Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

'Οταν ο George συνάντησε τον Alex...

'Αλεξ Ρόντος: ''Πράκτορας'' μιάς χώρας και...''έμπιστος'' πρωθυπουργού, άλλης

 

Ως υπουργοί Εξωτερικών (ΥΠΕΞ), GAP και...Ντόρα -που ερίζουν γιά το ποιός είναι περισσότερο αρεστός και πιστός στην Ουάσιγκτον- γνώριζαν ότι ο Ρόντος εργάζεται γιά δύο ''ξένες χώρες'', αλλά τον διατηρούσαν ως... πρέσβη της ελληνικής Δημοκρατίας!
-  Oι καταθέσεις του σ'... επιτροπές του Κογκρέσσου στην Ουάσιγκτον και οι ''απόψεις'' του γιά το σχέδιο Αννάν, το Κόσσοβο κ.ά. Η έκθεση (Κογκρέσσο) γιά την διένεξη Γεωργίας-Ρωσίας.
-  'Οταν (υφΥΠΕΞ, ΗΠΑ) Μπερνς και Φρίντμαν έβλεπαν την (ΥΠΕΞ) Ντόρα στη Νέα Υόρκη, τους συνόδευε -ως άτυπο  μέλος της... αποστολής τους(!)- ο ''Ελληνας πρέσβης''... Ρόντος.
-  Η ερώτηση σε ενημέρωση του Στέητ Ντηπάρτμεντ, αν ο Ρόντος ''εργάζεται γιά τις ΗΠΑ, μέσα στην αμερικάνικη πρεσβεία (Αθήνα)'' και η απάντηση... Ο Αμερικανός 'Αλεξ Ρόντος ως ''general coordinator on counterterrorism'' (Ολυμπιάδα, 2004).
-  Οι ''περίεργες'', σκοτεινές συνεργασίες με τον άνθρωπο του οικουμ. Πατριαρχείου στις ΗΠΑ.
-  Η κοινή συνέντευξη Ρόντου με Ντόρα σε αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο (60 minutes, CBS).
-  Η ανάμιξη Ρόντου στο ξεπούλημα περιουσιών Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο -εκβιάζοντα πατριάρχες με ''αναγνώριση''- Ισραήλ.
-  Η αρθρογραφία του σε αμερικάνικες εφημερίδες (New York Times) υπέρ άλλων χωρών, με υπογραφή ''πρέσβης της Ελλάδας''. ...


- Γιατί στα Βαλκάνια τον θεωρούν ''άνθρωπο'' των ΗΠΑ, ως...''πρέσβη εκ προσωπικοτήτων'' της Ελλάδας.
-  Η πρόσφατη ''έκρηξη'' Δρούτσα στη Νέα Υόρκη, η σιωπή του πρωθυπουργού και η -''τελευταία στιγμή''- ματαίωση της συνάντησης GAP-Σαακασβίλι (Γεωργίας).
.. Τα αποδεικτικά στοιχεία, Τετάρτη 29 Σεπτ. '10
 
ΚΑΛΑΜΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters