Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Οικολογικός εφιάλτης...

Ο εφιάλτης στον κόλπο του Μεξικού δεν έληξε... μάλλον ορθότερα θα λέγαμε πως τώρα αρχίζει να φαίνεται η φρίκη του...
foto: χιλιάδες νεκρά ψάρια στον ποταμό Μισισιπή δημιουργούν ένα μακάβριο χαλί...

Στα ΝΕΑ διαβάζουμε:
Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Εν προκειµένω, πολλές χιλιάδες νεκρά ψάρια στον ποταµό Μισισιπή, κοντά στο φράγµα Βayou Chaland, βόρεια του Κόλπου του Μεξικού. Η εικόνα σοκάρει και επιβεβαιώνει ότι εδώ έχει διαπραχθεί ένα τεράστιο έγκληµα. Ο ένοχος δεν έχει βρεθεί ακόµη. Ωστόσο, από το δείγµα που έλαβαν οι τοπικές αρχές προέκυψε πως η περιοχή έχει επηρεαστεί άµεσα από την καταστροφική διαρροή πετρελαίου της ΒΡ. Κοκκινόψαρα, γαρίδες, καβούρια, χέλια, αλλά και πιο σπάνια είδη ψαριών συνθέτουν αυτό το µακάβριο χαλί. Και ο οικολογικός εφιάλτης στον Κόλπο του Μεξικού, ο χειρότερος πιθανότατα στην ιστορία των ΗΠΑ, δεν έχει τέλος?

Ο ένοχος βρέθηκε... αυτή τη φορά είναι η BP, αλλά ο ένοχος είναι πάντα η απληστία του ανθρώπου, η δυσαρμονία του με τη φύση και η σύγχρονες "άνετες" και μολυσματογόνες τεχνολογίες.

Δεν είναι το πρώτο έγκλημα του ανθρώπου προς τη μητέρα φύση και προς τους συγκατοίκους μας στη Γη. Καθημερινά μολύνουμε, καθημερινά γινόμαστε μια όλο και πιο άρρωστη και ευάλωττη ράτσα... καθημερινά συνεχίζουμε όπως μάθαμε και δεν μας νοιάζει ούτε και για την πιθανότητα επιβίωσης των απογόνων μας, αφού δεν αλλάζουμε...

Σκεφτείτε το. Τώρα, αυτή τη στιγμή, τι θα είσαστε έτοιμος να παρατήσετε για να βελτιωθεί η υγεία σας και τα ποσοστά επιβίωσης των απογόνων σας?

Θα το πράξετε άμεσα... ή όταν βρεθούν και άλλοι?

...μάλλον ο ένας περιμένει τον άλλο για να κάνει μια αρχή για το καλό...

Ευτυχώς που μερικοί λίγοι τολμούν τις άμεσες αλλαγές και αντέχουν να είναι "οι περίεργοι" όσο οι υπόλοιποι συνάνθρωποι τους βαδίζουν την περπατημένη, εύκολη οδό...

Ευτυχώς γιατί εκείνοι πλέον δίνουν τον παλμό για την ανάκαμψη σε όλα τα επίπεδα και φροντίζουν να επανέλθει η αρμονία με τη φύση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters