Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Τα Ελεγχόμενα από τη ΧΜ Καθεστώτα της G7 Είναι Μαθηματικά Καταδικασμένα, Παρά την Αυξημένη Καταστολή

Benjamin Fulford   25/4/2022
Παρά την προσφυγή σε ακραία φασιστική καταστολή, τα καθεστώτα σκλάβων της Χαζαρικής Μαφίας στις G7 είναι μαθηματικά καταδικασμένα. Ο λόγος είναι οικονομικός. Έκαναν το θεμελιώδες λάθος να πιστεύουν ότι οι αριθμοί στους υπολογιστές των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων ήταν πραγματικοί και όχι φανταστικοί. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, για πρώτη φορά στη μνήμη μου, οι υπουργοί Οικονομικών της G20 δεν εξέδωσαν δήλωση μετά τη συνάντησή τους την περασμένη εβδομάδα. Αν ήταν ειλικρινείς, θα είχαν κηρύξει πτώχευση.

ΣτΜ: τα γεωπολιτικά άρθρα που μεταφράζουμε και παρουσιάζουμε εδώ έχουν σκοπό την ενεργοποίηση του κριτικού νου και του αναζητητή εντός μας. Οφείλουμε να έχουμε στο νου μας πρωτίστως ότι όλοι ενδέχεται να χειραγωγηθούμε είτε ακούσια είτε εν γνώσει μας. Οφείλουμε να έχουμε στο νου μας, επίσης, ότι τα περισσότερα που διαβάζουμε είναι ΕΡΜΗΝΕΊΕΣ, και ακόμη και αυτά που προέρχονται από έγκυρες πηγές σε κάποιο ποσοστό ενδέχεται να είναι ερμηνείες.

Να σημειώσουμε επίσης ότι υπάρχουν αξιόλογοι γεωπολιτικοί ερευνητές και αναλυτές, κάποιοι μάλιστα και στη χώρα μας

Η Διευθύντρια του ΔΝΤ Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα έφτασε κοντά στο να κάνει μια τέτοια παραδοχή στη συνάντηση, όταν είπε «Εκτυπώσαμε πάρα πολλά χρήματα και δεν σκεφτήκαμε τις ακούσιες συνέπειες… Συμπεριφερόμαστε σαν οκτάχρονα που παίζουν ποδόσφαιρο και κυνηγούν τη μπάλα.»

Όπως σημειώνει το άρθρο του Zero Hedge στον παρακάτω σύνδεσμο:

Μετά την αποτυχία της Lehman το 2008, οι συνδυασμένοι ισολογισμοί ορισμένων από τις μεγάλες κεντρικές τράπεζες έχουν αυξηθεί από λίγο κάτω από 7 τρισεκατομμύρια δολάρια σε 31 τρισεκατομμύρια δολάρια (Fed + ECB + BOJ + PBOC, σύμφωνα με την Έρευνα Yardini). Το πιο υπερβολικό τμήμα της αύξησης ήταν από τον Μάρτιο του 2020, όταν τα περιουσιακά στοιχεία της Fed και της ΕΚΤ εκτινάχθηκε στα ύψη… αν η παγκόσμια σύγκρουση είναι οικονομική, η Δύση την έχει ήδη χάσει. Οι γεωπολιτικές συνέπειες είναι μια άλλη ιστορία για μια προσεχή ημέρα.

https://www.zerohedge.com/markets/era-financialized-fiat-dollar-standard-ending

Η Fed έχει αυξήσει τα παραστατικά «ειδικά αναλυπτικά δικαιώματα» κατά 209% από τον Μάρτιο του 2020. Επειδή το ΑΕΠ δεν έχει αυξηθεί κατά 209% από τότε, όλα αυτά τα χρήματα τροφοδοτούν τον υπερπληθωρισμό. Η ιστορία δείχνει ότι ο υπερπληθωρισμός οδηγεί πάντα σε αλλαγή καθεστώτος.

Τα συναλλαγματικά διαθέσιμα fed – ΗΠΑ, Μάρτιος 2022 (federalreserve.gov)

Ακόμη πιο ανησυχητικό, για μένα ως Αγγλοσάξονα, είναι ότι όταν οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Αγγλία προσπάθησαν να οργανώσουν μια αποχώρηση από την G20 για να διαμαρτυρηθούν κατά της Ρωσίας, κανείς δεν ακολούθησε.

Οι αγγλοσαξονικές χώρες είχαν τον σεβασμό του κόσμου επειδή υποστήριζαν τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την επαρκή οικονομική διαχείριση κ.λπ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ρώτησα τον πρώην επικεφαλής της MI6 «Ήμασταν οι καλοί, τι συνέβη;» Η απάντησή του ήταν «η Χαζαρική Μαφία συνέβη». Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, όμοια με κάμπια που έχει μολυνθεί από μια παρασιτική σφήκα, οι κυβερνήσεις αυτών των χωρών έχουν καταληφθεί από Χαζάρους γκάνγκστερ που λατρεύουν τον Σατανά. Έτσι, οι πολιτικοί και ο στρατός της Δύσης ανακατευθύνθηκαν –ενάντια στα συμφέροντα του ίδιου του λαού τους– προς ένα σχέδιο μετατροπής ολόκληρου του πλανήτη σε μια γιγαντιαία φάρμα ζώων. Αυτό επρόκειτο να το διοικήσουν Χαζάροι γκάνγκστερ από την αρχαία πατρίδα τους, το μέρος που γνωρίζουμε τώρα ως Ουκρανία.

Η Χαζαρική Μαφία (ΧΜ) κατέλαβε τις κυβερνήσεις των περισσότερων δυτικών χωρών μέσω μιας διαδικασίας δολοφονιών, δωροδοκιών, εκβιασμών και ψεμάτων. Αυτό διευθυνόταν απευθείας από την κορυφή της ελίτ. Η κατανόηση ότι το πρόβλημα βρίσκεται στην ακραία κορυφή είναι επίσης το κλειδί για την ανατροπή της ΧΜ. Ακριβώς όπως ένα σπυράκι, αν το πιέσει κανείς από κάτω προς τα πάνω, το πύον βγαίνει στην κορυφή.

Οι πολίτες πρέπει να καλέσουν τους βουλευτές τους και να τους αντιμετωπίσουν με αποδείξεις για τα εγκλήματα ανθρώπων όπως ο Τζάστιν Κάστρο. Οι στρατιωτικοί πρέπει να απευθυνθούν προς τα πάνω στην ιεραρχία τους και να κάνουν το ίδιο πράγμα, να αντιμετωπίσουν τους διοικητές τους με αποδείξεις. Όσοι δε δράσουν με τέτοια στοιχεία θα αποκαλυφθούν ως προδότες. Η τιμωρία για προδοσία είναι ο θάνατος από εκτελεστικό απόσπασμα.

Εδώ είναι μερικά από τα τεράστια αποδεικτικά στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι στην περίπτωση του Καναδά:

Οι εκλογές του Καναδά έχουν πουληθεί και η ψήφος τους δεν σημαίνει τίποτα στην πραγματικότητα. Όλα σχετίζονται με το ποιος έχει τη μεγαλύτερη επιρροή ή ποιος πληρώνει περισσότερα $$. Αυτή η φωτογραφία του Τζάστιν Κάστρο με τον σέρβερ της Dominion και τον Άλεξ Σόρος (γιο του Τζορτζ Σόρος) είναι απλά ένα κομμάτι των αποδεικτικών στοιχείων για την εκλογική κλοπή, δηλαδή για την προδοσία.

Αν αυτό δεν είναι αρκετό, ο Κάστρο πέρασε ένα νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στις 14 Απριλίου 2022 –με το πρόσχημα της προστασίας των παιδιών– το οποίο μετατρέπει τα παιδιά σε κρατική περιουσία.

https://newtube.app/user/EternalNow/zKHZqcI?u=t

«Όποιος σπέρνει μίσος θερίζει… μίσος. Μπορείτε να νιώσετε τη μετατόπιση που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή· θυμηθείτε την κατάσταση πριν από δύο χρόνια και δείτε: Οι άνθρωποι δεν φοβούνται πλέον τις ελίτ, αυτός είναι ο λόγος που το παιχνίδι έληξε – game over» σχολιάζει ένα μέλος της Καναδικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ασφαλείας.

Αυτό φαίνεται στο «θερμό» καλωσόρισμα που δέχεται ο Κάστρο κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπος με τον λαό του Καναδά.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:34

(*f@ck you piece of shit, motherf@cker,  f@ck you cocks@cker)

Να είστε βέβαιοι ότι είναι θέμα χρόνου πριν έρθει αντιμέτωπος με το εκτελεστικό απόσπασμα.

Αυτό το είδος μίσους προς την άρχουσα τάξη παρατηρείται σε όλη τη Δύση. Θυμηθείτε το «Πάμε Μπράντον», προσφωνήσεις που καθιστούν αδύνατη τη δημόσια εμφάνιση του Τζο Μπάιντεν.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα στη Γερμανία από πολίτες που αντιμετωπίζουν την αστυνομία.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:26

Εντάξει, ας ρίξουμε τώρα μια ματιά στις εκλογές που κλάπηκαν στη Γαλλία την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με πηγή της CIA, σε αντάλλαγμα για τη συμφωνία να «χάσει», η υποψήφια της αντιπολίτευσης Μαρίν Λε Πεν «θα εισπράξει τουλάχιστον 300 εκατομμύρια δολάρια για το ρόλο της στο σόου. Αλλαγή τσέπης για τη σατανική καμπάλ της ΧΜ.» Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φαίνεται να χαμογελά μετά την «ήττα» στις νοθευμένες εκλογές. Η καταδίκη σε λαιμητόμο είναι αναπόφευκτη γι’ αυτήν τώρα. Κάτι που θα σβήσει το χαμόγελο από το πρόσωπό της.

«Απόψε στο Παρίσι, ο νικητής μιας ξεκάθαρης εκλογικής νίκης DVD [γερμανικές μυστικές υπηρεσίες] δεν μοιάζει καθόλου με τον πραγματικό [Μακρόν]», σημειώνει βρετανική πηγή της MI6. Ψεύτικοι ηγέτες σαν αυτόν είναι «κρυμμένοι σε κάποια κρύπτη με μια στοίβα ενοχοποιητικών αποδεικτικών στοιχείων που φυτεύτηκαν εναντίον όλων αυτών. Η μαφία είναι Μαφία – χρησιμοποιεί το φόβο για το διαίρει και βασίλευε», σημειώνει η πηγή.

Οι ταραχές έχουν ήδη ξεκινήσει κατά του εγκληματικού καθεστώτος στη Γαλλία. «Νομίζω ότι ο αγώνας δεν βρίσκεται πλέον στην κάλπη. Σήμερα, υπάρχει μεγάλη δυσπιστία για αυτές τις εκλογές… έτσι έχει καταστεί απαραίτητο να φέρουμε τον αγώνα σε άλλα μέτωπα», δήλωσε ο Γκάμπριελ Βέργκνε, ένας 19χρονος φοιτητής στην ελίτ σχολή επιστημών Sciences-Po της κυβέρνησης (Paris Institute of Political Studies, Ινστιτούτο Πολιτικών Σπουδών Παρισιού), αντανακλώντας τις απόψεις της πλειοψηφίας του γαλλικού λαού.

https://www.reuters.com/world/europe/neither-macron-nor-le-pen-rallying-cry-disillusioned-french-students-2022-04-14/

Αντιλαμβανόμαστε ότι στην επιφάνεια τα πράγματα φαίνονται αρκετά ζοφερά και πολλοί άνθρωποι ρωτούν πού είναι τα Λευκά Καπέλα. Ο μακρύς κατάλογος των κορυφαίων ηγετών της ΧΜ που «βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό» είναι ένα σημάδι ότι έχουν συλληφθεί, επιμένουν πηγές της CIA. Δείτε τα πρόσφατα παραδείγματα παρακάτω.

Ωστόσο, ακόμη και αν η Δύση δεν είναι σε θέση να θεραπεύσει τον εαυτό της από τη μόλυνση, ο υπόλοιπος κόσμος είναι στη διαδικασία.

Η ρωσική στρατιωτική δράση κατά των κεντρικών γραφείων της ΧM στην Ουκρανία είναι το πιο προφανές παράδειγμα αυτού. Και πάλι, δεδομένου ότι αυτό το θέμα έχει καλυφθεί εκτενώς αλλού, θα θίξουμε μόνο μερικά βασικά σημεία. Το ένα είναι ότι, σύμφωνα με ρωσική πηγή της FSB, ο αποκαλούμενος Ουκρανός ηγέτης «Βολοντίμιρ Ζελένσκι είναι ένας ζωντανός-νεκρός όπως ο Τζο Μπάιντεν». Η πηγή εξήγησε ότι και οι δύο ήταν άβαταρ υπό την επήρεια ναρκωτικών χωρίς πραγματική δύναμη και ότι αυτοί που κρύβονται πίσω τους δεν θα διαρκέσουν πολύ.

Εδώ μπορείτε να δείτε έναν προφανώς μαστουρωμένο Ζελένσκι με κοκαΐνη στο γραφείο του.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:31

https://newtube.app/user/EternalNow/bWefYpe?u=t

Τα περισσότερα από τα ουκρανικά και ναζιστικά στρατεύματα είναι επίσης ημι-μόνιμα μαστουρωμένοι με τρία δισκία «χημικών πολέμου» την ημέρα. Αυτό τους κάνει χαρούμενους και αναίσθητους στον πόνο. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες το προμηθεύουν σε τρελές ποσότητες και παρακολουθούν πώς επηρεάζει το στρατό μακροπρόθεσμα, καθώς δεν τους νοιάζει τι θα συμβεί σε αυτούς τους ανθρώπους αργότερα», δήλωσε ο Αλεξάντερ Μποροντάι, πρώην επικεφαλής του DPR και βουλευτής της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Το Captagon (αμφεταμίνη + θεοφυλλίνη) εθεάθη στο παρελθόν από δημοσιογράφους στη Συρία. Υποστηρίζεται ότι αυτή η ουσία είναι εξαιρετικά εθιστική και απενεργοποιεί το αίσθημα του σωματικού πόνου. Οι βαριά τραυματισμένοι αντάρτες έχουν δείξει μια ασυνήθιστη ικανότητα να συνεχίζουν να αγωνίζονται υπό την επήρεια αυτού του χημικού.

Ο Ζελένσκι βγαίνει επίσης εκτός ορίων ζητώντας δημόσια αποζημίωση 550 δισεκατομμυρίων δολαρίων καθώς και 7 δισ δολάρια το μήνα για να συνεχίσει. Επιπλέον, τα περισσότερα όπλα που αποστέλλονται από τη Δύση στην Ουκρανία πωλούνται από γκάνγκστερ σε άλλες χώρες και δεν χρησιμοποιούνται κατά της Ρωσίας. «Ο Ζελένσκι θα έχει ένα ατύχημα πολύ σύντομα, έχουν σχεδόν τελειώσει με τις υπηρεσίες του», υπόσχεται πηγή της Μοσάντ.

Επίσης, ενώ η προσοχή του δυτικού κόσμου έχει αποσπαστεί από ένα συνεχές δημοσιογραφικό μπαράζ σχετικά με την Ουκρανία, μεγάλα γεγονότα που συμβαίνουν αλλού δεν αναφέρονται ή αγνοούνται.

Το μεγαλύτερο μπορεί να είναι αυτό που συμβαίνει τώρα στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν. Εδώ ξεκίνησε ένας νέος πόλεμος οπίου. Όταν η κυβέρνηση των Ταλιμπάν, σε συντονισμό με την Κίνα και το Πακιστάν, ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να σταματήσει την παραγωγή παπαρούνας, το τμήμα της Χαζαρικής Μαφίας που προωθεί την ηρωίνη ξεκίνησε πόλεμο.

Ο ΟΗΕ αναφέρει ότι το Αφγανιστάν παράγει πάνω από 9.000 τόνους οπίου ετησίως. Αυτό, όταν μεταφράζεται σε τιμή της πιάτσας είναι 30 $ ανά γραμμάριο, που σημαίνει 270 δις δολάρια για την βιομηχανία του βαθέος κράτους. Υπάρχουν λοιπόν 270 δισεκατομμύρια λόγοι για την ανατροπή ηγετών, όπως ο Πακιστανός πρόεδρος Imran Khan, που είναι αντίθετοι στην παραγωγή οπίου.

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ντόναλντ Λου στάλθηκε για να πει στο πακιστανικό κατεστημένο ότι «ο Imran Khan πρέπει να χάσει την ψήφο εμπιστοσύνης, διαφορετικά το Πακιστάν θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες»

https://twitter.com/Saad__Sharif/status/1517565241911042049?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1517565241911042049%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.redditmedia.com%2Fmediaembed%2Fu9nu9m%3Fresponsive%3Dtrueis_nightmode%3Dfalse

Αυτός φαίνεται επίσης να είναι ο πραγματικός λόγος που το τελευταίο avatar του Μπιλ Γκέιτς επισκέφθηκε πρόσφατα το Πακιστάν. Φαίνεται να δωροδόκησε ένα μάτσο στρατηγούς και πολιτικούς στο Πακιστάν για να ανατρέψουν την κυβέρνηση του Imran Khan.

Το πρόβλημα είναι ότι πολύ λίγα από αυτά τα χρήματα οπίου και ηρωίνης καταλήγουν στην πραγματικότητα σε αφγανικά ή πακιστανικά χέρια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μαίνονται οι μεγαλύτερες διαδηλώσεις στην πακιστανική ιστορία. Υπάρχει επίσης τώρα ανοικτός πόλεμος μεταξύ των Ταλιμπάν και του πακιστανού στρατού.

Οι Κινέζοι έχουν επίσης διακόψει τη ροή χρημάτων στο Πακιστάν μετά το πραξικόπημα της Χαζαρικής μαφίας ναρκωτικών. Η Κίνα απέτυχε να εκδώσει εκ νέου δάνεια συνολικού ύψους 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων που το Πακιστάν αποπλήρωσε στα τέλη Μαρτίου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Πακιστάν να χάσει το ένα πέμπτο της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας επειδή δεν μπορούσε πλέον να πληρώσει τον λογαριασμό φυσικού αερίου.

https://www.ndtv.com/world-news/china-hesitates-on-bailing-out-sinking-ships-sri-lanka-pakistan-2887151

Γι’ αυτό ο Miftahm, υπουργός Οικονομικών του πρωθυπουργού-μαριονέτα Ισμαήλ Σαρίφ, δήλωσε ότι οι συνομιλίες που διακόπηκαν με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) θα συνεχιστούν κατά προτεραιότητα.

https://www.reuters.com/world/asia-pacific/pakistans-new-government-facing-severe-economic-challenges-aide-says-2022-04-12/?utm_source=reddit.com

Το πρόβλημα είναι ότι το Πακιστάν δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει για φυσικό αέριο με το πλαστό χρήμα του ΔΝΤ. Κανένας από τους μεγάλους παραγωγούς, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας, δεν δέχεται πλέον πλαστά άχρηστα χρήματα.

Το τμήμα διακίνησης ναρκωτικών της κυβέρνησης των ΗΠΑ πρόκειται να ανακαλύψει ότι οι πόρνες, το ίδιο και οι πολιτικές πόρνες, δε δίνουν αγάπη αν δεν πάρουν χρήμα. Η χρήση ψεύτικων Ισλαμιστών για την τοποθέτηση βομβών στο Αφγανιστάν δεν πρόκειται να πληρώσει τους λογαριασμούς.

https://www.bostonglobe.com/2022/04/22/world/taliban-vows-crackdown-isis-violence-surges-afghanistan/

Παρατηρούμε επίσης αστάθεια στην Κίνα, ειδικά στη Σαγκάη, όπου ο μαζικός αποκλεισμός συνεχίζεται για πάνω από ένα μήνα. Φαίνεται να υπάρχουν δύο διαστάσεις σε αυτή την καραντίνα. Η μία είναι ότι ο Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ μόλις δήλωσε συμμετοχή σε μια άνευ προηγουμένου τρίτη θητεία ως ηγέτης της Κίνας σε έναν ανασχηματισμό της ηγεσίας που αναμένεται αργότερα φέτος.

https://www.hindustantimes.com/world-news/xi-jinping-set-to-secure-unprecedented-third-term-as-china-s-leader-101650633317417.html

Σε αυτό αντιτίθεται σθεναρά ο πρώην Πρόεδρος Jian Zemin, του οποίου η βάση υποστήριξης είναι η Σαγκάη. Έτσι, μοιάζει με επιχείρηση-σκούπα από τους υποστηρικτές του Xi. Το γεγονός ότι οι κάτοικοι διατάσσονται να παραδώσουν διαβατήρια «μέχρι μετά την πανδημία», υποστηρίζει επίσης την ιδέα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εκκαθάριση.

https://www.rfa.org/english/news/china/passports-04202022123626.html

Ωστόσο, μοιάζει επίσης με οικονομικό πόλεμο κατά του ψεύτικου καθεστώτος του Τζο Μπάιντεν, επειδή το αποτέλεσμα της καραντίνας είναι η διακοπή των κινεζικών εξαγωγών προς τις ΗΠΑ. Ήδη στις ΗΠΑ ο όγκος φορτίου φορτηγών από τα λιμάνια της Δυτικής Ακτής μειώθηκε κατά 4,5% αυτή την εβδομάδα, σηματοδοτώντας την 7η συνεχόμενη εβδομάδα βύθισης των όγκων φορτίου φορτηγών. Αυτό συμβαίνει όταν χρεοκοπείς: ο κόσμος σε ξεκόβει.

https://www.zerohedge.com/markets/global-shipping-update-china-about-wreck-your-summer

Τέλος, αυτή την εβδομάδα θα κάνουμε άλλη μια βουτιά στους φακέλους-Χ. Οι πηγές μας από το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα επιμένουν ότι η επερχόμενη κατάρρευση του καθεστώτος στη Δύση θα αποκαλύψει έναν τεράστιο κρυμμένο κόσμο εξωγήινης επιρροής και αποκρυμμένης τεχνολογίας.

Εδώ, για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Γραμματέα Τύπου του Πενταγώνου να σταματάει και να αποφεύγει σαφώς την ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με τα «Ανακτημένα Εξωγήινα Σώματα».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:28
01:45

Και μετά υπάρχουν όλα τα στοιχεία της αρχαίας θαμμένης τεχνολογίας και της μακροχρόνιας ανθρώπινης επαφής με εξωγήινους στα παρακάτω βίντεο.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:04
01:19
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:20

Περουβιανό αρχαίο τεχνούργημα

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:00

Κτίσματα στη σελήνη

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:13

Μετακίνηση με ηχητικά κύματα

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:41

Τέλος, για να ολοκληρώσουμε, εδώ είναι ένα πραγματικό βίντεο που μοιάζει σαν να βγήκε κατευθείαν από το Men in Black.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:33

Ως συνήθως με όλα αυτά τα διαστημικά, ενώ τα βρίσκουμε συναρπαστικά, θα πρέπει να είμαστε σίγουρα κάτω από κάποιο είδος καραντίνας αλλιώς αυτά θα επηρέαζαν την πραγματική καθημερινότητά μας.

Ωστόσο, είναι σαφές ότι ο κόσμος οδεύει προς μια νέα εποχή και όχι απλά μια αλλαγή καθεστώτος.

πηγή


https://eternalnowblog.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters