Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Η ανάσχεση της Τουρκίας




Η ανάσχεση των επεκτατικών σχεδίων της Τουρκίας εις βάρος του Ελληνισμού, περιλαμβανομένων του ελλαδικού και κυπριακού χώρου, θα πρέπει να αναχθεί σε ύψιστη εθνική υπόθεση όλων ανεξαίρετα των Ελλήνων.
Η πολιτική που ακολουθείται στην Κύπρο από τους εγκάθετους της Άγκυρας, η ανάλυση και επεξήγηση των όσων συμβαίνουν στο Αιγαίο και τη Θράκη, με τις προκλητικές δραστηριότητες του τουρκικού προξενείου, είναι ηλίου φαεινότερον σε τι στοχεύουν. Όλοι οι σχεδιασμοί και ενέργειες των Τούρκων οδηγούν στην πραγματοποίηση του ονείρου της μεγάλης Τουρκίας και ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Προκύπτει επιτακτική ανάγκη επανασχεδιασμού του αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα. Η υποχωρητικότητα, η πολιτική του καλού παιδιού, το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτρέφουν τον Μινώταυρο της τουρκικής επεκτασιμότητας.
Όμως έχουμε δυνατότητες, έχουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα απέναντι στην Τουρκία, τα οποία πρέπει να αναπτύξουμε.
Οι επενδύσεις στον τουρισμό μπορεί να αποδίδουν στην εισροή συναλλάγματος, αλλά υπόκεινται στην επήρεια εξωγενών παραγόντων (ηφαιστειακή τέφρα, παγκόσμια οικονομική κρίση).
Η προσέλκυση ξένων κεφαλαίων για επενδύσεις μεγαθήρια στην οικοδομική βιομηχανία μπορεί να αποδίδουν βραχυπρόθεσμη και μεσοπρόθεσμη εισροή συναλλάγματος, αλλά ταυτόχρονα υποθηκεύουν εθνικό χώρο σε οργανισμούς χωρών με αμφιλεγόμενη υποστήριξη στο μέγα εθνικό μας πρόβλημα.
Αντίθετα, η στροφή στην ανάπτυξη τομέων της υψηλής τεχνολογίας και γιατί όχι σε συμμαχίες με γειτονικές και άλλες χώρες, για τη συμπαραγωγή υψηλής τεχνολογίας οπλικών και άλλων συστημάτων, και της ανόρυξης υδρογονανθράκων και φυσικού αερίου, θα αναγκάσουν τους νικητές του 1974 να υποκύψουν στους μακροπρόθεσμους νικητές ενός τεχνολογικού-ενεργειακού πολέμου. Πρέπει με θάρρος να ξεπεράσουμε τα ψυχολογικά, κοινωνιολογικά και πολιτικά στοιχεία που μας καθηλώνουν σε στρατηγικά αδιέξοδα, και να αναπτύξουμε τη δυνατότητα στρατηγικών ανοιγμάτων, με γνώμονα πάντοτε το εθνικό συμφέρον. Η στρατιωτική υπεροχή στις πλείστες των περιπτώσεων είναι παροδική, ενώ η γνώση και η τεχνολογική υπεροχή είναι στοιχεία μόνιμα.
Η ανάπτυξη των Πανεπιστημίων μας σε χώρους όχι μόνο εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που παρέχουν γνώσεις μετά το Λύκειο, για την απόκτηση προσόντων εξεύρεσης εργασίας, αλλά σε ιδρύματα έρευνας, ανάπτυξης θεωρίας και παραγωγής στρατηγικής, και δεξαμενές διαμόρφωσης πολιτικής αγωγής και ανάσχεσης των σχεδίων της Τουρκίας, και όχι παραγωγής και προώθησης κομματικών ιδεολογιών, σε συνάρτηση με δελεαστικές προτάσεις σε κορυφαίους Κύπριους επιστήμονες, που διαπρέπουν στο εξωτερικό, για τον επαναπατρισμό τους, θα οδηγήσει στον εμπλουτισμό των ιδεών για ανάσχεση των σχεδίων της Τουρκίας.
Εκ των πραγμάτων, μια μόνο επιλογή έχουμε. Ανασχεδιασμό των στόχων μας και επανατοποθέτηση του Κυπριακού στη σωστή του βάση. Της εισβολής και της κατοχής. Όσο η Αθήνα και η Λευκωσία δεν αντιλαμβάνονται επαρκώς το «στρατηγικό βάθος» των ενεργειών της Τουρκίας, η ελληνικότητα της Κύπρου, του Αιγαίου και της Θράκης και κατ’ επέκτασιν του Ελληνισμού σ’ αυτούς τους χώρους έχουν ημερομηνία λήξεως.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
Ιατρός

Πηγή: http://www.sigmalive.com/simerini/analiseis/other/301100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters