Έλληνα πολίτη πως ...κατασπαταλούνται τα..... πολύτιμα χρήματά του! Αφού λοιπόν για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας δεν βρέθηκε κάτι σοβαρό για να το εκθέσουν στα μάτια του κόσμου, ο κύριος Πανάρετος, άρχισε τις ...Πειθαρχικές
διώξεις!
Η προπαγάνδα της προώθησης ενός κομβικού θέματος για την κυβέρνηση - την κατάργηση του Πανεπιστημίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- βρίσκεται στην αρχή της...
Τα 'παπαγαλάκια' που καταγγέλλει - σήμερα σε τοπική εφημερίδα http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=10&artid=72273 - ο πρώην Πρύτανης Ηλίας Κουσκουβέλης, πολιορκούν το Πανεπιστήμιο Μακεδονία!
Εμείς εδώ στα xalia με δυο αναρτήσεις, σας προειδοποιήσαμε για τις φήμες που θέλουν την κυβέρνηση να έχει υποκύψει στις πιέσεις Αμερικανών και Σκοπιανών για την κατάργηση του πανεπιστημίου Μακεδονία. Σας αποκαλύψαμε την κατάργηση ΟΛΩΝ των Μακεδονικών ονομάτων των πρώην Καποδιστριακών δήμων που ενοχλούσαν τους μεταλλαγμένους Βουλγάρους των Σκοπίων.
Σήμερα, με αφορμή την απάντηση του πρώην πρύτανη του ΠΑΜΑΚ Ηλία Κουσκουβέλη, σας φανερώνουμε και τον ύψιστο στόχο της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ: ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Καιρός να ξυπνήσουν κάποιοι στην ...συμπρωτεύουσα!

Η απάντηση του κυρίου Κουσκουβέλη που επιβεβαιώνει τους φόβους και τις πληροφορίες μας:

«Οποιος στην Ελλάδα προασπίζει το δημόσιο συμφέρον διώκεται. Με τους χειρισμούς του, στην υπόθεση της εργολαβίας καθαριότητας και φύλαξης, το πρυτανικό συμβούλιο κέρδισε για το Πανεπιστήμιο και το ελληνικό Δημόσιο από το Δεκέμβριο 2007 έως το Δεκέμβριο 2009 το ποσό των 363.880,5 ευρώ (14.555,22 x 25 μήνες), ποσό που σήμερα έχει ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ. Στην υπόθεση δε αυτή το Πανεπιστήμιο έχει κερδίσει στο ΣτΕ όλες τις προσφυγές που κατέθεσε εναντίον του ο αντίδικος εργολάβος. Επίσης, με τις ενέργειές του, το Πρυτανικό κατοχύρωσε διεθνώς το όνομα, το σήμα και τον ιστοχώρο (domain name) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε μία εποχή κρίσιμη για την τύχη της ονομασίας των Σκοπίων. Εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει ένας πόλεμος μέσω εκπομπών και δημοσιευμάτων κατά των Πανεπιστημίων, ώστε μετά τον ''Τιτανικό'' της οικονομίας και της αυτοδιοίκησης να προκύψει και ο ''Τιτανικός'' της εκπαίδευσης. Και αφού βυθιστούμε όλοι μαζί, τότε να πάψει να υπάρχει και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, μέσω … ''Καλλικράτη'', όπως κάποιοι φαίνεται να επιθυμούν. Οι στόχοι είναι επιλεγμένοι και συγκεκριμένης απόχρωσης. Τα γνωστά ''παπαγαλάκια'' εδώ και μέρες πολιορκούν το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας… Αρκετά. Εστιν δίκης οφθαλμός…».


Τα συμπεράσματα, τα σχόλια και οι αντιδράσεις...δικές σας!


Υ.Γ.


Εδώ η αφορμή της κατάργησης του ΠΑΜΑΚ! Οι ...οικονομικοί λόγοι:


http://panaretos.blogspot.com/2010/10/blog-post_2262.html

και ο ...Καλλικράτης



http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_9484.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters