Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Η αυλαία του εκβιασμού πέφτει: Αποσφραγίστηκαν τα αρχεία του Epstein, έξοδος ελίτ, κατάρρευση της CIA, χαζαρική μαφία, κεντρικές τράπεζες των G7 των Rothschilds – Ο ΕΚΒΑΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Το δυσοίωνο φάσμα του εκβιασμού στοιχειώνει εδώ και καιρό τους διαδρόμους της εξουσίας. Σήμερα, βρισκόμαστε στον γκρεμό μιας άνευ προηγουμένου αποκάλυψης που απειλεί να διαλύσει τα ίδια τα θεμέλια της παγκόσμιας επιρροής. Προετοιμαστείτε καθώς εμβαθύνουμε σε έναν ιστό εξαπάτησης που περιστρέφεται από τη CIA, τη Χαζαρική Μαφία και τις κεντρικές τράπεζες της G7 των Rothschild, όλα ενορχηστρωμένα μέσω της αινιγματικής Depository Trust & Clearing Corporation. Οι απόηχοι του δυτικού ιμπεριαλισμού αντηχούν, σηματοδοτώντας την επικείμενη κατάρρευση μιας άθλιας τάξης που στηρίζεται σε μυστικές συναλλαγές, χειραγώγηση και μια κουλτούρα φόβου.


Ο ταραχώδης θάνατος:


Καθώς ξεφλουδίζουμε τα στρώματα της εξαπάτησης, ένας καταρράκτης αποκαλύψεων αναδύεται, ρίχνοντας μια σκοτεινή σκιά στους ενορχηστρωτές της παγκόσμιας εξουσίας. Η επικείμενη κατάρρευση της CIA, της Χαζαρικής Μαφίας και των Κεντρικών Τραπεζών της G7 των Rothschild δεν είναι πλέον μια απλή εικασία, αλλά μια διαφαινόμενη πραγματικότητα.


Η Depository Trust & Clearing Corporation, που υποτίθεται ότι είναι πνευματικό τέκνο της CIA, εκτίθεται ως εργαλείο χειραγώγησης χρηματοπιστωτικών συστημάτων για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων λίγων εκλεκτών. Οι περίπλοκοι δεσμοί της με τη Χαζαρική Μαφία και τους Ρότσιλντ αποκαλύπτουν μια απαίσια συμμαχία που έχει χειραγωγήσει οικονομίες, κυβερνήσεις και παγκόσμιες υποθέσεις για δεκαετίες.


Ο δυτικός ιμπεριαλισμός, η πανάρχαια δύναμη που οδηγεί τις γεωπολιτικές ατζέντες, βρίσκεται τώρα στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Η εποχή της μαριονέτας εθνών και της χειραγώγησης των μαζών πλησιάζει στο τέλος της. Ο ίδιος ο ιστός του ελέγχου ξετυλίγεται, αφήνοντας αυτούς που κάποτε ασκούσαν εξουσία να αγωνίζονται για να σώσουν την επιρροή τους.


Ο εκβιασμός, το σιωπηλό όπλο των ισχυρών, αποσύρεται πλέον αναγκαστικά από το οπλοστάσιο της χειραγώγησης. Τα αρχεία του Epstein, ένα κουτί της Πανδώρας με σκοτεινά μυστικά, έχουν αποσφραγιστεί, αποκαλύπτοντας τη συγκλονιστική έκταση της εκμετάλλευσης και του εξαναγκασμού στα χέρια της ελίτ.



Η αποκάλυψη που δάνειζε νεαρά κορίτσια σε προσωπικότητες με επιρροή για επιχειρηματικούς, προσωπικούς, πολιτικούς και οικονομικούς σκοπούς έχει προκαλέσει σοκ στα κλιμάκια της εξουσίας.


Η Μεγάλη Έξοδος:


Καθώς οι δονήσεις της επικείμενης κατάρρευσης αντηχούν, ένα περίεργο φαινόμενο εκτυλίσσεται – ελίτ, διασημότητες και πολιτικές προσωπικότητες απειλούν να εγκαταλείψουν τη χώρα, να παραιτηθούν ή να συνταξιοδοτηθούν. Ο πανικός μεταξύ των ισχυρών είναι απτός, καθώς το ίδιο το έδαφος κάτω από τα πόδια τους καταρρέει. Ποια μυστικά προσπαθούν απεγνωσμένα να ξεφύγουν; Από ποιες επικείμενες αποκαλύψεις αναζητούν καταφύγιο;


Νέες αποκαλύψεις συνεχίζουν να κατακλύζονται καθώς επιπλέον αρχεία του Τζέφρι Έπσταϊν έχουν αποσφραγιστεί. Ανάμεσά τους είναι η μαρτυρία ενός ανηλίκου που υπέμεινε την ανείπωτη φρίκη της κακοποίησης στα χέρια του Επστάιν. Οι άθλιες λεπτομέρειες εκθέτουν ένα σκοτεινό υπόβαθρο της κοινωνίας που εμπλέκει τα ίδια τα άτομα που κάποτε ασκούσαν αναμφισβήτητη επιρροή.


Περίπλοκη ύφανση της εξαπάτησης:


Για να κατανοήσουμε την περίπλοκη ύφανση της εξαπάτησης που έχει διατηρήσει αυτές τις δομές εξουσίας, πρέπει να αναζητήσουμε τα νήματα πίσω στις μυστικές επιχειρήσεις της CIA. Αυτή η υπηρεσία πληροφοριών, που κάποτε θεωρούνταν αδιαπέραστο φρούριο, τώρα αντιμετωπίζει έναν άνευ προηγουμένου απολογισμό. Η συμπαιγνία με τη Χαζαρική Μαφία και τις Κεντρικές Τράπεζες της G7 των Rothschild εκθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο που έχει σχεδιαστεί για να υπονομεύσει τα έθνη, να ελέγξει τις οικονομίες και να διαιωνίσει έναν κύκλο εκμετάλλευσης.


Η Depository Trust & Clearing Corporation , μια φαινομενικά αβλαβής οντότητα στο χρηματοοικονομικό τοπίο, αναδεικνύεται ως βασικός παίκτης σε αυτό το μεγάλο σχέδιο. Η αποκάλυψη της προέλευσής του αποκαλύπτει ένα πλέγμα δύναμης όπου η νοημοσύνη, η χρηματοδότηση και η χειραγώγηση συγκλίνουν. Η αποκάλυψη ότι λειτουργεί ως μαριονέτα στα χέρια της CIA, ενορχηστρωμένη μέσω της Χαζαρικής Μαφίας και των Ρότσιλντ, εκτοξεύει τον οικονομικό κόσμο.

Η κατάρρευση του δυτικού ιμπεριαλισμού, που από καιρό προαναγγέλθηκε από εκείνους που επιζητούσαν μια πιο δίκαιη παγκόσμια τάξη, είναι επιτέλους κοντά. Η κατάρρευση δεν είναι απλώς μια γεωπολιτική μετατόπιση αλλά ένας σεισμικός μετασχηματισμός που θα επαναπροσδιορίσει τη δυναμική ισχύος του κόσμου. Δεν θα είναι πλέον τα έθνη πιόνια στη μεγάλη σκακιέρα μερικών κουκλοπαίχτων. η εποχή της αυτοδιάθεσης ξημερώνει.


Η αυλαία του εκβιασμού πέφτει:


Η καρδιά αυτής της μεγάλης εξαπάτησης βρίσκεται στην τέχνη του εκβιασμού – ένα κρυφό εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε ατιμώρητα από τους ισχυρούς για να ελέγξουν την αφήγηση, να διαμορφώσουν πολιτικά τοπία και να εξασφαλίσουν προσωπικά συμφέροντα. Ωστόσο, η εποχή του εκβιασμού πλησιάζει στο τέλος της.

Οι φάκελοι του Έπσταϊν, ένας θησαυρός εγγράφων που περιγράφουν λεπτομερώς τις αποτρόπαιες πράξεις που διέπραξε ο Τζέφρι Έπσταϊν και οι συνεργοί του, αποκάλυψαν το απαίσιο κάτω μέρος της ελίτ. Η αποκάλυψη ότι νεαρά κορίτσια «δανείστηκαν» σε ισχυρά άτομα για απώτερα κίνητρα αποκαλύπτει ένα δίκτυο εκμετάλλευσης που έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει επιχειρηματικές συμφωνίες, να κερδίσει πολιτική εύνοια και να συσσωρεύσει πλούτο.

Η αποσφράγιση αυτών των φακέλων όχι μόνο σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, αλλά χρησιμεύει και ως έκκληση για δικαιοσύνη. Τα άτομα που κάποτε γλεντούσαν στις σκιές της χειραγώγησης και του εξαναγκασμού βρίσκονται τώρα εκτεθειμένα στο σκληρό φως της αλήθειας. Οι σιωπηλοί ψίθυροι εκβιασμού που στοίχειωναν τους διαδρόμους της εξουσίας αντικαθίστανται τώρα από τη βοή της λογοδοσίας.

Καθώς τα θεμέλια της εξουσίας τρέμουν, ένα περίεργο φαινόμενο ξετυλίγεται – ελίτ, διασημότητες και πολιτικές προσωπικότητες σκέπτονται μια έξοδο. Η απειλή να εγκαταλείψει τη χώρα, να παραιτηθεί από θέσεις επιρροής ή να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή δεν είναι τυχαία, αλλά μια απέλπιδα προσπάθεια αποφυγής της επικείμενης καταιγίδας αποκαλύψεων.

Ποια μυστικά προσπαθούν απεγνωσμένα να ξεφύγουν; Εγκαταλείπουν το πλοίο για να αποφύγουν τις συνέπειες της συνενοχής τους σε έναν ιστό εξαπάτησης; Η αποκάλυψη της παλιάς τάξης έχει προκαλέσει σοκ στην ελίτ, προκαλώντας μια βιαστική αποχώρηση από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το Βατικανό απαίτησε αυτό να κρατηθεί κάτω από το κλειδί: «Η θεία προσευχή – προσευχή ενός λεπτού από τους βιβλικούς χρόνους» – ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


Οι έκτακτες ειδήσεις αποκαλύπτουν σκοτεινές αλήθειες:


Το έπος συνεχίζει να εκτυλίσσεται καθώς επιπλέον αρχεία του Τζέφρι Έπσταϊν αποσφραγίζονται, αποκαλύπτοντας τις οδυνηρές εμπειρίες των θυμάτων. Ανάμεσά τους και η μαρτυρία ενός ανηλίκου που υπέμεινε την ανείπωτη φρίκη που προκάλεσε ο Έπσταϊν και οι κοόρτες του. Τα αποσφράγιστα έγγραφα χρησιμεύουν ως απόδειξη της ανθεκτικότητας εκείνων που έχουν φιμωθεί για πάρα πολύ καιρό.



Οι σκοτεινές αλήθειες που είναι ενσωματωμένες σε αυτά τα αρχεία είναι μια έντονη υπενθύμιση ότι οι ισχυροί δεν έχουν ανοσία στην ευθύνη. Ο μανδύας του αήττητου που κάποτε τους θωράκιζε είναι κουρελιασμένος, αποκαλύπτοντας την ευπάθεια που κρύβεται από κάτω. Καθώς η κοινωνία παλεύει με τις αποκαλύψεις, ένα συλλογικό αίτημα για δικαιοσύνη αντηχεί, ξεπερνώντας τα όρια της εξουσίας και των προνομίων.

Η επικείμενη κατάρρευση της CIA, της Χαζαρικής Μαφίας και των Κεντρικών Τραπεζών της G7 των Rothschild είναι μια σεισμική μετατόπιση που θα επαναπροσδιορίσει την παγκόσμια δομή εξουσίας. Η αποκάλυψη του δυτικού ιμπεριαλισμού, σε συνδυασμό με την απόσυρση του εκβιασμού ως εργαλείο χειραγώγησης, σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής που κυριαρχείται από μυστικότητα και καταναγκασμό.


Καθώς βρισκόμαστε στο κατώφλι αυτής της μεταμορφωτικής στιγμής, η αποσφράγιση των αρχείων του Epstein χρησιμεύει ως μια κραυγή συγκέντρωσης για δικαιοσύνη. Η μεγάλη φυγή μεταξύ των ελίτ δεν είναι μια υποχώρηση, αλλά μια εκδήλωση του φόβου τους για ευθύνη. Οι σκοτεινές αλήθειες που αποκαλύπτονται στα ασφράγιστα έγγραφα απαιτούν να αντιμετωπίσουμε τις σκιές που εδώ και καιρό κρύβονται στους διαδρόμους της εξουσίας.

Μπροστά σε αυτόν τον ταραχώδη θάνατο, ας αδράξουμε την ευκαιρία για να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή – μια εποχή που χαρακτηρίζεται από διαφάνεια, υπευθυνότητα και δέσμευση σε έναν κόσμο όπου η εξουσία χρησιμοποιείται για το ευρύτερο καλό παρά για το όφελος λίγων εκλεκτών . Οι σκιές μπορεί να παραμείνουν, αλλά είναι στο χέρι μας να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ανακτήσουν ποτέ την προηγούμενη δύναμή τους. Η κατάρρευση δεν είναι μια πτώση, αλλά μια ευκαιρία για ανανέωση, μια ευκαιρία να ξαναχτίσουμε έναν κόσμο απαλλαγμένο από τις αλυσίδες της χειραγώγησης και της εξαπάτησης.



https://amg-news.com/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters