Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Στο ΓΑΠσοκ γνωρίζουν και μάλλον δεν θέλουν να χαλάσουν τα χατίρια στον ιδεολογικό καθοδηγητή του νέου σοσιαλισμού;

Πώς χρίστηκε παρουσιάστρια στην ΕΡΤ;... (Press-GR)
Από τον "Σκορπιό"

Αυτή είναι η κόρη του αρχηγού του ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου που κράζει σήμερα με πρωτοσέλιδο η εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφία της που κυκλοφορεί μέσα στο facebook. Δίχνει χαρούμενη και κεφάτη. Μήπως επειδή ψωνίζει από τον ..."Βερόπουλο της ΝΕΤ";
Το θέμα είναι χοντρό και βγάζει μάτι για το πώς η Ευτυχία Φράγκου χρίστηκε παρουσιάστρια στη ΝΕΤ με τις ευλογίες του κ. Γερουλάνου και προφανώς την πίεση του πατέρα της... Και πώς οι φορολογουμενοι καλούνται να πληρώσουν 300.000 ευρώ για τα μάτια της. Κύριε Γερουλάνο αυτά είναι τα κριτήρια για να πάρει κάποιος εκπομπή στη κρατική τηλεόραση;

Σχόλιο: κ.Γερουλάνε, 300.000 ευρώ για την κόρη του στρατηγού, από τις συντάξεις των γερόντων και δεν ντρέπεστε;

Από την άλλη ο ΓΑΠσοκ γνωρίζει και δεν μπορεί να χαλάσει τα χατίρια στον ιδεολογικό καθοδηγητή του νέου σοσιαλισμού;
Όπως και να ‘χει, λεφτά για τα φιλαράκια υπάρχουν!

Για να είμαστε δίκαιοι η κοπέλα εμφανίζεται από το βιογραφικό του πατέρα της να διαθέτει αρκετά προσόντα που πιθανόν και άλλες με πολύ περισσότερα να μην διαθέτουν: 
" Κόρη Απόφοιτος ΜΜΕ - Πάντειο Πανεπιστήμιο.
 Μεταπτυχιακό AMDA ΗΠΑ - Μεταπτυχιακό Σχολής Καλών Τεχνών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο Τμήμα Θεάτρου."
 
Αλλά όπως και να έχει, η όλη ιστορία έχει πολλά ερωτηματικά και μάλιστα τα χρήματα είναι για την εποχή μας ... πάρα πολλά.  

Απλά ένα από αυτά: Μήπως κάποιοι είδαν τα προσόντα της και βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν ακριβές παραγωγές;

Ρωτάω μήπως...
 
 Νάσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters