Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Β. Πούτιν: "Επιστρέφω στην προεδρία του 2012" - Πιθανή η έλευσή του στην Αθήνα

Την πρόθεση επιστροφής του στην κορυφή του ρωσικού κράτους προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, δηλώνοντας ότι "οι εκλογές του 2012 τον ενδιαφέρουν περισσότερο απ' οποιονδήποτε άλλον». Η επιστροφή του Β.Πούτιν στο κορυφαίο αξίωμα της χώρας σημαίνει ότι η πολιτική του ρωσικού κράτους σε διάφορους τομείς μεταξύ των οποίων και οι σχέσεις με την Ελλάδα θα συνεχίσουν να εφαρμόζεται απαρέγκλιτα.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός αναμένει την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου την απαντητική επιστολή του Έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σε ότι αφορά το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του προγράμματος των ΤΟΜΑ BMP-3HEL που είχε τεθεί άπό τον πρώτο με επιστολή που είχε στείλει τον Ιούνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Μόσχα "Μία επίσκεψη του Β.Πούτιν στην Ελλάδα μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο είναι πολύ πιθανή. Βέβαια με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξουν άλλες αναταράξεις στις ελληνορωσικές σχέσεις". Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αθήνα, η απαντητική επιστολή έχει ήδη συνταχθεί και αναμένεται να σταλεί στην Μόσχα εντός του Σεπτεμβρίου. Είναι γεγονός ότι η Αθήνα υπολογίζει ιδιαίτερα την επενδυτική στήριξη της Ρωσίας; σε ένα "καυτό" εξάμηνο για την ελληνική οικονομία, όπου τα πάντα θα κριθούν από την πραγματοποίηση ή όχι, ξένεν επενδύσεων στη χώρα. Σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Kommersant», και στο ερώτημα εάν τον απασχολούν οι προεδρικές εκλογές, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας αναφορικά με τις προθέσεις του να διεκδικήσει το αξίωμα του προέδρου της Ρωσίας δήλωσε χαρακτηριστικά:
"Είναι γεγονός ότι σε ότι αφορά την πολιτική μου συνέχεια πραγματικά με ενδιαφέρουν περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο". Πρόσφατα, το δρόμο για την επιστροφή του Βλαντιμίρ Πούτιν στην προεδρία της χώρας άνοιξε και ο νυν πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα είναι υποψήφιος εάν και ο μέντοράς του Βλαντιμίρ Πούτιν αποφασίσει να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο. «Δεν θέλω να δω έναν αγώνα εξουσίας. Αυτό θα ήταν κακό για τη Ρωσία» είχε δηλώσει. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν διετέλεσε πρόεδρος της Ρωσίας από το 2000 ώς το 2008. Εξαιτίας της απαγόρευσης που υπάρχει για τρίτη διαδοχική θητεία, το 2007 έθεσε υποψηφιότητα για πρωθυπουργός και παρέδωσε την προεδρία στον Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters