Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

Ανίκανη η κυβέρνηση ακόμα και να εφαρμόσει τις αποφάσεις της συνεχίζει εδω και μια εβδομάδα να συμμετέχει στο θέατρο του παραλόγου που έχουν στήσει οι ιδιοκτήτες φορτηγών.
Απο αυτό το ιστολόγιο έχουμε καταφερθεί ουκ ολίγες φορές κατά των συντεχνιών που απολαμβάνουν για δεκαετίες προνόμια τα οποία όχι μόνο δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού στον "πολιτισμένο" κόσμο αλλά και που τα προνόμια αυτά έρχονται πολλές φορές σε αντίθεση με το γενικό συμφέρον της ελληνικής κοινωνίας.
Στην περίπτωση των φορτηγατζήδων φαίνεται ξεκάθαρα το πως όλα αυτά τα χρόνια τα δυο μεγάλα κόμματα αντιμετώπισαν τον απλό πολίτη σε σχέση με την εκάστοτε συντεχνία.
Ετσι και εδώ ενω τα "μέτρα" που αφορούσαν απλούς εργαζομένους και συνταξιούχους που δεν "στηρίζονται" απο κανένα συνδικαλιστικό λαμόγιο παρά περιμένουν την ευνοια-προσοχή της πολιτείας εφαρμόστηκαν άμεσα και χωρίς καμία συζήτηση χρησιμοποιώντας ως άλλοθι τον "μπαμπούλα" του ΔΝΤ.
Οσο όμως αφορά τις συντεχνίες και δή τους φορτηγατζήδες η κυβέρνηση εξαντλεί τα "σοσιαλιστικά" ανακλαστικά της αφού ανέχεται να ταλαιπωρείται ολόκληρη η χώρα αρνούμενη να εφαρμόσει τον νόμο που η ίδια ψήφισε.
Και μην ξεχνάμε ότι οι φορτηγατζήδες εδω και αρκετό καιρό τελούν υποτίθεται υπο το καθεστώς επίταξης με ότι αυτό συνεπάγεται.
Εδω λοιπόν έχουμε το εξής "σοσιαλιστικό" φαινόμενο.Και η πολύπαθη ελληνική οικονομία ζημιώνεται και ο κόσμος ταλαιπωρείται και ο νόμος δεν εφαρμόζεται αλλά και επίταξη δεν γίνεται.
Αποτέλεσμα εκατοντάδες αστυνομικοί να βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους και εθνικές οδούς και να παίζουν την γάτα με το ποντίκι με 20 και 30 φορτηγά που κλείνουν τους δρόμους όποτε τους καπνίσει.
Παράλληλα οδηγοί φορτηγών καταγγέλλουν εκβιασμούς και απειλές απο τους συνδικαλιστές φοβούμενοι να προσέλθουν στην εργασία τους και η γελοία εικόνα συνεχίζεται με φορτηγά να ξεκινούν....περιπολικά να τους συνοδεύουν....και αφού κάνουν την βόλτα τους να επανέρχονται στα μπλόκα.
Λοιπόν όσο αφορά εμάς τέτοιους "εργαζομένους" που όχι μόνο εκμεταλλεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια το κομματικό-συνδικαλιστικό κράτος εις βάρος του απλού εργάτη....του δίχως στον ήλιο μοίρα συνταξιούχου δεν υπάρχει περίπτωση να τους υποστηρίξουμε.
Γιατί στην πραγματικότητα είναι ΚΑΙ αυτοί υπεύθυνοι για μέρος του προβλήματος το οποίο αντιμετωπίζει σήμερα ο λαός μας.
Μια μικρή απόδειξη είναι και οι "εκλογές" για άλλους "συνδικαλιστές" που έγιναν χθές στο υπουργείο πολιτισμού.
Μαντέψτε λοιπόν τι ψήφισαν οι "εργαζόμενοι".....
Απο τις 33 έδρες η ΠΑΣΚΕ που φυσικά πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ έλαβε 20!!!
Ενω οι άλλοι "εργαζόμενοι" της ΔΑΚΕ 5.
5 έλαβε ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ ενω 2 το αναρχοσυνοθύλευμα.
Σε δηλώσεις του μάλιστα ο νέος πρόεδρος των "εργαζομένων" στο υπουργείο τόνισε με νόημα ότι "είναι καιρός για έργα και όχι...απεργίες".Και καλά τα είπε ο άνθρωπος αφού κυβέρνηση είναι το ΠΑΣΟΚ που τον στηρίζει.Διαφορετική όμως άποψη θα είχε αν κυβέρνηση ήταν η ΝΔ όπου έκλειναν με το έτσι θέλω τους αρχαιολογικούς χώρους επειδή λεει ήταν απλήρωτοι.
Δηλαδή τώρα πληρώθηκαν;Φυσικά όχι.....
Βέβαια το ίδιο ακριβώς θα γινόταν και αν στην θέση του ΠΑΣΟΚ ήταν η ΝΔ και στην θέση του πασοκόσκυλου συνδικαλιστή ήταν νεοδημοκράτης.
Λοιπόν μετά απο όλα αυτά δεν έχουν άδικο όσοι υποστηρίζουν ότι στην χώρα μας μετά τους κλέφτες πολιτικούς το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ καρκίνωμα για τον τόπο είναι οι συνδικαλιστές.
Αφού πρόκειται για το δεξί....και μάλιστα μακρύ χέρι των εκάστοτε κυβερνώντων οι οποίοι τους εξασφαλίζουν προνόμια με αντάλλαγμα την στήριξη,την ψήφο και την κατευθυνόμενη απεργία.Και όλα αυτά ΠΑΝΤΑ εις βάρος των υπόλοιπων εργαζομένων.
Των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters