Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΟΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!! ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ...... ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ!!!TI ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ;;;;


ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ Γ@Μ@ΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ, ΑΔΕΙΆΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ!!
ΠΟΣΟ ΚΟΛΟΖΩΑ ΕΙΣΤΕ;;;;

Αγωνιστής



Υ.Γ.συγνώμη για ότι είπα αλλά έτσι είναι τα πράγματα... αυτή είναι η αλήθεια και με αυτές τις βαριές λέξεις... οτιδήποτε άλλο πω, είναι χάδι και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. η  άποψη αυτή είναι δική μου και μόνο με τον τρόπο που την εκφράζω. δεν αντιπροσωπεύει το μπλόγκ μας. αντιπροσωπεύει μονο εμένα...Το αν είμαι φανατικός η όχι το ξέρουν πολλοί καλα όλοι όσοι διαβάζουν το blog μας. γι αυτό νιώθω άνετα να πω αυτό που νιώθω... μιας και πιστεύω πως η σκέψη μου αντιπροσωπεύει αρκετό κόσμο... Δεν στηρίζω κανένα... το μόνο που με νοιάζει είναι τα παιδιά μου.... και αυτή η ριμάδα η χώρα που οι πρόγονοι μου έχυσαν αίμα για να είναι ελεύθερη- όσο είναι τέλος πάντων- και κάποιος ήρθε σήμερα να κάνει τον νταβατζή σε ξένο αχυρώνα. Ναι θα μου πείτε γιατί να απολογούμαι;;;; Απολογούμαι γιατί πιστεύω στο κοινό καλό όλων μας όπως και εσείς. η ζωή αυτού του blog δεν είναι μονο οι ειδήσεις είναι η αλληλεπίδραση μαζι σας.


Υ.Γ.2 Στείλτε ρε παιδιά την οργή, γνώμη, άποψη σας να ξεσπάσουμε μαζι!!!εδώ
anti.ntp@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters