Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Μεγάλη φορολογική μεταρρύθμιση, GESARA και τέσσερις δυνάμεις του σκότους

Οι δηλώσεις GESARA γίνονται πράγματι σε αρκετές χώρες.

Καθώς το SWIFT έχει τελειώσει και η μετατροπή του νομίσματος πηγαίνει καλά,

είναι μάλλον καιρός να το δημοσιοποιήσουμε.

Φαίνεται ότι το δολάριο ΗΠΑ δεν χρησιμοποιείται πλέον στο εμπόριο.

Το ίδιο ισχύει και για τα κυριότερα fiat νομίσματα, όπως τα ευρώ, οι λίρες και τα γεν. Αντί για το άχρηστο Fiat Dollar, οι Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται να έχουν αρχίσει να τυπώνουν χαρτονομίσματα με κανόνα

χρυσού. Η Ιαπωνία θα αρχίσει να τυπώνει νέα χαρτονομίσματα. Έχω πολλές αμφιβολίες για το πρόσωπο στο σχέδιο, αλλά....

Σίγουρα, όλοι μισούν τον Eiichi Shibusawa, ο οποίος ήταν μια μεγάλη βολή στο σκοτάδι! Συνιστάται να το έχετε αυτό κατά νου. Αν οι προθέσεις ενωθούν και γίνουν συλλογική συνείδηση, είναι επίσης δυνατό να αλλάξει το πρόσωπο. Ο κ. Fukuzawa ήταν επίσης ένας DS, αλλά σε σύγκριση με τον κ. Shibusawa, δεν ήταν παρά ένα μικρό άτομο.

Η κυριαρχία του σκότους μέχρι τώρα ήταν τόσο ισχυρή, λεπτή και τόσο παγιωμένη που, όπως οι μαζικές φυλακές, η μεταρρύθμιση δεν θα γίνει από τη μια μέρα στην άλλη.

Από φέτος έως το επόμενο έτος, οι αλλαγές στην ορατή μορφή θα συμβαίνουν η μία μετά την άλλη. Είναι δύσκολο να το καταλάβεις αν δεν κοιτάξεις προσεκτικά, αλλά για όσους είναι ξύπνιοι, μοιάζει με ένα πολύ λαμπερό σόου γεγονότων.

Ένα από τα σημαντικά πράγματα είναι η σταθερότητα της ζωής των πολιτών. Εμείς οι καλοί άνθρωποι , θα είμαστε σε θέση να ζούμε με ειρήνη και ασφάλεια, χωρίς φόβο και άγχος . Είναι μια σημαντική προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα.

Το UBI είναι περίπου 200.000 έως 240.000 ανά άτομο το μήνα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το ενοίκιο, ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να είναι στο όριο. Πριν από το UBI, η Ρωσία και η Κίνα φαίνεται να έχουν αρχίσει να στεγάζουν καλούς ανθρώπους. Στην Ιαπωνία, μπορεί να υπάρχει ένας μηχανισμός που ονομάζεται επιδότηση ενοικίου. Για τρεις γονείς και παιδιά, είναι περίπου 700.000, οπότε θα πρέπει να είναι καλό.

Οι παροχές για τους ηλικιωμένους και τους συνταξιούχους θα αυξηθούν. Μετά από δεκαετίες δημοσιονομικής εκμετάλλευσης, αξίζει να επιστραφεί. Οι δυνάμεις του σκότους δεν θα επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο, και το σύστημα πρόνοιας θα καταρρεύσει, και αυτό θα είναι μεγάλη υπόθεση! Το έχω βαυκαλίσει αυτό, αλλά ήταν ένα μεγάλο κόκκινο ψέμα.

Καθώς η κεντρική τράπεζα (Τράπεζα της Ιαπωνίας) έχει επιστραφεί στη χώρα, δεν υπάρχει ανάγκη να πληρώνουμε φόρους για τις πληρωμές τόκων από εδώ και στο εξής. Οι πληρωμές τόκων ήταν τεράστιες και οι τεράστιοι φόροι εισέρευσαν στα μαύρα ταμεία.

Η ροή σταμάτησε και όλο το νόμισμα που εκδίδεται από την Τράπεζα της Ιαπωνίας θα χρησιμοποιηθεί για εμάς, τους ανθρώπους (τους καλούς ανθρώπους). Μαζί με τις μαζικές συλλήψεις, ανακτήθηκαν επίσης τεράστια χρηματικά ποσά και ράβδοι χρυσού που είχε συσσωρεύσει το σκότος. Φημολογείται μάλιστα ότι αντιστοιχούν σε αρκετές εκατοντάδες χρόνια εθνικού προϋπολογισμού της Ιαπωνίας. Η νέα ιαπωνική κυβέρνηση Q θα τα χρησιμοποιήσει μόνο για τους καλούς ανθρώπους.


Θα καταργηθούν όλοι οι φόροι εκτός από τον φόρο κατανάλωσης.

Ίσως μέχρι στιγμής, το μόνο πράγμα που εισπράττει η κυβέρνηση της Q είναι ο φόρος κατανάλωσης. Αυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των μεταρρυθμίσεων του GESARA. Μένει μόνο ο φόρος κατανάλωσης ύψους περίπου 14-17%. Παρόλα αυτά, το πραγματικό ποσό είναι περίπου το μισό του σημερινού φόρου κατανάλωσης.

Ο φόρος κατανάλωσης της Ιαπωνίας ήταν αφύσικος. Όταν οι χονδρέμποροι, οι χονδρέμποροι και οι λιανοπωλητές αγόραζαν προϊόντα, προστίθετο σε αυτά ένας φόρος κατανάλωσης 10%, ο λεγόμενος βαρύς πρόσθετος φόρος. Ήταν ένα πολύ κακό φορολογικό σύστημα. Ήταν ένας φόρος επί ενός φόρου, ένας φόρος επί αυτού του φόρου, ένας φόρος επί του διογκωμένου φόρου.

Επιπλέον, η DS έπαιρνε και επέστρεφε φόρους από εμάς , συμπεριλαμβανομένου του φόρου εισοδήματος, του φόρου στέγασης, του φόρου ακίνητης περιουσίας, του φόρου αυτοκινήτων, του φόρου κληρονομιάς, του φόρου βενζίνης και ούτω καθεξής.

Επιπλέον, τα ασφάλιστρα για ασφάλιση υγείας, ασφάλιση μακροχρόνιας φροντίδας κ.λπ. ουσιαστικά αξιοποιήθηκαν, όπως και οι φόροι.

Από τη μία πλευρά, οι μαύροι γνώριζαν ότι οι φόροι ήταν απάτη, οπότε απέφευγαν να πληρώνουν τους περισσότερους από αυτούς. Καθώς αγόραζες το προϊόν, πλήρωνες τον ειδικό φόρο κατανάλωσης. Οι εταιρείες DS και οι λιανοπωλητές DS πιθανότατα δεν εισέπρατταν καν τον ειδικό φόρο κατανάλωσης.

Ο φόρος κατανάλωσης που προτείνει το GESARA ονομάζεται φόρος τελικής κατανάλωσης ή φόρος επί των εμπορευμάτων, ο οποίος καταβάλλεται μόνο από τον αγοραστή που τελικά παραλαμβάνει τα προϊόντα.

Μπορείτε να τον αποκαλέσετε φόρο αγοράς. Οι χονδρέμποροι και οι λιανοπωλητές δεν αντιμετωπίζουν τα αγαθά ως προσωπική ιδιοκτησία, οπότε φυσικά ο φόρος κατανάλωσης δεν προκύπτει. Επίσης, δεν καλύπτονται τα είδη καθημερινής ανάγκης, όπως τα είδη παντοπωλείου και τα μεταχειρισμένα αγαθά.

Στην πραγματικότητα, η μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος με βάση το νόμο GESARA έχει ήδη ξεκινήσει. Όλοι οι φόροι εκτός από τον φόρο κατανάλωσης θα καταργηθούν. Έτσι, αν δεν θέλετε να πληρώνετε φόρους, θα είναι εφικτό.

Εάν το σημερινό φορολογικό σύστημα καταργηθεί πλήρως και το φορολογικό σύστημα είναι συμβατό με τον νόμο GESARA, η ευρείας κλίμακας εφαρμογή του UBI θα προχωρήσει αμέσως. Μέχρι τότε, πιστεύω ότι το ατελές UBI είναι αποτέλεσμα των μηχανορραφιών της σκοτεινής πλευράς. Μέχρι περίπου 100.000 γιεν, αν παραμείνει το παράνομο φορολογικό σύστημα, το μεγαλύτερο μέρος του θα αποσυρθεί.

Θα πρέπει να παρακολουθούμε στενά τους φόρους από εδώ και στο εξής. Επίσης, ο φόρος της μαύρης δουλείας θα καταργηθεί και,

τελικά, θα έρθει ένας κόσμος χωρίς χρήματα. Δεν νομίζω ότι είναι λάθος να σκεφτόμαστε έτσι.


Αυτά προς το παρόν.


Προσθήκη [Τέσσερις δυνάμεις του σκότους]

Τέσσερις δυνάμεις του σκότους δρούσαν στην Ιαπωνία.

Θα τις περιγράψω κατά προσέγγιση.

Όλες οι πληροφορίες προέρχονται από το διαδίκτυο.

Οι μαζικές συλλήψεις από τις δυνάμεις της Συμμαχίας φτάνουν στο τέλος τους και αυτό θα είναι ένα πράγμα του παρελθόντος.


1. Rothschild DS


Οι Ρότσιλντ κατάγονται από την Αγγλία, αλλά σύντομα εξαπλώθηκε η δύναμή τους σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Με έδρα την πόλη του Λονδίνου και το Βατικανό.


Η αποκατάσταση του Μέιτζι ήταν μια μαζική επιχείρηση των Ρότσιλντ.

Glover, διάσημος για το Glover-tei στο Ναγκασάκι, ήταν έμπορος όπλων των Ρότσιλντ.

Ο Ryoma Sakamoto του Kaientai ενεργούσε ως μεσάζων και πουλούσε όπλα στη Satsuma και την Choshu.


Κατά την περίοδο Έντο, η DS κατέστρεψε την Ταρταρία, η οποία άκμαζε κυρίως στη Ρωσία με ισχυρές ειδικές βόμβες και κατέστρεψε τον πολιτισμό με πλημμύρες λάσπης.


Δεδομένου ότι η Ιαπωνία γλίτωσε την καταστροφή από τις βόμβες, η DS που συνδέεται με τον Rothschild κατέστρεψε την ιαπωνική χώρα της Ταρταγίας, η οποία ονομαζόταν σογκουνάτο του Έντο, και τη μετέτρεψε σε μια χώρα ελεγχόμενη από την DS.

Μέχρι την περίοδο Έντο, η ελεύθερη ενέργεια χρησιμοποιούνταν συνήθως.


2. Rockefeller DS

Το DS προήλθε από την Αμερική.

Έστειλαν πράκτορες στον πυρήνα της κυβέρνησης και του στρατού.

Ο Fumimaro Konoe ήταν πράκτορας που συνδεόταν με το Yatagarasu, αλλά προσπάθησε να καταργήσει την αυτοκρατορική οικογένεια της οικογένειας Lee

χρησιμοποιώντας την DS που συνδέεται με τον Ροκφέλερ για να... προκαλέσει μια συντριπτική ήττα στον πόλεμο του Ειρηνικού και να τον αναγκάσει να αναλάβει την ευθύνη. Ως αποτέλεσμα, δολοφονήθηκε μετά τον πόλεμο.

Isoroku Yamamoto, ο οποίος εκτέλεσε την εντελώς απερίσκεπτη στρατηγική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ, ήταν ένας έμπειρος πράκτορας που σπούδαζε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Φυσικά οι Αμερικανοί γνώριζαν για την επίθεση.

Επειδή ήταν μια κοινή επιχείρηση Ιαπωνίας-ΗΠΑ DS.

Μετά τον πόλεμο, ένας ιδιαίτερα διάσημος ελιγμός...

ήταν η κατάρριψη ενός ιαπωνικού αεροπλάνου.

Πολλοί από τους μηχανικούς του Tron, ενός λειτουργικού συστήματος που προερχόταν από την Ιαπωνία, θυσιάστηκαν.

Το κεντρικό πρόσωπο που το σχεδίασε ήταν ο Μπιλ Γκέιτς των Windows, και αυτός δημιούργησε έναν παγκόσμιο ιό και προκάλεσε αναστάτωση.


3. Οικογένεια Lee DS Peninsula

Την εποχή της αποκατάστασης του Meiji, έγινε αυτοκράτορας αντί του ορθόδοξου αυτοκράτορα και, από την εποχή Μέιτζι, δημιούργησε μια εποχή ψεύτικων αυτοκρατόρων. Το πραγματικό όνομα του δολοφονηθέντος πρώην πρωθυπουργού που καταγόταν από τον Lee της Κορέας ήταν ο Lee Shin-sam. Νομίζω ότι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν πολλοί νομοθέτες της χερσονήσου τόσο στην Εθνοσυνέλευση όσο και στα τοπικά κοινοβούλια είναι λόγω της οικογένειας Lee DS.


4. Η αρχαία DS της Ιαπωνίας συνεχίζεται από την εποχή της μυθολογίας

Από την αρχαιότητα, ενεργούσε ως κυβερνήτης του σκότους. Πρόκειται για μια οργάνωση DS που είναι μοναδική στην Ιαπωνία, που ονομάζεται ναοί και ιερά, αυτοκρατορική οικογένεια και Yatagarasu. Σιντοϊστικοί ναοί και ιεροί ναοί είναι οι βάσεις και υπάρχει η πιθανότητα να συμμετέχουν στην οργάνωση και οι ιερείς και οι σαμάνοι του Σίντο. Υπάρχουν τόσοι πολλοί πράκτορες και τώρα εργάζονται παρασκηνιακά στον κόσμο της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού.


Αυτό είναι όλο.


https://www.redemption.news/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters