Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!

«Ποιος είσαι εσύ που θα αφαιρέσεις το δημαρχείο ρε Καραγκιόζη;»
     Ο Νότης Σφακιανάκης κατά της Εκκλησίας
Να σχολιάσει τη φράση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου προς το Γ. Μπουτάρη «Όσο ζω δεν θα δεις δημαρχία» ζήτησαν ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος από τον Νότη Σφιακανάκη. 

«Οι προδότες του τόπου είναι το ιερατείο. Δεν ντρέπεσαι; Ποιος είσαι εσύ που θα αφαιρέσεις το δημαρχείο ρε Καραγκιόζη;» λέει για τον Άνθιμο ο γνωστός τραγουδιστής. 

«Δεν βλέπετε ότι είστε στα μαύρα ντυμένοι; Μέσα στο πένθος, μέσα στη δυστυχία και μέσα στη μιζέρια. Είναι δυνατόν να μας κάνετε διδαχή εσείς για το πώς πρέπει να είναι η ζωή;», είπε με το γνωστό έντονο ύφος του.
Σχόλιο Απολλώνιου:Γεια σου μεγάλε ΕΛΛΗΝΑ είσαι άνδρας  όχι σαν κάτι άλλους παπάρες Εβραιοπροσκυνημένους!!Εύγε Μεγάλε!!Δείτε το βιντεο!!Υ.Γ.Μοναδική μου ένσταση Νοτη αδικείς τον Καραγκιόζη!!ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!!.                                                                            http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=_x9_e_h_vuvu_rp_q%3d   
'Η ΕΔΩ  ΚΑΝΕ COPY    




02:10:16

  http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=_x9_e_h_vuvu_rp_q%3d
Αφιερωμένο σε κάποιους που τους πόνεσαν τα λόγια του Νότη για τον τσοπάνη με τα μαύρα...Δε γίνεται ρε μάγκες να το παίζετε Έλληνες και να είστε χριστιανοί,δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας...Ξεκαθαρίστε τέλος πάντων τι θέλετε να είστε...πρόβατα ή Έλληνες.
http://alfeiospotamos.blogspot.com/2010/11/blog-post_9694.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters