Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Λογοκριμένες ειδήσεις από τον κόλπο του Μεξικού!!!- Δηλητηρίαση ανθρώπων και Corexit

Φίλοι ακτιβιστές από τις ΗΠΑ με ενημέρωσαν για την τραγική κατάσταση στον κόλπο του Μεξικού, καθώς δεκάδες άνθρωποι που βρέθηκαν στην περιοχή νοσηλεύτηκαν ή/και νοσηλεύονται με συμπτώματα δηλητηρίασης.

Οι ηγέτες ανθρωπιστικών δράσεων στην ακτή του Κόλπου έχουν νοσηλευθεί, με τελευταία τα άτομα του  ραδιοφωνικού προγράμματοςτης Λουιζιάνας (CHSL). Οι Joannie Hughes, Kindra Arnesen και Βίκυ Perrin του CHSL είναι άρρωστοι με συμπτώματα δηλητηρίασης.

Παρόμοι τραγικά νέα έρχονται και από τους άλλους υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εργάζονται επίσης κατά μήκος της ακτής.



Joannie HUGHES:

..." ζωντανά από Νοσοκομείο Ochsner στη Νέα Ορλεάνη, όπου είμαι ασθενής από χθες [Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου], και τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή. ...

Νευρολόγοι ανησυχούν για νευροτοξίνες ήμουν εκτίθημένος σε ... τέτοια πράγματα. ...

Δεν θα κάνουμε εκπομπή αυτή την εβδομάδα ...

Ο Kindra "πολύ άρρωστος με λοίμωξη Staph" ...

Η εκπομπή ήταν να συζητηθούν θέματα υγείας ... αυτό είναι πολύ ειρωνικό, γιατί είμαστε όλοι άρρωστοι. (Ακούστε την αναφορά εδώ.)

Στις 18 Αυγούστου το ΕΧAMINER ανέφερε:

Η Kindra Arnesen, η θαρραλέα νεαρή μητέρα από τη Βενετία της Louisiana έγινε διάσημη μιλώντας εξ ονόματος των αλιέων του Κόλπου και κατά την πρώτη έκτακτη σύνοδο κορυφής του Κόλπου όπου εξέθεσε το black-out των μέσων μαζικής ενημέρωσης και απηύθυνε έκκληση προς το έθνος να κατανοήσει τον εφιάλτη που ζουν οι άνθρωποι που δηλητηριάστηκαν και να σπεύσουν για βοήθεια.


Αν και τα Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης λογοκρίνουν τα νέα του Κόλπου του Μεξικού (Gulf News), μια πρόσφατη γαλλική ειδική έκθεση για τον Κόλπο του Μεξικού και το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας χαρακτήρισε την Arnesen και την αποφασιστικότητά της για ανεξάρτητη έρευνα και αποκάλυψη της δηλητηρίασης των Αμερικανών.


Η Arnesen έδωσε συνέντευξη σε πολυάριθμα ραδιοφωνικά προγράμματα, κρατώντας το κοινό ενήμερο για το συνεχιζόμενο εφιάλτη στην περιοχή του Κόλπου. (Βλέπε:  La emergency summit fisher wife slams media black-out (video) και Gulf news: 'How do we get people to leave?' Kindra Arnesen on Intel Hub.).

Ο Δρ Riki Ott απέστειλε πρόσφατα επιστολή στην Huffington Post (Riki Ott: Bio-Remediation or Bio-Hazard? Dispersants, Bacteria and Illness in the Gulf), 
«Ένα μυστηριώδες επίμονο δερματικό εξάνθημα έχει παρουσιαστεί σε όλη την περιοχή του Κόλπου και συμπίπτει με την απελευθέρωση πετρελαίου και χημικών μέσων διασποράς της BP.  Η κάτοικος Sheri Allen (Mobile, Alabama) ήταν μία από τους πρώτους που αναφέρουν την εμφάνισή του στις αρχές του Μάιο."

Τώρα η Arenesen είναι μεταξύ των χιλιάδων παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από το εξάνθημα αυτό που αποτελεί σύμπτωμα έκθεσης σε ακτινοβολία ή δηλητηρίασης Corexit, αλλά συνήθως διαγιγνώσκεται από ιατρικούς φορείς που δεν διενεργούν αιματολογικές εξετάσεις ως "λοιμώξεις Staph» και «ψώρα». (Βλέπε:  Radiation Test Results On Gulf Crude Oil (video) - Page 5?, Jun 19, 2010, Radiation Test Results On Gulf Crude Oil (video) - Page 3?, Jun 18, 2010, Radiation Test Results On Gulf Crude Oil (video) - Page 2?, Jun 18, 2010, RADIATION SICKNESS - Know the symptoms - Protect yourself, Godlike Productions.)

Το Project Gulf Impact αναφέρει:

"To Corexit είναι ένας παράγοντας που έχει αποδειχθεί πως σπάζει τις μεμβράνες λιπιδίων που καλύπτουν και προστατεύουν το ανθρώπινο δέρμα.

Το Ανθρώπινο δέρμα αποτελείται από ένα λεπτό στρώμα λιπιδίων και το Corexit διασπά τις οργανωμένα αυτά φυσικά φράγματα σε μικρότερα μεμονωμένα μόρια που καθιστούν τους φυσικούς φραγμούς προστασίας που παρέχει το δέρμα διαπερατούς σε παθογόνους παράγοντες. Ο ερεθισμός του δέρματος μπορεί να προκληθεί από παρατεταμένη έκθεση σε αυτές τις χημικές ουσίες και θα μπορούσε να σπάσει την ικανότητα του σώματος να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις. "
Ο Δρ. Ott εξηγεί ότι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του κόλπου του Μεξικού συνεχίζουν να αναφέρουν μακροχρόνια αναφυλαξία ή άλλα δερματικά προβλήματα όπως αποφλοίωση στις παλάμες που έχουν διαγνωστεί ως "ψώρα και μολύνσεις staph", συμπεριλαμβανομένου του MRSA, τα δυνητικά θανατηφόρα και ανθεκτικά στη μεθικιλλίνη βακτήρια Staphylococcus aureus (σταφυλόκοκος).
«Οι περισσότερες περιπτώσεις διαρκούν για μήνες, όπως το εξάνθημα και δεν ανταποκρίνονται καλά στα αντιβιοτικά, κρέμες στεροειδών, ή ένα στεροειδές πυροβολισμούς."
  • Οι "Ξυπόλυτοι  Γιατροί της Ακτής του Κόλπου του Μεξικού" (Gulf Coast Barefoot Doctors) αναφέρουν ότι η χρήση των τοξικών Survival Detox Kits είναι αποτελεσματική στα εξανθήματα και το οίδημα.
  • Κατά μήκος της ακτής του Κόλπου του Μεξικού και ακόμη πιο πέρα, η επιβίωση των Αμερικανών απειλείται από μια άνευ προηγουμένου έκταση βίας, παραμέλησης και τη συνεχιζόμενης καταστροφής.

Θύματα δηλητηρίασης αναφέρουν πως δεν έχουν πρόσβαση σε τρία πράγματα:

1) εξέταση αίματος για δηλητηρίαση

2) ακριβή διάγνωση

3) κατάλληλη θεραπεία για δηλητηρίαση

Οι γιατροί δεν παρέχουν αυτές τις τρεις βασικές ανάγκες επιβίωσης, σύμφωνα με μια πηγή του examiner, λόγω του φόβου παρενοχλήσεων και εκφοβισμών. Καθημερινά, άρρωστοι άνθρωποι με συμπτώματα δηλητηρίασης αναφέρουν ότι απλά τους χλεύαζαν όταν ζητούσαν μια εξέταση αίματος από το ιατρικό προσωπικό.


Μάθετε πως να γίνετε μέλος των  Gulf Coast Barefoot Doctors εδώ.

Περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά:


Μετά τα παραπάνω ένα είναι βέβαιο: από τον κόσμο των ΜΜΕ ποτέ δεν μαθαίνεις την αλήθεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters