Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΑ: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ:

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ...

Την ώρα που η κυβέρνηση επεξεργάζεται ακόμα και σενάρια πρόωρων εκλογών, λόγω της λαϊκής αντίδρασης που ξεσηκώνει το Μνημόνιο, διάφορα κέντρα μεθοδεύουν επαναφορά Σημίτη. Ο πρώην πρωθυπουργός ανέπτυξε και την άποψή του για το «δέον γενέσθαι στην παρούσα κατάσταση», αλλά διαφώνησε με σημαντικές επιμέρους πτυχές της υλοποίησής του από την κυβέρνηση και τροφοδότησε την υπόγεια συζήτηση που, ούτως ή άλλως, διεξάγεται για το ενδεχόμενο συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας ή «εθνικής σωτηρίας», προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κρίση. Σε αυτά τα σενάρια ο κ. Σημίτης είναι από τα πρόσωπα που «διαδραματίζουν» κεντρικό ρόλο…

ΠΟΙΟΙ «ΕΚΟΨΑΝ» ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο νυν δήμαρχος Πειραιά –αλλά όχι εκ νέου υποψήφιος–, σε μια κατάθεση ψυχής, μιλάει στα «Επίκαιρα» για τα εσωκομματικά «μαχαιρώματα», ενώ καταγγέλλει ότι αντιμετώπισε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, εξαιτίας της πολιτικής του στο δήμο. «Τον Παναγιώτη Φασούλα τον “έκοψε” μια κλειστή ομάδα ανθρώπων από οποιαδήποτε υποψηφιότητα αφορά τον Πειραιά», δηλώνει στο περιοδικό ο Παναγιώτης Φασούλας. Όσο για το αν παραμένει στο ΠΑΣΟΚ, απαντά αφοπλιστικά: «Βεβαίως παραμένω ΠΑΣΟΚ… Ψηφίζω Γιάννη Δημαρά». Μία συνέντευξη – ποταμός που θα συζητηθεί!

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ


Το τζαμί Φετιχιέ στο Μοναστηράκι παραχωρεί η κυβέρνηση στους μουσουλμάνους που ζουν στην Αθήνα ως λατρευτικό χώρο, πυροδοτώντας αντιδράσεις. Οι διαδικασίες προχωρούν με ιδιαίτερα γοργούς ρυθμούς, προκειμένου μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα το τζαμί να αποδοθεί στους μουσουλμάνους «καθαρό» από τα ελληνικά αρχαία μνημεία που βρίσκονται στο εσωτερικό του, αφού μέχρι πρότινος το κτίριο λειτουργούσε ως μουσείο! Ήδη, η συντήρηση και η ανακαίνιση στο τζαμί Φετιχιέ, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πελοπίδα και Πανός, έχει προχωρήσει σημαντικά και βαίνει προς την ολοκλήρωσή της…

Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Στις 15 Νοεμβρίου το άγχος στα επιτελικά γραφεία του υπουργείου Οικονομικών προβλέπεται να είναι πολύ μεγάλο, καθώς θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου με τους εκπροσώπους της τρόικας. Οι επιτηρητές θα ζητήσουν να περιληφθούν νέα μέτρα στον προϋπολογισμό του 2011, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μείωσης του ελλείμματος. Το ενδεχόμενο να είναι δυσμενές για το ΠΑΣΟΚ το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών θα κάνει πολύ δύσκολη τη λήψη νέων εισπρακτικών μέτρων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΡΑΣΙΝΟ «ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ» ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ!

Σκάνδαλο με πρωταγωνιστές υπουργούς της κυβέρνησης Σημίτη και τη Μονή Μεγίστης Λαύρας αποκαλύπτουν έγγραφα και καταγγελίες στη Σκύρο. Το «νέο Βατοπαίδι» αφορά στη μεταβίβαση 37.000 στρεμμάτων δασικής έκτασης στην περιοχή «Βουνό» στην κυριότητα της Μονής του Αγίου Όρους με χαριστικούς όρους, αλλά και την παραχώρηση 1.935 στρεμμάτων της Μονής στο Ελληνικό Δημόσιο έναντι 7,5 δις δραχμών τη δεκαετία του ’90! Αποκαλύπτονται έγγραφα ντοκουμέντα με ονόματα και υπογραφές…

Η «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ» ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ


Την Ιστορία του ελληνικού έθνους ξαναγράφουν κέντρα και ερευνητικές ομάδες που χρηματοδοτούνται από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών και διεθνή ιδρύματα και fora επιρροής Τζορτζ Σόρος. Σε αυτή την Ιστορία αποσιωπάται ο ρόλος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και του Ελληνισμού διαχρονικά, θεωρείται ως αφετηρία της Νεοελληνικής Ιστορίας η… Οθωμανική Αυτοκρατορία, ενώ αμφισβητείται η ελληνική εθνοπολιτιστική διάσταση και η Ιστορία της Μακεδονίας. Κι όλα αυτά υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, του υπουργείου Εξωτερικών, της Εθνικής Τράπεζας και άλλων ελληνικών επιχειρήσεων! Έγγραφο φωτιά αποκαλύπτει πώς με μεγάλη ευκολία, ο οποιοσδήποτε μπορεί να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια.

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΝΤ

Τα έργα και τις ημέρες του ΔΝΤ στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, Αργεντινή και Χιλή, αλλά και στη Ρουμανία αποκαλύπτουν τα «Επίκαιρα» με συνεντεύξεις γνωστών οικονομικών αναλυτών, αλλά και απλών ανθρώπων. Προβλέψεις και αφηγήσεις που θα συζητηθούν, συνθέτουν το εκρηκτικό σκηνικό που στήνεται με φόντο τα μέτρα του ΔΝΤ. Ο Χόρχε Μπέινστεϊν, καθηγητής Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Μπουένος Άιρες και διευθυντής του οικονομικού ινστιτούτου Cepros δίνει το «στίγμα»: «Η Αργεντινή βγήκε από την κρίση, γιατί έκανε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που πρότεινε το ΔΝΤ. Η κυβέρνηση απέρριψε από την αρχή τις περικοπές και τη λιτότητα…»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΟΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ… ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

«Κερκόπορτα», μέσω της απόδοσης ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, ανοίγει το υπουργείο Εσωτερικών. Σε εγκύκλιο, που αφορά στις προϋποθέσεις για τη διαδικασία πολιτογράφησης, ζητά από τις επιτροπές πολιτογράφησης των περιφερειών να λαμβάνουν υπόψη τις γνώσεις και όχι την άποψη του αιτούντα ιθαγένεια για την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό. Με άλλα λόγια, αν ένας αλλοδαπός, που θέλει να πολιτογραφηθεί Έλληνας πολίτης, ισχυριστεί ότι ο Μέγας Αλέξανδρος κατάγεται από τα Σκόπια ή ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ήταν σφαγέας άμαχων Τούρκων θα αξιολογηθούν οι γνώσεις του για την ελληνική ιστορία και όχι οι απόψεις του, και θα πάρει την ιθαγένεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters