Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

NESARA/GESARA: Οι διεφθαρμένες τράπεζες βυθίζονται μαζί με το Χρηματιστήριο και όλες τις παλιές διεφθαρμένες εταιρείες που ανήκουν στο Βαθύ Κράτος που βρίσκεται στο Βατικανό.

Πρόγραμμα ευημερίας

Συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές μείνετε σε εγρήγορση και ακολουθήστε το τελικό κάλεσμα αφύπνισης, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις θα ανακοινώνονται πρώτες μόλις φτάσουν.

Μετά από πάνω από 50- χρόνια του υπάρχοντος χρηματοπιστωτικού συστήματος που βασίζεται στο χρέος, σύντομα θα είναι οριστικά ανενεργό. Το κβαντικό σύστημα ανταλλαγής QFS, θα τεθεί σε λειτουργία. Το ευρύ κοινό θα ενημερωθεί για το τι συμβαίνει εδώ και τώρα. Η παγκόσμια εφαρμογή του GESARA / NESARA είναι γεγονός.

Το GESARA σημαίνει Παγκόσμια Πράξη Οικονομικής Ασφάλειας και Μεταρρύθμισης, υπογεγραμμένη και από τα 209 κυρίαρχα έθνη του κόσμου, και είναι ο πιο πρωτοποριακός μεταρρυθμιστικός νόμος για τον πλανήτη Γη.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, από την Αϊόβα, δείτε το βίντεο στο Rumble ανακοίνωσε την έναρξη της NESARA / GESARA.

Οι διεφθαρμένες τράπεζες, το χρηματιστήριο και όλες οι παλιές διεφθαρμένες εταιρείες που ανήκουν στο Βαθύ Κράτος, το οποίο εδρεύει στο Βατικανό, χρεοκοπούν, μαζί με όλους τους Εωσφορικούς-Σατανιστές.

Αυτές οι αλλαγές επιτρέπουν τις πληρωμές στους πολίτες που είναι 21 ετών και άνω των 100.000 δολαρίων το μήνα για 11 χρόνια, που συνολικά φτάνουν τα 13,2 εκατομμύρια δολάρια σε ένα νέο QFS ACCOUNT που βασίζεται σε ένα δορυφόρο.

Τα κλεμμένα ποσά αυτών των κεφαλαίων ανέρχονται συνολικά σε ένα ποσό QUATTUORDECILLIONS (1 με 50 ceros).

Οι πολίτες που έχουν γεννηθεί στην Αμερική ή την ΕΕ θα λάβουν τα κεφάλαια ως εξής:

Ομάδα #1 ηλικίες 60+,

Ομάδα #2 ηλικίες 40-60,

Ομάδα #3 ηλικίες 21-40.

Όσοι προέρχονται από άλλες χώρες και έχουν γίνει νόμιμοι πολίτες μπορούν να λάβουν τα κεφάλαιά τους εδώ με πιστοποιητικά γέννησης, άδειες οδήγησης και αποδεικτικά απασχόλησης.

Άλλοι πρέπει να επιστρέψουν στις πατρίδες τους και να προσκομίσουν σε αυτό το έθνος αποδείξεις για τη γέννησή τους και θα λάβουν αυτές τις γενναιόδωρες παγκόσμιες πληρωμές..

ΑΥΤΟΣ ο στόχος είναι να μεταφερθεί τεράστιος πλούτος στους φτωχούς και τη μεσαία τάξη και να αφαιρεθεί από τους πλούσιους απατεώνες που είναι κακοί ερπετοειδείς μαζί με τα τσιράκια τους, τους αιμοδότες και τους απατεώνες, συμπεριλαμβανομένων των πρώην προέδρων και των ελιτιστών των επιχειρήσεων.

Η κοινωνική ασφάλιση θα αυξηθεί σε υψηλότερα επίπεδα και θα φτάσει στην κορυφή των 5.000 $/€ το μήνα, διπλασιάζοντας ή τριπλασιάζοντας τα ποσά ανάλογα με το σημερινό ποσό που λαμβάνεται.

Το EBS- Emergency Broadcast System θα λειτουργήσει για 72 ώρες (3 ημέρες) για να ενημερώσει τους λαούς του κόσμου για αυτές τις αλλαγές.

Μέσα σε λίγους μήνες οι τιμές θα υποχωρήσουν πίσω στις ημέρες χαμηλού πληθωρισμού της δεκαετίας του 1950.


Η Nesara Gesara ανοίγει έναν εντελώς νέο συναρπαστικό κόσμο

Gesara

Αυτή είναι η επέτειος της 11ης Σεπτεμβρίου για άλλη μια φορά. φέτος όμως, θα ανακοινωθεί η Gesara; Μπορούμε μόνο να περιμένουμε και να δούμε. Για το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου αυτό θα ήταν 10/11, καθώς είμαστε μπροστά από την αμερικανική ώρα.

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τι σημαίνει:

Gesara Global Economic Security and Reformation Act

(Νόμος για την Παγκόσμια Οικονομική Ασφάλεια και Μεταρρύθμιση)

** Απλά θυμηθείτε, όλοι μας είχαμε την αντίληψη ότι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έπρεπε να απομακρυνθεί από το ψεύτικο αξίωμα που κατέχει, προτού μπορέσει να απελευθερωθεί η πλήρης υλοποίηση της Gesara.


Οι τρεις πυλώνες της Ανίερης Τριάδας:

  • Η Βασίλισσα και το Σίτι του Λονδίνου (ολοκληρώθηκε)
  • Πάπας και Βατικανό
  • Ψεύτικος πρόεδρος και Ουάσινγκτον



Να θυμάστε ότι αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε την ταινία που παίζεται. Θεατρικά. Αυτοί οι "ηγέτες" απομακρύνθηκαν το 2018, 2019. Ο ψεύτικος δεν πρόλαβε ποτέ να δει την προεδρία και απεβίωσε πριν 'εκλεγεί'!

Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό;

Ο ένας έφυγε με τον θάνατο της βασίλισσας. Ο Πάπας φαίνεται ότι πρόκειται να αποχωρήσει και είμαι αρκετά σίγουρος ότι ο JB θα φύγει στο πολύ κοντινό μέλλον.


Ο Κ. POOL ΤΟΥΙΤΑΡΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΑ.

ΗΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ.

ΑΝΙΕΡΗ ΤΡΙΑΔΑ = ΠΟΛΙΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ = ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, ΒΑΤΙΚΑΝΟ = ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ DC = ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ.

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ROTHCHILDS.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΣ.

Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ 911, ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΠΑΣ.

MOAB ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΑΘΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ, ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ.

Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΥΡΑ, ΤΟ ΚΡΑΝΊΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΘΩΣ ΟΔΕΥΎΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ...


Όποτε κι αν συμβεί, θα είναι μάλλον νωρίτερα παρά αργότερα.



Χρυσό/νομίσματα που υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία

Μεγάλο μέρος του κόσμου έχει ήδη νόμισμα που υποστηρίζεται από χρυσό ή ασήμι. Τώρα λένε ότι στις 15 Σεπτεμβρίου (ή στις 16 Σεπτεμβρίου για πολλές χώρες) όλες οι χώρες θα ανακοινώσουν ότι είναι πλέον υποστηριζόμενα από χρυσό/αξία.


Κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα

Έχετε παρατηρήσει το κλείσιμο όλων των τραπεζών και την έλλειψη ΑΤΜ; Εξαφανίζονται σταδιακά.

Μας προειδοποιούν συνεχώς να βεβαιωνόμαστε ότι έχουμε μετρητά στο χέρι για μια περίοδο συσκότισης που λένε οι Λευκοί Καπέλοι ότι έρχεται.

Κάπου μεταξύ της 11ης Σεπτεμβρίου και της 15ης Σεπτεμβρίου, θα υπάρξει μια τεράστια αλλαγή στο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου πιστεύεται ότι θα αρχίσει να χρησιμοποιείται το νέο νόμισμα.

Αυτό είναι το Κβαντικό Χρηματοπιστωτικό Σύστημα που αναλαμβάνει την εξουσία, διότι το παλιό fiat money που όλοι χρησιμοποιούσαμε θα φύγει. Είναι άχρηστο... είναι σαν μονοπωλιακό χρήμα!

Αυτό το απίστευτο σύστημα θα περιλαμβάνει επίσης το Κβαντικό Σύστημα Ψηφοφορίας, το Κβαντικό Εκπαιδευτικό Σύστημα και ούτω καθεξής. Είναι όλα μέρος της Gesara.


Διαγραφή χρέους

Λέγεται ότι η "ελάφρυνση χρέους" πρόκειται να ανακοινωθεί από μέρα σε μέρα. Ίσως στις 9/11. Δεν θα ήταν τέλειο; Θα μας "χαρίσουν" τα τραπεζικά μας δάνεια, ώστε να μην χρειάζεται να τα πληρώνουμε πια; Ίσως! Σίγουρα έτσι ακούγεται.

Αν δεν συμβεί εκείνη την ημερομηνία, μην ανησυχείτε... θα έρθει!


Επιστροφή πληρωμών τόκων

Οποιοσδήποτε τόκος έχετε πληρώσει για πιστωτικές κάρτες, υποθήκες, τραπεζικά δάνεια κ.λπ... οτιδήποτε σχετίζεται με την τράπεζα θα σας επιστραφεί. Το ενδιαφέρον είναι ότι θα λαμβάνετε επίσης 3 1/2% ετησίως επιπλέον όλων των τόκων που έχετε πληρώσει. Αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι τόκοι που έχετε πληρώσει όλα αυτά τα χρόνια επιστρέφουν σε εσάς και το αντιμετωπίζουν σαν αναγκαστική τραπεζική, κερδίζοντας τόκους.

Τι εννοείτε "αναγκαστική τραπεζική" Marilyn;

Λοιπόν, απλά φανταστείτε ότι όλα αυτά τα χρόνια, αντί όλα αυτά τα χρήματα να πηγαίνουν στις τράπεζες, τα είχατε τοποθετήσει σε ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου. Αυτός ο αποταμιευτικός λογαριασμός κέρδιζε τόκους με επιτόκιο 3 1/2% ετησίως.

Τώρα θα πάτε να τα σηκώσετε!

Θα ήταν ωραίο αυτό;

Θα νιώσετε ωραία όταν επιστρέψει σε σας.

Απλά να θυμάστε ότι δεν παίρνετε πίσω το πραγματικό κεφάλαιο. Εσύ πήρες το δάνειο, οπότε αυτό είναι νόμιμο. Αλλά το να πρέπει να πληρώνετε τέτοιους τεράστιους τόκους για χρόνο με το χρόνο, συχνά αποπληρώνοντας ένα σπίτι τρεις φορές ή και περισσότερο... αυτό είναι παράνομο.

Σας κλέβουν χέρι με χέρι εδώ και πολύ καιρό.

Αλλά τώρα επιστρέφουν σε εσάς, συν τους τόκους!


Επιστρεφόμενοι φόροι εισοδήματος

Πόσο φόρο εισοδήματος έχετε πληρώσει όλα αυτά τα χρόνια; Αν θυμόσασταν και μπορούσατε να καθίσετε και να το υπολογίσετε, πόσα πιστεύετε ότι θα ήταν όλα αυτά;

άποιοι έχουν πληρώσει περίπου 30-50% φόρο! Κερδίζετε 100 δολάρια και πρέπει να δώσετε στην κυβέρνηση 50 δολάρια. Εσείς δουλεύετε και αυτοί σας δίνουν το χέρι τους!

Έχουμε μάθει ότι σύμφωνα με το νόμο, η πληρωμή φόρων είναι εθελοντική! Πόσοι από εσάς έχετε παραδώσει εθελοντικά σχεδόν τα μισά από τα χρήματα που με κόπο κερδίσαμε;

Αυτό σκέφτηκα.... κανένας από εσάς!

Κανείς δεν μας το είπε ποτέ αυτό! Ω, όχι, στην πραγματικότητα μας απειλούν με φυλάκιση αν δεν πληρώσουμε.

Λοιπόν, μαντέψτε τι; Επιστρέφει!


Εμπορία των πιστοποιητικών μας

Σε όλη μας τη ζωή, αυτοί - η συμμορία - εμπορεύονται τα Πιστοποιητικά Γέννησής μας στο χρηματιστήριο. Πώς τολμούν! Συν τοις άλλοις, υπάρχουν και άλλα... Έχω ακούσει για Πιστοποιητικά Βάπτισης, Πιστοποιητικά Γάμου, ακόμη και Πιστοποιητικά Θανάτου! Α, και ξέχασα... Διαζύγιο!

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς πώς λειτουργεί το χρηματιστήριο, αλλά προφανώς όλα αυτά αξίζουν ΠΟΛΛΑ χρήματα.

Όλα επιστρέφουν σε εμάς!

Οι άνθρωποι με ρωτούν αν πρέπει να κάνουν κάτι για να συμβεί αυτό. Πρέπει να εγγραφούν κάπου; Απ' ό,τι ακούω, όχι! Τα έχουν όλα και θα μας επιστραφούν.


Αύξηση των πληρωμών κοινωνικής ασφάλισης

Δεν έχω ακούσει ειδικά για τις πληρωμές αναπηρίας, αν και είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα συμπεριλαμβάνονταν. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν φροντίζουν αυτούς τους ανθρώπους. Επομένως, αν λαμβάνετε πληρωμή αναπηρίας, μην ανησυχείτε.

Για τους ηλικιωμένους άνω των 62 ετών και άνω, οι πληρωμές τους θα αυξηθούν από το σημείο που βρίσκονται. Θα διπλασιαστούν τουλάχιστον. Κάποιοι λένε ότι θα είναι περίπου 5.000 δολάρια το μήνα. Δεν μπορώ να το αποδείξω αυτό, αλλά αυτό ακούω.

Θυμάστε τον Πρόεδρο Τραμπ να μας λέει πως οι ηλικιωμένοι δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για το πώς θα τα βγάλουν πέρα;

Για πάρα πολύ καιρό οι ηλικιωμένοι τα έκαναν δύσκολα... ήρθε η ώρα να λάβουν αυτό που τους αξίζει.


Τα Med Beds είναι μέρος της Gesara

Φαίνεται να έχει συμφωνηθεί ότι τα Med Beds θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα. Αλλά στο τέλος της ημέρας δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά από το πότε οι Λευκοί Καπέλοι θα μπορέσουν να πατήσουν το πράσινο κουμπί.

Για άλλη μια φορά, θυμάστε πώς ο Πρόεδρος Τραμπ είπε ότι τα νοσοκομεία δεν θα υπάρχουν πια;

Αυτό συμβαίνει επειδή τα ιατρικά κρεβάτια έρχονται! (That’s because the Med Beds are coming!)

Κρατηθείτε εκεί μέσα!

Οι άνθρωποι με ρωτούν επίσης σε τακτική βάση πώς μπορούν να μπουν στη "λίστα" για θεραπεία. Δεν υπάρχει λίστα. Μόλις αποφυλακιστούν θα το μάθουμε με κάποιο τρόπο.

Θα πάρουν πρώτα τις πιο επείγουσες περιπτώσεις, γι' αυτό να είστε σίγουροι.

Ενθαρρύνω τους ανθρώπους να έχουν τα αυτιά τους ανοιχτά. Όταν μάθω, θα το δημοσιεύσω. Γι' αυτό προσέξτε. Και άλλοι φυσικά θα κάνουν το ίδιο.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα συναρπαστικά νέα στο Restored Republic. (Restored Republic).

Η Gesara κυκλοφορεί σταδιακά σε όλο τον κόσμο. Άλλες αναρτήσεις μου εξηγούν περισσότερες από τις λεπτομέρειες που έχω συμπεριλάβει παραπάνω.

Μοιραστείτε αυτές τις ηχηρές πληροφορίες μακριά και ευρέως, παρακαλώ!


Το βαθύ κράτος Trump Ανακοίνωση 2023

Q Mystery Book | Όπου πάμε ένας, πάμε όλοι! Θέλετε να μάθετε ποιος κρύβεται πίσω από τον QAnon;

Σύμφωνα με τους New-York Times, χρησιμοποιώντας μηχανική μάθηση, βαθιά μάθηση, στυλομετρία και στατιστικά στοιχεία σε κείμενα Q, δύο διαφορετικές ομάδες ερευνητών NLP από τη Γαλλία και την Ελβετία εντόπισαν τους ίδιους δύο άνδρες ως πιθανούς συντάκτες των μηνυμάτων που τροφοδότησαν το κίνημα QAnon.

Πρώτα ο εμπνευστής, ο Paul Furber, ένας νοτιοαφρικανός προγραμματιστής λογισμικού και στη συνέχεια ανέλαβε ο Ron Watkins, ο οποίος διαχειριζόταν τον ιστότοπο 8chan όπου άρχισαν να εμφανίζονται τα μηνύματα Q το 2018 και τώρα κατεβαίνει στις εκλογές για τους Ρεπουμπλικάνους στην Αριζόνα.

Έχει πράγματι η Αμερική ένα "βαθύ κράτος" εθνικής ασφάλειας;

Το "βαθύ κράτος" είναι ένα πραγματικό πράγμα;

Υπάρχουν τμήματα της αμερικανικής κυβέρνησης που ασκούν πραγματική εξουσία εκτός των συμβατικών ελέγχων και ισορροπιών του συστήματος!

Υπάρχει περίπτωση για ένα πιο ισχυρό βαθύ κράτος, ειδικά όταν η ισχύς της αμερικανικής προεδρίας αυξάνεται συνεχώς; Είναι απαραίτητα κακό να υπάρχει ένας εναλλακτικός έλεγχος της εκτελεστικής εξουσίας;

Για το βαθύ κράτος, ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ πρόεδρος ?


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ: https://amg-news.com/q-mystery-book-where-we-go-one-we-go-all/









Πηγή: https://amg-news.com/nesara-gesara-corrupted-banks





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters