Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

FRONTEX ΦΟΛΕΞ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!

Με υπερηφάνεια  τοΠΑΣΟΚ (και οι ΝΔτες το ίδιο θα έκαναν) παρουσίασαν πριν λίγες μέρες τη δύναμη της Frontex Έβρου η οποία προστατεύει τάχα τα σύνορα μας. Στάχτη στα μάτια των πολιτών. Τρελό δούλεμα! 
Προ τεσσάρων ημερών, όλα τα κανάλια παρουσίασαν τις επιτυχίες της Frontex που με την πρώτη μέρα που ανέλαβαν υπηρεσία στον Έβρο, κατάφεραν λέει να συλλάβουν 15 λαθρομετανάστες!!!! Τι λε ρε παιδί μου....
Πολύ ωραία αλλά τίθενται λοιπόν αμέσως δύο πολύ σοβαρά ερωτήματα.

1) Είμαστε τόσο άχρηστοι ώστε πρέπει να πληρώνουμε ευρωπαίους για να φυλάνε τα σύνορα μας; Ο Ελληνικός λαός πληρώνει από την τσέπη του εδώ και πολλές δεκαετίες, τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλο ευρωπαίο και όχι μόνο, για στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Ο Ελληνικός στρατός δεν είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την φύλαξη των συνόρων; Δηλαδή γιατί έχουμε στρατό και γιατί τον πληρώνουμε; Δεν μπορεί ο στρατός μας να εποπτεύει τα σύνορα μας; Τότε καταργήστε τον για να μην πληρώνουμε και τσάμπα καραβανάδες. Και εάν δεν μπορεί να πιάσει ο στρατος μας, όσους μπουκάρουν από τα σύνορά μας γιατί φοβούνται οι διοικητές να στείλουν περιπολίες με φαντάρους μη τυχόν και σκοτωθεί κάνας φαντάρος από τα πυρά των λαθροδιακινητών και τους κρατάνε κρυμμένους στα στρατόπεδα και στα φυλάκια, διερωτώμαι τι θα κάνουν αυτοί οι καραβανάδες διοικητές εάν τυχόν θα έχουμε πόλεμο με κάποια γειτονική χώρα. Πάλι θα κρύψουν τους φαντάρους για να μην σκοτωθεί κανένας στο πεδίο της μάχης;;;;; 

2) Δηλαδή τι αλλάζει με την Frontex τώρα; ΟΚ πείτε ότι μπορεί η ομάδα αυτή και συλλαμβάνει περισσότερους λαθρομετανάστες; Και λοιπόν; Τι σημαίνει συλλαμβάνει; Δηλαδή τι τους κάνουν; Τους διώχνουν επί τόπου πίσω και από εκεί που ήλθαν; Όχι φυσικά. Τους χώνουν όπως και πριν σε ένα κέντρο υποδοχής για λίγες μέρες και μετά τους φέρνουν με πούλμαν της αστυνομίας στην Αθήνα, τους αφήνουν ελεύθερους με ένα χαρτί στο χέρι που λέει ότι είναι υποχρεωμένοι μέσα σε δύο μήνες να αποχωρίσουν από την Ελλάδα και εδώ τελειώνει το παραμύθι γιατί απλά κανείς του! ς φυσικά δεν αποχωρεί από την χώρα αλλά παραμένουν μέσα στην Αθήνα χωρίς δουλειά και στέγη με συνέπεια η εγκληματικότητα καθημερινά να σπάει όλα τα ρεκόρ γιατί λογικό είναι να εγκληματούν για να ζήσουν.

Απαντήστε ρε κουφάλες του ΠΑΣΟΚ. Τα λέω λάθος ή σωστά; 

Προς τι όλη αυτή η στάχτη στα μάτια κύριοι του ΠΑΣΟΚ; Ποια Frontex; Φόλεξ θέλετε να πείτε. Μας περνάτε για ηλίθιους ρε πούστηδες ότι τάχα έτσι φυλάτε τα σύνορά μας, έτσι πατάσσετε την λαθρομετανάστευση και τάχα ενδιαφέρεται η Ευρώπη για εμάς; Ναι ακριβώς αυτό. Μας περνάτε για ηλίθιους αλλά δεν είμαστε όλοι, να το ξέρετε.
Μία μέρα θα πληρώσετε για την προδοσία σας. Θα στηθούν τόσα πολλά Γουδιά, που δεν μπορείτε να το φανταστείτε. 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
τρομακτικο
http://anti-ntp.blogspot.com/2010/11/frontex_09.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters