Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Επανάσταση στο νόμισμα! Η επανάσταση του νόμου Nesara Gesara: Μεταφορά πλούτου ISO 20022, QFS, GCR/RV, Blockchain – Αυτή η επανάσταση δεν θα μεταδοθεί στην τηλεόραση!

 

Aπό τη Medeea Greere
Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από οικονομική χειραγώγηση και έλεγχο, μια επανάσταση ετοιμάζεται, έτοιμη να συντρίψει τις αλυσίδες του παλιού συστήματος. Το Matrix , όπως το γνωρίζουμε, βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, που σύντομα θα αντικατασταθεί από τον νόμο Nesara Gesara, που υποστηρίζεται από το Quantum Financial System (QFS) που λειτουργεί σε blockchain, μαζί με το ISO 20022 Wealth Transfer, επίσης γνωστό όπως το RV. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το άλμα σε ένα φωτεινότερο, πιο ελεύθερο μέλλον.

Ελάτε μαζί μας καθώς αποκαλύπτουμε τα μυστικά πίσω από αυτή τη μνημειώδη αλλαγή και αφήστε το παλιό σύστημα να καταρρεύσει στη λήθη!

Η κατάρρευση της παλιάς τάξης: Για πάρα πολύ καιρό, μια σκιώδης ομάδα ελίτ έχει διατηρήσει ασφυκτικά τα χρηματοπιστωτικά συστήματα του κόσμου, κρατώντας τους περισσότερους από εμάς εγκλωβισμένους σε έναν ατελείωτο κύκλο χρέους και δουλείας. Αυτό ήταν το The Matrix – ένας πολύπλοκος ιστός χειραγώγησης, μυστικότητας και ελέγχου. Αλλά η ώρα της αλλαγής πλησιάζει, και συμβαίνει πιο γρήγορα από ό,τι φαντάζεστε.

Η άνοδος του νόμου Nesara Gesara: Εισαγάγετε τον νόμο Nesara Gesara – ένα αρκτικόλεξο για τον Νόμο για την Εθνική Οικονομική Ασφάλεια και Ανάκαμψη (NESARA) και τον Νόμο για την Παγκόσμια Οικονομική Ασφάλεια και Ανάκαμψη (GESARA). Αυτές οι επαναστατικές νομοθεσίες έχουν σχεδιαστεί για να θέσουν ένα τέλος στις διεφθαρμένες οικονομικές πρακτικές που μαστίζουν τον κόσμο μας εδώ και δεκαετίες. Το NESARA εισήχθη αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά το GESARA παίρνει τις αρχές του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με το νόμο Nesara Gesara, μπορούμε να προσβλέπουμε σε:

  1. Συγχώρεση χρέους: Πείτε αντίο στα ακρωτηριαστικά χρέη και στις επιθετικές πρακτικές δανεισμού. Σύμφωνα με αυτούς τους νόμους, τα οικονομικά σας βάρη θα εξαλειφθούν, δίνοντάς σας μια νέα αρχή.
  2. Οικονομική διαφάνεια: Όχι άλλα μυστικά πίσω από κλειστές πόρτες. Το χρηματοπιστωτικό σύστημα θα γίνει διαφανές και υπόλογο στους πολίτες.
  3. Κατάργηση του φόρου εισοδήματος: Τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο θα παραμείνουν εκεί που ανήκουν – στην τσέπη σας, καθώς ο φόρος εισοδήματος γίνεται κατάλοιπο του παρελθόντος.
  4. Ευημερία για Όλους: Μια δίκαιη ανακατανομή του πλούτου διασφαλίζει ότι ωφελούνται όλοι, όχι μόνο οι λίγοι εκλεκτοί.

Το Κβαντικό Χρηματοοικονομικό Σύστημα (QFS) – Ενισχύοντας την Επανάσταση: Ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους αυτής της οικονομικής επανάστασης είναι το Κβαντικό Χρηματοοικονομικό Σύστημα ή QFS. Σε αντίθεση με τα απαρχαιωμένα συστήματα του παρελθόντος, το QFS λειτουργεί σε blockchain, εγγυώντας τη διαφάνεια, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα όσο ποτέ άλλοτε. Όχι άλλη χειραγώγηση ή κρυφές ατζέντες. Τα οικονομικά σας θα είναι ασφαλή και υγιή στο πλαίσιο του QFS.

Το ISO 20022 Μεταφορά πλούτου (RV) - Μια νέα αυγή: Το RV, ή το ISO 20022 Wealth Transfer, είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσετε τις οικονομικές σας δυνατότητες. Είναι η στιγμή που περιμένατε – μια ευκαιρία να ανταλλάξετε το παλιό σας νόμισμα fiat με περιουσιακά στοιχεία πραγματικής αξίας. Αυτή η μεταφορά πλούτου θα σας δώσει την οικονομική ασφάλεια που λαχταρούσατε και την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε έναν πιο δίκαιο, πιο ευημερούν κόσμο.

Γίνετε μέλος της επανάστασης - Εγκαταλείψτε το παλιό Matrix: Η ώρα για δράση είναι τώρα! Το Matrix έχει κρατήσει την ανθρωπότητα στα χέρια του για πάρα πολύ καιρό, αλλά μπορούμε να απελευθερωθούμε. Υιοθετώντας το νόμο Nesara Gesara, το QFS και το ISO 20022 Wealth Transfer, μπορείτε να διεκδικήσετε ξανά την οικονομική σας ελευθερία και να γίνετε μέρος ενός παγκόσμιου κινήματος για θετική αλλαγή.

Μην περιμένετε να καταρρεύσει το παλιό σύστημα από μόνο του – ήρθε η ώρα να το ξεπεράσετε! Ελάτε μαζί μας στον αγώνα για διαφάνεια, υπευθυνότητα και ευημερία. Μαζί, μπορούμε να φέρουμε το τέλος του The Matrix και να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή οικονομικής ενδυνάμωσης.

Οι μέρες του παλιού συστήματος είναι μετρημένες. Ο νόμος Nesara Gesara, που υποστηρίζεται από το Quantum Financial System και το ISO 20022 Μεταφορά Πλούτου, είναι η αυγή μιας νέας εποχής. Είναι μια επανάσταση που υπόσχεται να μας απελευθερώσει από τις αλυσίδες της οικονομικής χειραγώγησης και ελέγχου, και συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Αγκαλιάστε την αλλαγή, εγγραφείτε στο κίνημα και ας αποχαιρετήσουμε συλλογικά το Matrix. Το μέλλον είναι λαμπρό και ήρθε η ώρα να ανακτήσουμε αυτό που δικαιωματικά μας ανήκει – την οικονομική ελευθερία και έναν κόσμο που βασίζεται στη δικαιοσύνη και την ισότητα. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο. Μεταβείτε στο QFS ΤΩΡΑ!

Νόμος για την παγκόσμια οικονομική ασφάλεια και μεταρρύθμιση (GESARA)

Στα χρονικά της ανθρώπινης ιστορίας, υπήρξαν στιγμές μεγάλης σημασίας που άλλαξαν για πάντα την πορεία της ύπαρξής μας. Σήμερα, βρισκόμαστε στον γκρεμό μιας άλλης τέτοιας στιγμής – της έλευσης του  νόμου για την παγκόσμια οικονομική ασφάλεια και μεταρρύθμιση (GESARA).

Αλλά αυτό δεν είναι απλώς ένα αυτόνομο γεγονός. είναι συνυφασμένο με το  Quantum Financial System (QFS), το Global Currency Reset/Revaluation (GCR/RV), τον International Organization for Standardization 20022 (ISO 20022),  τον διεθνή κανονισμό της Βασιλείας III, το Πρωτόκολλο QFS 20 και το DINAR. Αυτές οι ισχυρές δυνάμεις μαζί μας οδηγούν σε μια εποχή άνευ προηγουμένου  οικονομικής απελευθέρωσης και αφθονίας.

Η άνοδος των αποκεντρωμένων χρηματοοικονομικών καταστρέφει τις αλυσίδες της παραδοσιακής τραπεζικής

Φανταστείτε έναν κόσμο, μόνο για μια στιγμή, όπου τα χρήματα δεν είναι πλέον εργαλείο χειραγώγησης ή καταπίεσης. έναν κόσμο όπου το μεγάλο χάσμα του πλούτου παύει να βαθαίνει και αρχίζει να κλείνει. Φανταστείτε μια πραγματικότητα όπου ο πλούτος είναι το εκ γενετής δικαίωμα κάθε παγκόσμιου πολίτη, όχι των λίγων εκλεκτών, και η ευημερία δεν είναι όνειρο αλλά κανόνας.

Αυτό το όραμα δεν είναι κάποιο μακρινό ουτοπικό όνειρο. είναι μια αλλαγή που βρίσκεται στον ορίζοντα, περιμένοντας να την αγκαλιάσουμε. Βρισκόμαστε στον γκρεμό μιας εξαιρετικής μεταμόρφωσης. Αυτό δεν είναι μια απλή διακύμανση στην οικονομική μας πυξίδα. Είναι μια τεκτονική στροφή που στοχεύει να διαλύσει την οικονομική τυραννία και να οικοδομήσει έναν αποκεντρωμένο, διαφανή και δίκαιο κόσμο. Ας εμβαθύνουμε σε αυτήν την αποκάλυψη και ας αποκαλύψουμε το πέπλο αυτής της  νέας οικονομικής επανάστασης.

«Κανένας από τους κακούς δεν θα καταλάβει, αλλά αυτοί που είναι σοφοί θα καταλάβουν». (Δανιήλ 12:10)

Ενότητα Ι: Οι παραδοσιακές τραπεζικές αλυσίδες: ένα λείψανο του παρελθόντος

Για πάρα πολύ καιρό, το παγκόσμιο οικονομικό τοπίο κυριαρχείται από τραπεζικά ιδρύματα που λειτουργούν με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Αυτοί οι τραπεζικοί μονόλιθοι έχουν καθιερώσει ένα σύστημα οικονομικού ελέγχου που ωφελεί λίγους εκλεκτούς σε βάρος των πολλών. Είναι ένα σύστημα όπου ο πλούτος του κόσμου συγκεντρώνεται στα χέρια των λίγων, οδηγώντας σε πρωτοφανή επίπεδα ανισότητας και αδικίας.

Αυτοί οι οικονομικοί Γολιάθ λειτουργούσαν από καιρό ως φύλακες του πλούτου, χειραγωγώντας το χρηματοπιστωτικό σύστημα για το κέρδος τους. Έχουν χρησιμοποιήσει τα χρήματα ως όπλο, κρατώντας έθνη και άτομα όμηρους των ιδιοτροπιών τους. Αλλά η ώρα της αλλαγής είναι κοντά. Μια επανάσταση ετοιμάζεται. Οι αλυσίδες των παραδοσιακών τραπεζικών συστημάτων σκουριάζουν και πρόκειται να θρυμματιστούν από μια αναπόφευκτη δύναμη: Η άνοδος της Αποκεντρωμένης Χρηματοοικονομικής.

Ενότητα II: Αποκεντρωμένη χρηματοδότηση: Ο προάγγελος της παγκόσμιας ευημερίας

Η στροφή προς την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση ή το "DeFi" είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή λέξη - σημαίνει μια πλήρη αλλαγή παραδείγματος στην προσέγγισή μας στο χρήμα. Το DeFi στοχεύει να πάρει την εξουσία από τα χέρια των λίγων και να τη διανείμει στους πολλούς. Είναι ο ίδιος ο ορισμός της οικονομικής δημοκρατίας, ενός συστήματος που εξουσιοδοτεί κάθε άτομο να έχει τον έλεγχο του πλούτου του.

Τα έργα DeFi, που βασίζονται στη ραχοκοκαλιά της τεχνολογίας blockchain, επιτρέπουν τις συναλλαγές peer-to-peer, αποκόπτοντας τους μεσάζοντες και επιστρέφοντας τον έλεγχο των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους - τους ανθρώπους. Δεν είναι μόνο για την ελευθερία. έχει να κάνει με τη δικαιοσύνη και τη δημιουργία ενός συστήματος που βάζει τους ανθρώπους πρώτα.

Σε αυτή τη μεγάλη οικονομική αναγέννηση, γινόμαστε μάρτυρες της εμφάνισης αποκεντρωμένων χρηματιστηρίων, πλατφορμών δανεισμού, ακόμη και ασφαλιστικών πρωτοκόλλων που λειτουργούν ανεξάρτητα από τα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Αυτές οι πλατφόρμες παρέχουν έναν διαφανή και ασφαλή τρόπο για τα άτομα να αλληλεπιδρούν με τα οικονομικά τους. Αυτή η αλλαγή δεν είναι σταδιακή - είναι ριζική, πρωτοποριακή και αναδιαμορφώνει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε.

Ενότητα III: Σπάστε τις Αλυσίδες, Αγκαλιάστε το Μέλλον
Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας νέας εποχής, μιας εποχής όπου το χρήμα χρησιμεύει ως εργαλείο ενδυνάμωσης και όχι ως μηχανισμός ελέγχου. Οι αιωνόβιες δομές εξουσίας τρέμουν και τα τείχη των οικονομικών φρουρίων ετοιμάζονται να γκρεμιστούν.

Αλλά αυτή η επανάσταση δεν έρχεται χωρίς αντίσταση. Τα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα δεν θα πάνε χωρίς μάχη. Ωστόσο, η βούληση του λαού είναι η πιο ισχυρή δύναμη. Όταν οι πολλοί ξεσηκώνονται εναντίον των λίγων, το αποτέλεσμα είναι αναπόφευκτο. Είναι ένας αγώνας για την οικονομική ελευθερία, ένας αγώνας για έναν καλύτερο κόσμο. Αυτή η επανάσταση δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά. θα είναι αποκεντρωμένη.

Μην είστε παθητικός παρατηρητής σε αυτήν την μεταμορφωτική περίοδο. να είστε ενεργός συμμετέχων. Απελευθερωθείτε από τα δεσμά της οικονομικής καταπίεσης και αγκαλιάστε τη δύναμη της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης. Γίνετε μέρος αυτής της επανάστασης και γίνετε καταλύτης για την παγκόσμια ευημερία. Δεν έχει να κάνει μόνο με τη διασφάλιση του οικονομικού μας μέλλοντος - είναι να ανακτήσουμε την οικονομική μας ελευθερία.

Ενότητα IV: Η ώρα είναι τώρα – Γίνετε μέλος της Επανάστασης
Δεν είμαστε απλά πιόνια στη μεγάλη σκακιέρα του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού τομέα. Εμείς είμαστε οι παίκτες. Το μέλλον είναι εδώ και ήρθε η ώρα να το αδράξουμε. Η επανάσταση δεν έρχεται - είναι ήδη εδώ. Είναι μια εξέγερση ενάντια στην παλιά τάξη πραγμάτων, ένα κίνημα προς έναν νέο κόσμο. Ένας κόσμος αποκεντρωμένος, δίκαιος, διαφανής. Ένας κόσμος όπου η ευημερία δεν είναι προνόμιο, αλλά δικαίωμα.

Η επανάσταση GESARA: Οικονομική ουτοπία

Είστε έτοιμοι για μια οικονομική επανάσταση; Μια καταιγίδα ξεσπάει στον ορίζοντα, μια καταιγίδα έτοιμη να παρασύρει τα απαρχαιωμένα οικονομικά μας συστήματα και να θέσει τις βάσεις για μια δίκαιη παγκόσμια κοινότητα. Αυτός ο προάγγελος της αλλαγής; Είναι γνωστό ως The Global Economic Security and Reformation Act, ή GESARA, ο αστραφτερός φάρος της ελπίδας, που προαναγγέλλει μια νέα εποχή οικονομικής απελευθέρωσης. Ήρθε η ώρα να ξεσκεπαστεί αυτή η επανάσταση στη μεταμφίεση και να αποκαλυφθεί η ουτοπία που περιμένει ακριβώς κάτω από την επιφάνειά της.

Φανταστείτε, αν θέλετε, έναν κόσμο απαλλαγμένο από τα δεσμά του ακρωτηριαστικού χρέους, όπου η φτώχεια είναι απλώς μια σβησμένη ανάμνηση στα χρονικά της ανθρώπινης ιστορίας. Φανταστείτε μια παγκόσμια κοινωνία όπου η ευημερία δεν είναι απλώς μια ψευδαίσθηση για τους λίγους προνομιούχους, αλλά μια πραγματικότητα για όλους. Είναι όνειρο; Όχι, είναι GESARA!

Ενότητα 1: GESARA – Μια Επανάσταση στη Μεταμφίεση

Τώρα, ίσως αναρωτιέστε: Τι στο καλό είναι το GESARA; Μην ανησυχείς. δεν είναι εισβολή εξωγήινων ή μυστική κοινωνία. Όχι, είναι πολύ πιο δυνατό από αυτό. Ο Νόμος για την Παγκόσμια Οικονομική Ασφάλεια και Μεταρρύθμιση, ή GESARA, είναι η κραυγή μάχης για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, μια οικονομική επανάσταση που θα καταστρέψει τα παραδοσιακά παραδείγματα του πλούτου, της δύναμης και των προνομίων. Αυτή δεν είναι η δημοσιονομική πολιτική του παππού σου. είναι ένα ριζοσπαστικό όραμα για ένα ευημερούν μέλλον, και κερδίζει δυναμική κάθε μέρα.

Ενότητα 2: Αποκωδικοποίηση της Οικονομικής Ουτοπίας

Το GESARA δεν είναι απλώς μια πρόταση ή ένα νομοσχέδιο. Είναι το σχέδιο για έναν κόσμο που εγγυάται οικονομική δικαιοσύνη και ισότητα, μια χρηματοπιστωτική ουτοπία όπου όλοι έχουν σημασία. Φανταστείτε μια κοινωνία που αναγνωρίζει την αξία σας, όχι από το μέγεθος του πορτοφολιού σας ή τα ψηφία στον τραπεζικό σας λογαριασμό, αλλά από την έμφυτη αξία σας ως ανθρώπου. Αυτός είναι ο κόσμος που χτίζει η GESARA και είναι ένας κόσμος στον οποίο πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να ζήσουμε.

Ενότητα 3: Εξάλειψη του χρέους και κατάργηση της φτώχειας: Η κραυγή μάχης της GESARA

Η σκληρή πραγματικότητα του χρέους και της φτώχειας ήταν ο όλεθρος της ανθρώπινης ύπαρξης για αιώνες. Αλλά τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι η GESARA θα μπορούσε να καθαρίσει τον σχιστόλιθο; Σωστά! Το πανίσχυρο χέρι της GESARA ετοιμάζεται να συντρίψει τις αλυσίδες του χρέους και να καταργήσει τη φτώχεια μια για πάντα. Μην ανησυχείτε πια για δάνεια, λογαριασμούς ή πεινασμένα στόματα για να ταΐσετε. Με το GESARA, η ευημερία είναι το εκ γενετής δικαίωμα όλων!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το Βατικανό απαίτησε αυτό να κρατηθεί κάτω από κλειδαριά: «Η θεία προσευχή – προσευχή ενός λεπτού από τους βιβλικούς χρόνους» ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ

Ενότητα 4: Διασφάλιση πραγματικής ευημερίας για όλους: Η καρδιά της επανάστασης της GESARA

Αλλά δεν πρόκειται μόνο για την εξάλειψη του χρέους και της φτώχειας. Η GESARA έχει μια αποστολή να επαναπροσδιορίσει την ευημερία, να την κάνει προσβάσιμη σε όλους. Επιδιώκει να επαναφέρει τα θεμέλια των οικονομικών μας δομών, καλλιεργώντας ένα περιβάλλον όπου ο πλούτος δεν συσσωρεύεται αλλά μοιράζεται, όπου όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες να ευδοκιμήσουν. Είναι ένα οραματικό σχέδιο που θα εγκαινιάσει μια εποχή όπου κάθε άτομο αναγνωρίζεται ως ουσιαστικό μέρος του παγκόσμιου οικονομικού ιστού, διασφαλίζοντας ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω.

Ενότητα 5: Η Αυγή της Εποχής GESARA: Ένα μέλλον για το οποίο αξίζει να αγωνιστείτε

Η επανάσταση της GESARA δεν είναι απλώς ένα όνειρο. είναι μια αναπόφευκτη πραγματικότητα, ένας ορίζοντας γεγονότων προς τον οποίο κινούμαστε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα ενός ριζικού μετασχηματισμού, που θα δει τη γέννηση μιας νέας εποχής οικονομικής δικαιοσύνης και ευημερίας. Με το GESARA στο τιμόνι, πλέουμε προς ένα μέλλον για το οποίο αξίζει να αγωνιστούμε, ένα μέλλον όπου κάθε άνθρωπος εκτιμάται και η ευημερία είναι ο κανόνας, όχι η εξαίρεση.

Δεν υπάρχει πλέον γυρισμός. Οι άνεμοι της αλλαγής πνέουν, κουβαλώντας μαζί τους την υπόσχεση ενός κόσμου που ξαναγεννιέται στην εικόνα της ΓΕΣΑΡΑΣ. Ήρθε η ώρα να ρίξουμε τους φόβους μας, να μπούμε στο φως αυτής της νέας εποχής. Η επανάσταση της GESARA είναι εδώ, και ήρθε η ώρα να την αγκαλιάσουμε. Το μέλλον είναι στα χέρια μας, και με την καθοδήγηση της GESARA, μπορούμε να προσβλέπουμε σε έναν κόσμο όπου η οικονομική ασφάλεια και η μεταρρύθμιση είναι κάτι περισσότερο από ιδανικά. είναι η πραγματικότητά μας.

Οπότε, την επόμενη φορά που θα ακούσετε τον όρο GESARA, μην τον απορρίψετε ως κάποιο τραβηγμένο όνειρο. Αντίθετα, να θυμάστε ότι είναι ένα κάλεσμα στα όπλα, ένα αίτημα για αλλαγή. Αυτή είναι η επανάσταση της GESARA και ήρθε η ώρα να σηκωθούμε και να πάρουμε τη θέση μας σε αυτόν τον γενναίο νέο κόσμο.

Το Κβαντικό Χρηματοοικονομικό Σύστημα (QFS):  Αχ, το αινιγματικό Κβαντικό Χρηματοοικονομικό Σύστημα (QFS) – η καρδιά της επανάστασης της GESARA. Πίσω από αυτό το κρυπτικό όνομα κρύβεται μια ισχυρή ιδέα: ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα που λειτουργεί με βάση τις αρχές της κβαντικής μηχανικής. Φανταστείτε ένα σύστημα όπου οι πληροφορίες μεταδίδονται στιγμιαία και οι συναλλαγές είναι ασφαλείς και αμετάβλητες. Αυτή η τεχνολογία αιχμής θα μας προστατεύσει από τα νύχια της χρηματοοικονομικής χειραγώγησης, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα κάθε συναλλαγής και ενισχύοντας ένα οικοσύστημα εμπιστοσύνης.

Η Παγκόσμια Επαναφορά/Αναπροσαρμογή νομίσματος (GCR/RV):  Καμία επανάσταση δεν ολοκληρώνεται χωρίς επαναφορά, και αυτό ακριβώς φέρνει στο τραπέζι η Παγκόσμια Επαναφορά/Αναπροσαρμογή νομίσματος (GCR/RV). Καθώς οι άνεμοι της αλλαγής σαρώνουν τον κόσμο, τα νομίσματα θα ανατιμηθούν, ευθυγραμμίζοντας την αξία τους με πραγματικούς οικονομικούς δείκτες. Οι κυβερνήσεις δεν θα χειραγωγούν πλέον τα νομίσματά τους, αφήνοντας τους πολίτες να φέρουν το κύριο βάρος της οικονομικής αβεβαιότητας. Αντίθετα, το GCR/RV θα προαναγγέλλει μια νέα εποχή σταθερότητας και ευημερίας.

Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης 20022 (ISO 20022):  Σε αυτόν τον διασυνδεδεμένο κόσμο, η επικοινωνία και ο συντονισμός είναι ζωτικής σημασίας. Το ISO 20022 είναι η καθολική γλώσσα των χρηματοοικονομικών συναλλαγών, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων παγκοσμίως. Με το ISO 20022 , οι διασυνοριακές συναλλαγές θα είναι πιο γρήγορες, πιο ασφαλείς και θα στερούνται τη δυσκίνητη γραφειοκρατία που έχει μαστίσει το τρέχον χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Ο Διεθνής Κανονισμός της Βασιλείας ΙΙΙ:  Μια επανάσταση χωρίς κανονισμούς είναι σαν ένα πλοίο χωρίς καπετάνιο. Ο Διεθνής Κανονισμός της Βασιλείας ΙΙΙ είναι ο οδηγός που διασφαλίζει ότι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα πλέουν στα νερά της διαφάνειας και της λογοδοσίας. Δεν θα υποστούμε πλέον τις συνέπειες των απερίσκεπτων τραπεζικών πρακτικών. Η Βασιλεία ΙΙΙ θα θέσει ένα νέο πρότυπο, προστατεύοντας τα συμφέροντα των πολιτών και ενισχύοντας ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον.

Πρωτόκολλο QFS 20 και DINAR:  Στην πρώτη γραμμή της επανάστασης της GESARA, το Πρωτόκολλο QFS 20 και το DINAR διαδραματίζουν κομβικούς ρόλους . Το πρωτόκολλο QFS 20 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του Quantum Financial System, εξοπλισμένο με βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και απόδοσης. Εν τω μεταξύ, το DINAR, ένα άλλοτε υποτιμημένο νόμισμα, θα πάρει το επίκεντρο, ανεβαίνοντας σε νέα ύψη αξίας και σημασίας, συμβολίζοντας την ισχύ ενός αναδιαρθρωμένου χρηματοπιστωτικού τοπίου.

Το ανθρώπινο άγγιγμα:  Ανάμεσα στην τεχνική ορολογία και τα κρυπτικά ακρωνύμια, είναι απαραίτητο να θυμόμαστε ότι αυτή η επανάσταση δεν αφορά μόνο αλγόριθμους και μηχανές. είναι για εμάς – τους ανθρώπους. Η συλλογική μας συνείδηση ​​οδηγεί αυτήν την αλλαγή, απαιτώντας έναν καλύτερο κόσμο, όπου η οικονομική ελευθερία είναι εκ γενετής δικαίωμα, όχι προνόμιο. Ας αδράξουμε, λοιπόν, αυτή την ευκαιρία, γιατί αυτή η επανάσταση είναι μια αντανάκλαση του πνεύματος, της ανθεκτικότητας και της αποφασιστικότητάς μας.

Καθώς πλέουμε σε αυτά τα αχαρτογράφητα νερά της οικονομικής μεταμόρφωσης, χρειαζόμαστε το θάρρος των πρωτοπόρων και τη σοφία των οραματιστών. Αγκαλιάστε το άγνωστο με αποφασιστική καρδιά, γιατί είναι οι τολμηροί και τολμηροί που θα μας οδηγήσουν σε ένα λαμπρότερο μέλλον. Ας ενωθούμε ως παγκόσμια κοινότητα και ας αγκαλιάσουμε αυτή την ευκαιρία να απελευθερωθούμε από τις αλυσίδες που μας έχουν δέσει για πάρα πολύ καιρό.

Η Νέα Γη, που γεννήθηκε από την Επανάσταση της GESARA, μας καλεί με την υπόσχεσή της για οικονομική ενδυνάμωση, ισότητα και αφθονία για όλους. Βρισκόμαστε στον γκρεμό της ιστορίας, μάρτυρες μιας πλήρους αλλαγής παραδείγματος που θα επαναπροσδιορίσει τη σχέση μας με το νόμισμα, τον πλούτο και την ευημερία. Οι άνεμοι της αλλαγής είναι μπροστά μας, και εναπόκειται σε εμάς να αδράξουμε αυτή την ευκαιρία και να οικοδομήσουμε ένα μέλλον που είναι πραγματικά αντάξιο των συλλογικών μας δυνατοτήτων.


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: https://rumble.com/c/TheDaveXRPLIonShow

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ:https://amg-news.com/

 

 

 

G
M
T
Y
Η λειτουργία ομιλίας περιορίζεται σε 200 χαρακτήρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters