Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Παγκόσμιο κύμα αφύπνισης vs πανικόβλητη "ελίτ"

Παγκόσμιο κύμα αφύπνισης vs πανικόβλητη "ελίτ"

Παραμένοντας στο ίδιο περίπου μήκος κύματος με την προηγούμενη ανάρτηση, θα ήθελα να σας προτείνω να δείτε μία σειρά από βίντεο, όπου ο γνωστός συγγραφέας David Icke περιγράφει πολύ παραστατικά όλα όσα ήδη διαδραματίζονται πάνω στο γαλάζιο μας πλανήτη με πρωταγωνιστές την ανθρωπότητα και τους δήμιους της...

...όπου δήμιοι οι λεγόμενη "ελίτ", η παρασκηνιακή και σκιώδης, πραγματική κυβέρνηση του πλανήτη κατά τις τελευταίες τουλάχιστον δεκαετίες.

Έχουμε αναφερθεί συχνά στο ρόλο και στα όσα καταλογίζονται σε αυτή τη λεγόμενης "ελίτ", ωστόσο ο πανικός της γίνετε ολοένα και πιο εμφανής, αφού "δεν πάνε τελικά τόσο καλά τα σχέδια τους"... "αλλιώς τα ήθελαν και αλλιώς συμβαίνει στην πράξη"...

Τι εννοώ? Αυτοί οι "τύποι" επί αιώνες τώρα έστρωναν σχέδια και "ονειρεύονταν" με ποιο τρόπο θα αφαιρέσουν από την ανθρωπότητα κάθε είδος ελευθερίας. Ομολογουμένως τα είχαν καταφέρει αρκετά καλά και μέχρι σήμερα φαίνεται να έχουν ακόμη το πάνω χέρι... ΟΜΩΣ το μαζικό κύμα αφύπνισης που έχει ενεργοποιηθεί από τον ίδιο τον ήλιο και τη Γη, -από τις αλλαγμένες συμπαντικές δυνάμεις που με πολύ φανερό και μετρήσιμο τρόπο άλλαξαν τη δραστηριότητα του ήλιου και ακολούθως αυτή μείωσε το μαγνητικό πεδίο της Γης και επιδρώντας πάνω στην ανθρώπινη ψυχή με τρομερά εξαγνιστικό και αφυπνιστικό τρόπο- προφανώς δεν συνάδει με τα σχέδια τους και το γεγονός πως μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια η επίδραση αυτή θα γνωρίσει μια τέτοια κορύφωση που θα περάσει τον άνθρωπο σε μια πλήρως νέα μορφή ύπαρξης, έχει βάλει την "ελίτ" σε θέση πανικού.

Επιταχύνοντας τα σχέδια της "για να προλάβει" μην ξυπνήσουν όλοι όσοι επί αιώνες "κοιμόντουσαν" χάρη στις "αγαθές" προσπάθειες της, αποκαλύπτεται φοβισμένη- μία από αυτές τις "αποκαλύψεις υπήρξε το το πρόσφατο φιάσκο της γρίπης των χοίρων".... Μπορεί να κατέχουν "τρομερή τεχνολογία", μπορεί να έχουν στα χέρια τους όλο τον υλικό πλούτο και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, μπορεί να έχουν τη δύναμη και την εξουσία, ΚΙ ΟΜΩΣ μας ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! Γιατί? Πολύ απλά γιατί όλα όσα μπορεί η "τρελή τεχνολογία τους" -που σκορπά μόλυνση και καταστροφή", τα μπορεί ο αφυπνισμένος νους και μόνο με τη δημιουργική του σκέψη!

Δεν θα πω περισσότερα τώρα- θα έχουμε να λέμε συνεχώς πάνω σε αυτή την αλήθεια. Δείτε με την ησυχία σας τα βίντεο και εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε... Και να θυμάστε: δεν έχουμε τίποτε και κανέναν να μας σώσει. Εμείς οι άνθρωποι της Γης είμαστε μία οικογένεια που απειλείται και οφείλουμε πάνω από κάθε τι άλλο να κρατήσουμε σφιχτά μεταξύ μας τα χέρια ενωμένα, σαν αδέλφια που είμαστε. Την αγάπη και την αδελφοσύνη δεν την αντέχει καθόλου η ελίτ...




   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters