Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Περί των αεροψεκασμών


Πριν ακόμα ξημερώσει οι περιοχές: Ελευσίνας, Μάνδρας, Μαγούλας, Ασπροπύργου, καθώς και τα Δερβενοχώρια, είχαν σκεπαστεί από ένα πέπλο λευκού σύννεφου (αεροψεκασμός)που απλωνόταν με αργό αλλά σταθερό ρυθμό.
Επιτέλους, δεν υπάρχει κανένας αρμόδιος να μας εξηγήσει από ποιόν έχουν την άδεια να κάνουν ότι κάνουν αυτά τα...
αεροπλάνα και γιατί δεν φέρουν στοιχεία στην άτρακτό τους. Και να μη βγει κάποιο τσιράκι να αραδιάσει μπούρδες περί διαφοράς θερμοκρασίας της ατμόσφαιρας και των καυσαερίων κλπ. Υπηρέτησα στην Αεροπορία μηχανικός αεροσκαφών Jet ξέρω καλά τι λέω. Δεν κρύβεται καμιά επιστημονική εξήγηση, πρόκειται για καθαρά μυστική (ύποπτη;) πολιτική και συνωμοτική ιστορία. Οι περιβαλλοντολόγοι μας μπορούν να κάνουν δειγματοληπτικές έρευνες και να πουν την αλήθεια στον κόσμο.
 πηγη
 
 Και άλλη σχετική δημοσίευση:

Σήμερα έγιναν μαζικοί ψεκασμοί πάνω από όλo το νομό Σερρών

Έχω διαβάσει για το φαινόμενο Chemtrails εδώ και χρόνια και αποφάσισα να το παρακολουθήσω προσέχοντας τον ουρανό.

Λοιπόν στο νομό Σερρών έχει να παρατηρηθεί από τις αρχές καλοκαιριού εκτός και αν οι ψεκασμοί έγιναv τα βράδια . Σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010...
κατά τις 8 π.μ κοιτάζοντας τον ουρανό της πόλης των Σερρών παρατήρησα να είναι σκεπασμένος με ένα πλέγμα άσπρου καπνού σαν αυτόν που αφήνουν τα αεροπλάνα Οι γραμμές δεν εξαφανίζονταν αλλά απλώνονταν και ενώνονταν με τις άλλες γραμμές του πλέγματος και μέχρι το μεσημέρι σχηματίστηκε ένα είδους καταχνιάς πάνω στο ουρανό η οποία παραμένει μέχρι και τώρα σε μικρό όμως βαθμό. Σερφάροντας στην ιστοσελίδα http://www.rdrinfo.net/
 (Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δίνει πολλές πληροφορίες σχετικά με το είδος του αεροσκάφους, το υψόμετρο, το δρομολόγιό του ,τον τύπο το εργοστάσιο κατασκευής κ.α.) και σε δείχνει σε πραγματικό χρόνο όλες τις πτήσεις των αεροσκαφών στην Ελλάδα, διαπίστωσα ότι τα σκάφη που ψέκαζαν 2 στο αριθμό δεν είχαν να προβάλουν κανένα στοιχείο παρά μόνο το ύψος της πτήσης τους.
Σας επισυνάπτω και μερικές φωτογραφίες για δημοσίευση αλλά και την ιστοσελίδα http://www.rdrinfo.net που ίσως φανεί χρήσιμη σε κάποιους που ασχολούνται με το φαινόμενο 
πηγη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters