Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

H γκόμενα του Μιχάλη Χριστοφοράκου σπάει την σιωπή της!!!:

 

Την Άννα Μαυρίδη την ξέρω από πέρσι, όταν μου άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της κάτω στο Παγκράτι, σε ένα πολύ καλά διαμορφωμένο και περιποιημένο-επιπλωμένο μικρό διαμέρισμα, και με φιλοξένησε. Είναι μια απλή και πολύ καλή και σεμνή κοπέλα από οικογένεια εμπόρων της....
επαρχίας. Συγκεκριμένα από την Χαλκίδα. Δεν σπουδάζει τίποτε, παρά κάθεται και απολαμβάνει την ζωή. Μερικά χρόνια τώρα. Η αιτία: Η γνωριμία της με τον Μεγάλο Μπός της Siemens, τον λεγάμενο Μιχάλη Χριστοφοράκο. Είναι ωραία και είναι 24 ετών. Από την πρώτη στιγμή ερωτεύτηκε ο ένας τον άλλον. Μου είχε εμπιστευτεί πέρσι το καλοκαίρι γυμνές φωτογραφίες και επίμαχες στιγμές με τον καλό της. Και κανονικές-νορμάλ! Αλλά δεν τις δημοσίευσα, για λόγους ηθικής και δημοσιογραφικής γερμανικής δεοντολογίας. Μόνο με την άδειά της δημοσίευσα ορισμένες από τις νορμάλ!
Ασχολήθηκα μαζί της πέρσι για το Ομογενειακό Κανάλι 4 Εποχές και που είχε δώσει αποκλειστική συνέντευξη.
Τώρα θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Και βρίσκεται συνεχώς μεταξύ Νέας Υόρκης, Αθήνας, Μονάχου, Ντίσελντόρφ και Βερολίνου.... Και βέβαια επισκέπτεται τον καλό της.... Τέλος, σε φιλικό σπίτι στην Κηφισσιά συναντηθήκαμε και την φωτογράφησα εγώ, ο Γιάννης Τσιριγώτης!




-Γιά σου Άννα, τι κάνεις;
Καλά είμαι εσύ....
-Εγώ είμαι πλέον εδώ στην Ελλάδα και δουλεύω εδώ... Σε ευχαριστώ για την συνέντευξη αυτή!
Τίποτε.... Είναι δύσκολα να δουλεύεις στην χώρα και αμοίβεσαι λίγο!
-Για πές τώρα, πώς την βγάζεις; Ακόμη σου πληρώνει μέσω της Deutsche Bank μηνιαίο χαρτζιλίκι-έμβασμα των 3.000 Ευρώ; Ή πάς κοντά του και το παίρνεις.
Όχι κανονικά κάθε μήνα αυτό γίνεται. Και όταν είμαι δίπλα του υπάρχουν και άλλα λεφτά.... Ο Μιχαλούκος μου έχει πολλά λεφτά κρυμμένα και δεν φοβάται τίποτε στην Γερμανία..... Τα έχει κρύψει καλά σε λογαριασμούς του εξωτερικού. Μετά από την περιπέτεια με τις φυλακές και με δικαιοσύνη είναι πολύ προσεκτικός στα έξοδα όμως και γενικά στις κινήσεις του. Είναι γάτα πάντως, και ξέρει να ελίσσεται. Eγώ πάντως θα ασχοληθώ με τον μόντελίνγκ. Δεν μπορώ να κάθομαι πλέον... Είναι θέμα αξιών και επίσης θέμα ασφάλειας για μένα να έχω επάγγελμα. Γιατί μπορεί να με χωρήσει κάποτε! Και όταν μεγαλώσω θα με θέλει; Δεν με παρουσιάζει.
-Τι φωβάται όμως; Ποιόυς; Πές τα πάλι!


Η ελληνική δικαιωσύνη είναι τριτοκοσμική. Δεν είσαι σίγουρος ποτέ για το αποτέλεσμα της δίκης, όταν έχεις καρχαρίες πολιτικούς που επιρεάζουν την δικαιοσύνη και διαπλεκόμμενους επιχειρηματίες. Είναι διαφθαρμένοι όλοι τους και υπάρχει το παραδικαστικό στην Ελλάδα! Τον έσωσε ότι είναι και Γερμανός υπήκοος. Και το σοφρωνιστικό σύστημα χάλια.... Φωβήθηκε μήν τον καθαρήσουν στον Κορυδαλλό. Η πρεσβεία στην Αθήνα της Γερμανίας τον διέσωσε και του έδωσε πράσινο φώς για διαφυγή στην Γερμανία. Ξέρει πολλά..... Και φοβάται την ζωή του από την ΜΑΦΙΑ και συμμορία των Ελλήνων Πολιτικών, Δικαστικών, Αστυνομικών, Δημοσιογράφων, κ.κ. Που έχει λαδώσει! Δεν έχει καμιά σχέση με την διακίνηση Μαύρου Χρήματος ο ίδιος! Το τονίζει.... Ήταν στα πλαίσια της δουλειάς του.... ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ήταν της Siemens! Και αυτό πρέπει να το καταλάβεται... Το τελικό που φωβάται είναι οι μπράβοι που έχουν οι Μαφιόζοι Έλληνες Πολιτικούς.... Αυτοί σκοτώνουν για το τίποτε!
-Πώς ήταν μέσα στην φυλακή.... Του συμπαραστεκόσουν;



Ναι βέβαια.... Κάθε τόσο ένα τηλέφωνο.... Και η οικογένειά του τον έπαιρνε.... Πάντως ήταν μια χαρά λέει στην Γερμανία πίσω από τα κάγγελα... Του φαιρόντουσαν με σεβασμό όλοι! Και οι κρατούμενοι και οι φύλακες! Δεν έκανε βαρύ έγκλημα!
-Πώς είναι η σχέση σου με την οικογένειά του;
Δεν με γνωρίζει η οικογένειά του. Είμαι κρυφή... Δεν με έχει επισημοποιήσει. Και έχει τους λόγους του!
-Ποιές οι σχέσεις του με την Ντόρα; Θα την στηρίξει πολιτικά και οικονομικά για την δημιουργία του νέου κόμματος που έχει στα σκαριά;
Μα και βέβαια! Πρέπει να διαλυθεί η Νέα Δημοκρατία! Να γίνει κομμάτια! Για να μάθουν με ποιόν έχουν να κάνουν! Με τον Χριστοφοράκο!
-Θα μιλήσει στον γερμανικό τύπο για τις μίζες... Και με στοιχεία;
Κάτι έχει πεί.... Αλλά δεν έχει ακουστεί πολύ.... Βλέπεις τους είναι αδιάφορο το θέμα της διαφθοράς στην Ελλάδα! Απλώς το βλέπουν ακόμη μια υπόθεση του γερμανικού κολοσσού εταιρείας, δηλαδή της Siemens....
Θα προσπαθήσει να μιλήσει σε Έλληνα Δημοσιογράφο της Ελλάδος για όλα! Και ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!


-Πώς ένιωσε όταν αθωώθηκε από τους Γερμανούς;
Πολύ καλά ... Ξελάφρηνε! Αλλά Ελλάδα δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του καθόλου.
-Πές μου την άποψή σου για τις μίζες της Siemens. Έπρεπε να γίνουν; Ρούφηξε η εταιρεία το δημόσιο χρήμα; Και φτάσαμε σαν αιτία.... Στο ΔΝΤ και στο Μημόνιο;
Ο Μιχάλης λέει ότι η εταιρεία έκανε την δουλειά της. Δεν φταίει αυτή για την κατάσταση της σημερινής Ελλάδος, αλλά οι πολιτικοί που πλούτησαν με το χρήμα.... Όπως και σε άλλες επιχειρηματικές συμβάσεις που έγιναν....
-Συναντιέσται συχνά; Που πάτε; Τι κάνετε;
Όσο μας επιτρέπουν.... Πάντως περνάμε μια χαρά σαν ζευγάρι! Στην χληδή μας ορισμένες φωρές.... Και στα σπά.... Αλλιώς κάνει σπαρτιάτικη ζωή, ο Μιχάλης....
-Όταν δεν είσαστε μαζί και είστε χώρια σου λείπει;
Πολύ!
-Τι το ιδιαίτερο έχει πάνω του που τον ερωτεύτηκες;
Ο τρόπος του.... Η αύρα του και το είναι του! Ο ίδιος ο χαρακτήρας!
-Αυτά ήταν όλα και όλα! Σε ευχαριστώ...!!! Να είσαι καλά!
Τίποτε.... Εσύ!

tesserisepoxes123.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters