Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Η Κυβέρνηση να ξανασκεφτεί την πρόταση Πούτιν

Οι έξυπνες ιδέες και οι καινοτόμες πρωτοβουλίες μπορεί να σώσουν την Ελλάδα από την οικονομική καταστροφή.
Κάπως έτσι το σκέφθηκε ο Ρώσος Πρωθυπουργός και ισχυρός ανήρ της Μόσχας, Βλαντιμίρ Πούτιν
Πρότεινε να παραχωρηθεί στη Ρωσία το εγκαταλειμμένο νησάκι δίπλα στη Σύρο, που χρησιμοποιείτο για λοιμοκαθαρτήριο μέχρι την ανακάλυψη της πενικιλίνης, για ναυτική βάση της Ρωσίας.
Με τι ανταλλάγματα: Ένα δισεκατομμύριο ευρώ αέρα, μηνιαίο μίσθωμα που θα συμφωνηθεί με το ελληνικό δημόσιο, και βέβαια δουλειά και συνάλλαγμα από τις εγκαταστάσεις και την παραμονή των Ρώσων ναυτών.
Στη Σύρο, τα ρωσικά ναυπηγεία που εγκαταστάθηκαν επί Κωνσταντίνου Καραμανλή, έδωσαν ζωή και χρήματα στο νησί, ιδιαίτερα τη χειμερινή περίοδο που τίποτε δεν κινείται.
Η Κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται, φοβούμενη προφανώς τις αντιδράσεις των ΗΠΑ. Κάτι που δεν πρέπει να μας εκπλήσσει.
Για αντίστοιχους λόγους εγκατέλειψε ουσιαστικά μια σημαντική, στρατηγικής σημασίας απόφαση της κυβέρνησης Καραμανλή, για την...
κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης.
Είναι όμως στιγμή να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στα συμφέροντα της Ελλάδος και των Ελλήνων, διότι αυτό που προέχει σήμερα είναι η σωτηρία της μεσαίας τάξης, δηλαδή της κοινωνίας, από τον αφανισμό που της επιφυλάσσει το περίφημο μνημόνιο.
ΑΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters