Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Το μήνυμα του… Αγίου Παντελεήμονα

Την ίδια στιγμή που όλοι ασχολούνται με το μήνυμα,- αν το πήραν, ποιοι το πήραν, αν το διάβασαν και τι κατάλαβαν- οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα αναρωτιούνται πόσοι κατάλαβαν το δικό τους μήνυμα. Και το δικό τους μήνυμα ήταν κάτι παραπάνω από αντισυστημικό. Ενδεχομένως να είναι και επικίνδυνο, αλλά.....
πάντως είναι ένα μήνυμα που δεν χρειάζεται αποκωδικοποίηση. Δεν ζούμε σ’ αυτή την περιοχή της Αθήνας ώστε να κατανοήσουμε πλήρως τους λόγους που τους ώθησαν να δώσουν λόγο στα δημοτικά πράγματα στη «Χρυσή Αυγή». Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι και σίγουρος αν και η «Χρυσή Αυγή» κατάλαβε το νόημα της ψήφου που πήραν από αυτούς τους ανθρώπους.

Ωστόσο το ποσοστό που απέσπασαν είναι μια πραγματικότητα την οποία οφείλουμε όλοι να αποδεχθούμε. Ο Άγιος Παντελεήμονας, όπως και άλλες περιοχές της Αθήνας, είναι στο έλεος διαφόρων συμμοριών. Ο νόμος έχει καταλυθεί και η περιοχή τελεί υπό καθεστώς βίας. Το κράτος εκεί δεν υπάρχει, και η προστασία των πολιτών επαφίεται στον «πατριωτισμό» των χρυσαυγιτών, οι οποίοι ανταμείφθηκαν κατά κάποιο τρόπο για τις υπηρεσίες τους. Δεν είμαι αυτός που θα καταγγείλω τη συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων, αλλά και δεν σπεύδω να δαιμονοποιήσω τους ακροδεξιούς, οι οποίοι, μέσω του Αγίου Παντελεήμονα, θα έχουν παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό, οι ευθύνες της πολιτείας μεγάλες, και είναι η ώρα να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις. Διαφορετικά πολύ σύντομα θα γίνει και αλλού… του Αγίου Παντελεήμονα.  
.statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters