Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Μπέντζαμιν Φούλφορντ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 έχουν εκδοθεί παγκόσμια εντάλματα θανάτου για τη δολοφονία όλων των μελών της χαζαρικής μαφίας

Σύμφωνα με συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ MI6, CIA, MOSAD, της ρωσικής FSB και άλλων στρατιωτικών και υπηρεσιών πληροφοριών σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι νόμιμο επειδή τα κράτη μέλη προσπαθούν ενεργά να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας. Εάν παραδοθούν θα αντιμετωπίσουν το δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου της Νυρεμβέργης. Αν δεν το κάνουν αντιμετωπίζουν τον θάνατο.

 ▪️▪️▪️▪️Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η δικτατορία των δυτικών ελίτ, με στόχο όλες τις κοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των πολιτών των Δυτικών χωρών, είναι ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ... 

Ο Ιησούς Χριστός είπε στην Ακολουθία στο Όρος: «Με τους καρπούς τους θα τους γνωρίσετε. «Αυτά τα δηλητηριώδη φρούτα είναι πλέον προφανή στους ανθρώπους σε όλες τις χώρες του κόσμου. 

 ▪️Η εντολή για δολοφονία περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε: τους απογόνους του John Rockefeller, μέλη της οικογένειας Rothschild, τους Αψβούργους, καθώς και τις βασιλικές οικογένειες των Ολλανδών, Ιταλικών και Βελγίων.

 

 ▪️Στο στόχαστρο για άμεση εκτέλεση περιλαμβάνονται ηθοποιοί που μιμούνται τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τον Πάπα Φραγκίσκο, Τζεφ Μπέζος, Τζάστιν Τριντό, Κρίστια Φρίλαντ, Εμανουέλ Μακρόν, Άντονι Φάουτσι, Άλμπερτ Μπουρλά, Μπιλ Γκέιτς, Αρχηγός Ραβίνος της Νέας Υόρκης Εφραίμ Μίρβη με και άλλα πολλά Θα ζητήσουμε από τους αναγνώστες μας να βοηθήσουν στη σύνταξη μιας πιο ολοκληρωμένης λίστας, αλλά αυτό είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης.

 ▪️Αν είστε μέρος μιας μονάδας που προστατεύει έναν από αυτούς τους ανθρώπους, πρέπει είτε να υπακούσετε στην εντολή είτε να αντιμετωπίσετε ισόβια κάθειρξη ή θάνατο για εγκλήματα πολέμου. Αν νομίζετε ότι αυτό είναι ακραίο, θυμηθείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν ενεργά να σκοτώσουν εσάς και την ευρύτερη οικογένειά σας, οπότε αυτό είναι νόμιμη αυτοάμυνα. Είμαστε σε στρατιωτική κατάσταση, αν δεν σκοτωθείς, σκοτώνεσαι. 

 ▪️Το σημείωμά μου, And. Lukanova: γνωρίζουμε ήδη ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι ο Καναδός δημοσιογράφος και πολιτικός επιστήμονας Β. Ο Fulford έχει απαριθμήσει παραπάνω, αποκλείονται και τους ρόλους τους παίζουν ηθοποιοί, οπότε ζητά περισσότερη οριστικοποίηση των ρόλων της υποκριτικής. Μόνο για την Ούρσουλα δεν ήξερα ότι είναι καπούτ και τον ρόλο της τον έπαιζε ηθοποιός.

 

 ▪️Και τώρα δείτε τι λέει για τον Αλβέρτο Μπουρλά, τον αρχηγό πλανητάρχη εμβολιαστή και διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer - Έλληνα τζογαδόρο που παριστάνει τον Εβραίο και υπό την ηγεσία του οποίου διεξήχθη η γενοκτονία του εβραϊκού λαού. Αυτές τις μέρες, εμφανίστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το παρακάτω μήνυμα (στη φωτογραφία παρακάτω): «Βγήκα θετικός ξανά στο COBID. Αισθάνομαι καλά και χωρίς συμπτώματα. Ακόμα δεν έχω λάβει το νέο booster καθώς ακολούθησα τις οδηγίες του CDC να περιμένω 3 μήνες μετά το προηγούμενο στέλεχος Co που συνέβη στα μέσα Αυγούστου. Παρόλο που έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο, ο ιός είναι ακόμα μαζί μας. «Κατ επάγγελμα είναι κτηνίατρος από Θεσσαλονίκη / Θεσσαλονίκη, Ελλάδα. 

 

 ▪️ Μπέντζαμιν Φούλφορντ: «Φαίνεται ότι τον έπιασαν ξανά οι Λευκοί Καπέλα / Συμμαχία. Ή ο κλώνος του είναι ξανά κατεστραμμένος και χρειάζεται επισκευές», σχολίασε πηγή της Mossad. 

 ▪️ Τώρα έχουμε και όλο και περισσότερες δημόσιες εξομολογήσεις ότι αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι μάχη ενάντια στους "πεσόντες αγγέλους". Οι δικές μας εσωτερικές πηγές μας είπαν ότι είμαστε μάρτυρες του τέλους ενός πολέμου που μαίνεται για πολλές χιλιάδες χρόνια εναντίον των σατανικών στρατευμάτων που παίρνουν την τελική τους στάση σε αυτόν τον πλανήτη. Γι' αυτό η Γη είναι σε καραντίνα. «Οι μαριονέτες της μαφίας Χαζάρα προσπαθούν με κάθε τρόπο να επικοινωνήσουν με τους έκπτωτους αγγέλους, σατανικά όντα», συμφωνεί πηγή της Μοσάντ. "Ο Cern ήδη παραδέχεται ότι επικοινωνεί με "Υποκείμενα" στην άλλη πλευρά. 

 

 ▪️Αυτό είναι μόνο μέρος της ενημέρωσης, υπάρχουν αρκετές περισσότερες λεπτομέρειες, τις οποίες θα κοινοποιήσω κάποια άλλη στιγμή όταν χρειαστεί. https://benjaminfulford.net/.../shoot-to-kill-orders.../ 

 

https://www.facebook.com/iskra.loukanova

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters