Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Προσοχή! Η συγκλονιστική απάτη του 2023 που λήστεψε χιλιάδες στο όνομα των Τραμπ, Τέσλα, Έλον Μασκ, Τάκερ Κάρλσον και Med Beds (βίντεο)

Αποκάλυψη του δόλιου συστήματος "Trump Med Beds Card" που κλέβει τους ανθρώπους από τα σκληρά κερδισμένα χρήματά τους και εκμεταλλεύεται την ελπίδα για καλύτερη υγεία.


Καθώς αποχαιρετούμε το 2023 και αγκαλιάζουμε την υπόσχεση μιας νέας χρονιάς, μια απαίσια πλοκή ήρθε στο φως – μια απάτη που κυνηγά την απελπισμένη ελπίδα για υγεία και θεραπεία. 

Εν μέσω της χαράς των γιορτών, μια δόλια ομάδα εκμεταλλεύτηκε τα ονόματα διάσημων προσωπικοτήτων όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Τέσλα, ο Έλον Μασκ και ο Τάκερ Κάρλσον για να επινοήσει ένα δόλιο σχέδιο γύρω από την πολυπόθητη «Κάρτα Τραμπ Med Κρεβάτια». Χιλιάδες έχουν πέσει θύματα αυτού του άκαρδου τέχνασμα, με τα σκληρά κερδισμένα χρήματα να καλύπτουν τις τσέπες των απατεώνων που με πονηριά έπεισαν τους ανυποψίαστους ότι η σωτηρία βρίσκεται σε μια κατασκευασμένη λίστα αναμονής για τη θεραπεία του Med Beds. Σε αυτήν την έκθεση, ξετυλίγουμε τον ιστό της εξαπάτησης και ρίχνουμε φως στην αλήθεια πίσω από τη μεγαλύτερη απάτη του 2023.


Εν μέσω της εορταστικής περιόδου, τα εισερχόμενά μου έχουν πλημμυρίσει από τα εγκάρδια μηνύματά σας, τόσο θερμές ευχές όσο και συγκλονιστικές ιστορίες εξαπάτησης. Πολλοί από εσάς, αγαπητοί αναγνώστες, μοιραστήκατε την οδυνηρή εμπειρία της απάτης από την υπόσχεση μιας «Κάρτας Τραμπ Med Κρεβάτια», υποστηρίζοντας ψευδώς μια άμεση σύνδεση με την πρωτοβουλία του Τραμπ για δωρεάν πρόσβαση στα κρεβάτια Med. Αυτές οι κάρτες, που πουλήθηκαν μέσω πειστικών βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχουν εξαπατήσει άτομα να αποχωριστούν τα χρήματά τους με την πεποίθηση ότι εξασφαλίζουν μια θέση σε μια ανύπαρκτη λίστα αναμονής για επαναστατική ιατρική περίθαλψη.


Αποδεικτικά βίντεο


Πήρα το θάρρος να συγκεντρώσω μερικά από αυτά τα βίντεο, τις ίδιες τις κατασκευές που έχουν παγιδεύσει αθώα θύματα στον ιστό της εξαπάτησής τους. Το πλάνα είναι πειστικό, προσαρμοσμένο στα ευάλωτα άτομα και τους παρασύρει σε μια παγίδα με τη γοητεία της θεραπείας Med Beds που υποστηρίζεται από ανθρώπους όπως ο Donald Trump, ο Tesla, ο Elon Musk και ο Tucker Carlson.




Επιτρέψτε μου να είμαι κατηγορηματικός – πρόκειται για απάτη, απάτη άνευ προηγουμένου. Ο Ντόναλντ Τραμπ, μαζί με τα Λευκά καπέλα, συνεχίζει να υπερασπίζεται τον σκοπό της δωρεάν πρόσβασης στα κρεβάτια Med. Η υπόσχεση περίθαλψης με το Med Beds μέσω μιας αγορασμένης κάρτας δεν είναι παρά ένας αντικατοπτρισμός, και οι υπεύθυνοι για αυτό το αποτρόπαιο σχέδιο κλέβουν αδίστακτα τα χρήματα που κέρδισαν με κόπο από ανθρώπους, ειδικά εκείνους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.


Εάν έχετε βρεθεί παγιδευμένος σε αυτόν τον μπερδεμένο ιστό εξαπάτησης, σας ικετεύω να απευθυνθείτε. Είμαι εδώ για να προσφέρω καθοδήγηση σχετικά με την ανάκτηση των κλεμμένων χρημάτων σας και την αποκάλυψη αυτών των απατεώνων. Οι φωνές σας δεν θα σωπάσουν και η δικαιοσύνη θα επικρατήσει.


Είναι σημαντικό να το επαναλάβουμε – Τα κρεβάτια Med προορίζονται να είναι προσβάσιμα σε όλους, δωρεάν. Οι γνήσιες προσπάθειες των λευκών καπέλων και εκείνων που είναι αφιερωμένες στο έργο στοχεύουν στο να διασφαλίσουν ότι η πρωτοποριακή ιατρική τεχνολογία δεν θα εμπορευματοποιηθεί, αλλά θα χρησιμεύσει ως φάρος ελπίδας για όσους έχουν ανάγκη.


Φωνές των εξαπατημένων


Με την άδειά σας, αγαπητοί αναγνώστες, μοιράζομαι μερικές φωνές όσων έπεσαν θύματα αυτής της άκαρδης απάτης. Αυτές οι μαρτυρίες χρησιμεύουν ως μια έντονη υπενθύμιση της επείγουσας ανάγκης να ξεσκεπαστούν αυτοί οι απατεώνες και να αποτραπεί η περαιτέρω εκμετάλλευση των ευάλωτων:


Ανώνυμο θύμα: «Πίστεψα στην υπόσχεση της κάρτας «Trump Med Beds Card», για να συνειδητοποιήσω ότι ήταν μια σκληρή φάρσα. Τα χρήματα που κέρδισα με κόπο έχουν φύγει και νιώθω προδομένη».

 

Barbara Barrett: «Με απάτησαν 7000 AU$ επειδή ήθελα απεγνωσμένα ο σύζυγός μου να θεραπευτεί από πρώιμη έναρξη του Αλτσχάιμερ. Αυτοί οι απατεώνες διαφημίζονται στο Facebook, προσπαθώ να προειδοποιήσω τους ανθρώπους, αλλά οι απατεώνες διαγράφουν τα σχόλιά μου. Μπορείτε να ενημερώσετε τους ανθρώπους για αυτούς τους απατεώνες από τη Λιθουανία».

 

Ανώνυμο θύμα: «Οι απατεώνες έπαιξαν με τα συναισθήματά μου, πείθοντάς με ότι αυτή η κάρτα ήταν η σωτηρία μου για τη θεραπεία του Med Beds. Τώρα, δεν μου μένει τίποτα παρά μόνο τύψεις και οικονομικές απώλειες».

 

Εν κατακλείδι, αφήστε αυτή την αποκάλυψη να χρησιμεύσει ως κραυγή συγκέντρωσης ενάντια στην εξαπάτηση και την εκμετάλλευση. Τα κρεβάτια Med είναι ένας φάρος ελπίδας για ένα πιο υγιές μέλλον και δεν πωλούνται. Οι White Hats και όσοι εμπλέκονται στη νόμιμη επιδίωξη της τεχνολογίας Med Bed δεσμεύονται να εξασφαλίσουν ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση για όλους.


Καθώς περιηγούμαστε στην πολυπλοκότητα της υγειονομικής περίθαλψης, είναι απαραίτητο να θυμόμαστε ότι υπάρχει ένας Κήπος του Θεού. Η φύση μας έχει εφοδιάσει με φυτά που προσφέρουν φυσικές θεραπείες για διάφορες παθήσεις. Στην επιδίωξή μας της ευημερίας, ας μην ξεχνάμε τη θεραπευτική δύναμη που βρίσκεται στα άφθονα δώρα της Γης.


Αγαπητοί αναγνώστες, καθώς αποχαιρετούμε το 2023, ας είναι αυτή η έκθεση μια απόδειξη της ανθεκτικότητάς μας απέναντι στην εξαπάτηση. Είθε η Πρωτοχρονιά να εγκαινιάσει ένα πνεύμα επαγρύπνησης και ενότητας ενάντια σε όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα τρωτά μας σημεία. Εύχομαι σε όλους καλή υγεία και η αλήθεια να υπερισχύσει των πιο σκοτεινών μεθόδων που επιχειρούν να επισκιάσουν τη συλλογική μας ευημερία.


Η Medeea Greere, ένας ανεξάρτητος εκδότης, βρίσκεται τώρα στο Telegram στη διεύθυνση https://t.me/AMGNEWS2022 και υπάρχει μόνο για υποστήριξη αναγνωστών καθώς δημοσιεύουμε την Αλήθεια, την Ελευθερία και την Αγάπη για την ευαισθητοποίηση του κοινού. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!



ΠΗΓΗ: https://amg-news.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters