Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Η Εαρινή Ισημερία Σηματοδοτεί το Σημείο Καμπής στη Μάχη για την Απελευθέρωση της Γης

Benjamin Fulford 21/3/2022
Υπάρχουν πολλές αναφορές που έρχονται από όλες τις κατευθύνσεις και δείχνουν ότι ο πόλεμος για τον έλεγχο του πλανήτη Γη, ο οποίος κυριολεκτικά μαίνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια, φτάνει στο τέλος του. Η μάχη για την Ουκρανία θα θεωρηθεί από τους μελλοντικούς ιστορικούς ως η έσχατη άμυνα της σατανικής Χαζαρικής μαφίας που σχεδιάζει να μετατρέψει ολόκληρο τον πλανήτη σε μια γιγαντιαία φάρμα ζώων υπό τη διακυβέρνησή της.

Μόλις απελευθερωθεί η ανθρωπότητα, πρόκειται να ξεκινήσει μια μαζική εκστρατεία για να γίνει η αθανασία πραγματικότητα σε αυτή τη γη, υπόσχονται πηγές από τα Λευκά Καπέλα. Η καραντίνα στον πλανήτη Γη επίσης θα τερματιστεί και θα επιτραπεί στη γήινη ζωή να αποικίσει το σύμπαν. Αυτό θα κάνει την έκρηξη της Καμπρίας (όταν η πολυκυτταρική ζωή εμφανίστηκε ξαφνικά) να μοιάζει συγκριτικά με πυροτέχνημα, αναφέρουν.

Η σκοτεινή πλευρά προσπαθεί να το σταματήσει σκοτώνοντας το 90% της ανθρωπότητας και καταστρέφοντας μεγάλο μέρος του φυσικού κόσμου. Με άλλα λόγια σχεδιάζουν περιβαλλοντοκτονία εκτός από γενοκτονία. Ένα παράδειγμα είναι η ώθηση για τη μετατροπή του στόλου αυτοκινήτων όλου του κόσμου στους λεγόμενους «φιλικούς προς το περιβάλλον» ηλεκτρικούς κινητήρες. Για να γίνει αυτό, πρέπει να ξεθαφτούν 250 τόνοι του φλοιού της γης για μία μπαταρία.

Για να κατασκευαστεί κάθε μπαταρία αυτοκινήτου EV χρειάζεται να γίνει επεξεργασία 12,5 τόνων άρμης για το λίθιο, 15 τόνων ορυκτών για το κοβάλτιο, 2,5 τόνων ορυκτών για το νικέλιο και 12,5 τόνων ορυκτών για το χαλκό.
Σας είπα, σκάβουμε 250 τόνους γήινου φλοιού για μία μπαταρία.

Αντίθετα, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε οικιακούς ηλιακούς συλλέκτες για να μετατρέψουμε το νερό σε υδρογόνο, τροφοδοτώντας αυτοκίνητα που αφήνουν ως κατάλοιπο υδρατμούς. Αυτό φυσικά θα στερούσε από τη Χαζαρική Μαφία τον κεντρικό έλεγχο της ενέργειας και συνεπώς της παγκόσμιας οικονομίας. Προσπαθούν να μας σκοτώσουν όλους πριν καταλάβουμε πράγματα σαν κι αυτό, εξ ου και ο συνεχιζόμενος πόλεμος.

Τέλος πάντων, ας δούμε τώρα την τρέχουσα κατάσταση της μάχης για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας. Εδώ, η μεγαλύτερη κίνηση ήταν μία αγγλο-γερμανική ειρηνευτική πρόταση που έγινε στη Ρωσία την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την MI6 και γερμανικές πηγές πληροφοριών. Η πρόταση θέτει την επιστροφή στα πριν από το 1914 σύνορα της Γερμανίας. Προτείνει επίσης τη χρήση του ποταμού Δνείπερου (βλ. χάρτη παρακάτω) ως de facto σύνορο μεταξύ Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης.

Αυτή ήταν η απάντηση της ρωσικής FSB στην πιο πάνω πρόταση:

«Ο [ Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ] Πούτιν σκοπεύει να διαλύσει την ΕΕ σε δύο μέρη, να ενώσει τα σλαβικά έθνη και να τερματίσει το ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ έχει χρησιμοποιηθεί από τις ΗΠΑ ως επιθετική και όχι ως ειρηνευτική δύναμη. Η Γαλλία και η Γερμανία θα πρέπει να το υποστηρίξουν αυτό, διαφορετικά δεν θα λάβουν παροχή αερίου.»


Με άλλα λόγια, οι Ρώσοι θέλουν να αναστήσουν μια εκδοχή της Γιουγκοσλαβίας και να βγάλουν τη Βουλγαρία από το ΝΑΤΟ.

Πηγή της FSB αναφέρει ότι η Χαζαρική Μαφία επίσης έκανε πρόταση παράδοσης στη Ρωσία. Οι Χαζάροι μαφιόζοι λένε ότι θέλουν να μετακινήσουν έξι εκατομμύρια Εβραίους από το Ισραήλ και να τους οδηγήσουν πίσω στην πραγματική πατρίδα τους, την Χαζαρία ή Ουκρανία, αναφέρει η πηγή. Υπόσχονται να δημιουργήσουν μια ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ευρώπης και Ρωσίας που δεν θα ανήκει στον ΟΗΕ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναγκάζουν έξι εκατομμύρια Ουκρανούς να βγουν από τα σπίτια τους και να μπουν στην Ευρώπη και τη Ρωσία. Παρεμπιπτόντως, για κάποιο λόγο μιλούν για «έξι εκατομμύρια Εβραίους» για περισσότερο από έναν αιώνα (ίσως κάποιος από τους αναγνώστες μας θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί).

https://newtube.app/user/EternalNow/2cBcFcL?u=t


Ορίστε τι είχε να πει σχετικά η MI6: «Επανεγκατάσταση των Χαζάρων; Δεν υπάρχει μέρος πουθενά στη γη γι’ αυτούς. Το Ισραήλ και η Μοσάντ είναι τελικά υπεύθυνοι εδώ – κανείς άλλος».

Η κυβέρνηση του Ισραήλ, εν τω μεταξύ, δείχνει σημάδια ότι οι Εβραίοι εκεί επιτέλους συνειδητοποιούν το γεγονός ότι έχουν υποδουλωθεί από Χαζάρους Σατανιστές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κυβέρνησή τους αρνείται να προμηθεύσει όπλα στην Ουκρανία ή να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία.

https://www.jpost.com/israel-news/article-701817

Το ρωσικό FSB και οι δυτικοί σύμμαχοί τους από τα Λευκά Καπέλα συμφωνούν ότι οι Χαζάροι (εκείνοι που δεν εκτελούνται για εγκλήματα πολέμου) θα πρέπει να επανεκπαιδευτούν και θα πρέπει να ανατραφεί μια γενιά που δεν θα τελεί πλέον ανθρωποθυσίες, σεξουαλικές ακολασίες κ.λπ.

Για να καταλάβουμε γιατί δεν πρέπει ποτέ ξανά να επιτραπεί στη Χαζαρική Μαφία να έχει μια χώρα πέρα από τον έλεγχο του διεθνούς δικαίου και των κανόνων, ας εξετάσουμε μόνο ένα μέρος των πρόσφατων αποδεικτικών στοιχείων της συνεχιζόμενης προσπάθειάς τους να μας δολοφονήσουν όλους.

Εδώ, για παράδειγμα, μια εφημερίδα σε ασπρόμαυρο τίτλο λέει ότι ο Μπιλ Γκέιτς πρόκειται να ξεκινήσει «Μείωση του Πληθυσμού Μέσω Υποχρεωτικού Εμβολιασμού», καθώς θα είναι η πιο «φιλική προς το περιβάλλον λύση». Αυτό το άρθρο έχει καθαριστεί από το διαδίκτυο και δεν μπορεί πλέον να βρεθεί.

Το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς ίδρυσε το Ινστιτούτο Ελέγχου Πληθυσμού Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς και στη συνέχεια άρχισαν να χρηματοδοτούν την παραγωγή εμβολίων.

Επίσης, η ανθρωπότητα πρέπει να ξυπνήσει αναφορικά με την εξαπάτηση του PCR, αναφέρουν πηγές της Μοσάντ. «Δεν έχει να κάνει με το τεστ PCR αλλά με αυτό που βρίσκεται στην άκρη του στειλεού και περιέχει το παθογόνο mRna και HIV.»

Μόλις την περασμένη εβδομάδα έγινε μια προσπάθεια να σκοτωθεί μεγάλος αριθμός Κινέζων με μαζικές «δοκιμές PCR», αλλά οι Ασιατικές μυστικές κοινωνίες το σταμάτησαν.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/03/chinese-storm-troopers.mp4?_=4

Οι Κινέζοι καταστρέφουν επίσης πύργους 5g.

https://newtube.app/user/EternalNow/orKlPFo?u=t


Ωστόσο, η Χαζαρική Μαφία συνεχίζει να λειτουργεί όπως οι μπαταρίες Energizer και γι’ αυτό «Η Pfizer μαζί με την Acuitas έχουν 10 ακόμη προϊόντα γονιδιακής θεραπείας στα σκαριά», λέει η πηγή της Μοσάντ, προσθέτοντας: «Πρέπει να τους βραχυκυκλώσουμε αυτούς τους δαίμονες».

Περισσότερα στοιχεία κυκλοφόρησαν καθώς απολύθηκε αναπάντεχα τον περασμένο μήνα ο Διευθύνων Σύμβουλος μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ασφάλισης υγείας της Γερμανίας, όταν δημοσίευσε στοιχεία που δείχνουν ότι οι γερμανικές υγειονομικές αρχές υπο-αναφέρουν σημαντικές βλάβες από το εμβόλιο COVID-19.

Επίσης, ενώ κατακλύζεστε από το θέμα Ρωσία-Ουκρανία, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αθόρυβα δημοσίευσε δεδομένα που επιβεβαιώνουν ότι οι τριπλά εμβολιασμένοι απέχουν μόλις λίγες εβδομάδες από την ανάπτυξη του Συνδρόμου Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας.

https://eternalnowblog.com/2022/03/23 σύνδρομο-επίκτητης-ανοσοανεπάρκειας/

Για το λόγο αυτό τα έθνη του κόσμου ενώνονται ενάντια στη Χαζαρική Μαφία και την ψεύτικη κυβέρνηση του Μπάιντεν.

Εδώ, για παράδειγμα, υπάρχει μια κοινή δήλωση Ρωσίας-Ιράν:

«Έχουμε κοινή θέση σχετικά με την προώθηση από τους δυτικούς εταίρους μας, υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, της «τάξης βάσει κανόνων», η οποία επιθυμούν να πάρει τη θέση του διεθνούς δικαίου. Αυτή η βασισμένη σε κανόνες τάξη είναι η επιτομή της αδικίας και των δύο επιπέδων. Τα γεγονότα που αποκαλύπτονται δείχνουν την τεράστια κλίμακα των παράνομων δραστηριοτήτων των ΗΠΑ για τη διάδοση των στρατιωτικών βιο-εργαστηρίων τους σε όλο τον κόσμο.»

Ο Πούτιν λέει τώρα ότι πειραματίζονταν με στελέχη που δεν ήταν άλλα από τον Κορωνοϊό. Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αποκάλυψε επίσης ότι η Joanna Wintrol, αξιωματικός του συνδέσμου της Υπηρεσίας Μείωσης Αμυντικών Απειλών των ΗΠΑ στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο, υπηρετεί ως μία από τους έφορους του προγράμματος.

https://sputniknews.com/20220317/russia-believes-components-of-biological-weapons-were-created-in-ukraine—mod-1093960475.html

Δεν είναι περίεργο που η κινεζική κυβέρνηση κατηγορεί επίσης δημοσίως τις ΗΠΑ για σοβαρή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/03/us-crimes-pointed-out-by-china.mp4?_=6


Η ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν, απελπισμένη για χρήματα επιβίωσης, κάνει τον κωλογλύφτη στην Κίνα. Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua:

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν μόλις επανέλαβε ότι οι ΗΠΑ δεν επιδιώκουν να έχουν έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο με την Κίνα, να αλλάξουν το σύστημα της Κίνας ή να αναζωογονήσουν συμμαχίες εναντίον της Κίνας και ότι οι ΗΠΑ δεν υποστηρίζουν την «ανεξαρτησία της Ταϊβάν» ούτε σκοπεύουν να επιδιώξουν μια σύγκρουση με την Κίνα, δήλωσε ο Xi.

https://english.news.cn/20220319/3e721d52bec440dc913f4ffdc68106c7/c.html

Η Liu Xin, ο διάσημη παρουσιαστής ειδήσεων της Κίνας, έδωσε με μία πρόταση μια απάντηση στις χθεσινές κινεζοαμερικανικές συνομιλίες.

Μπορείς να με βοηθήσεις να πολεμήσω τον φίλο σου, ώστε αργότερα να μπορέσω να πολεμήσω εσένα;

Οι Ρώσοι δεν ήταν τόσο ευγενικοί στην απάντησή τους, καθώς η πολεμική αεροπορία τους ζωγράφισε ένα γιγαντιαίο πέος στον ουρανό πάνω από την Κριμαία και το έστρεψε προς την Ουκρανία. (θυμάστε το περιστατικό με το Evergreen στη διώρυγα του Σουέζ;)

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/03/penis-in-sky.mp4?_=7


Επίσης, απολαύστε την κατάρρευση του πύργου της Βαβέλ σε ρωσικό στιλ. Ωραίο μήνυμα στάλθηκε στην σατανική Χαζαρική καμπάλ.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/03/tower-of-babel-burns.mp4?_=8

Αυτή η τεράστια πυρκαγιά σε ένα κέντρο διανομής Walmart φαίνεται να αποτελεί συνέχεια της καύσης του πύργου της Βαβέλ στη Ρωσία.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/03/wallmart-distribution-center-burns.mp4?_=9

Η Χαζαρική Μαφία, από την πλευρά της, προσπαθεί απεγνωσμένα να προσκολληθεί στην εξουσία με μια χιονοστιβάδα σκ@τού. Μια πηγή της CIA λέει ότι «το 99% των εικόνων που εμφανίζονται στα δυτικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι ψεύτικες. Χρησιμοποιούν κατασκευασμένους ηθοποιούς, ψεύτικα σενάρια, γραφικά υπολογιστών και ρητορική μίσους εναντίον του Πούτιν και των Ρώσων». Εδώ είναι άλλο ένα κάρο φορτωμένο ψεύτικους νεκρούς-θύματα στην Ουκρανία. Ουπς, ένας από τους νεκρούς κάνει διάλειμμα για τσιγάρο. Πιάστηκε στα πράσα.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/03/dead-man-cigarette-break.mp4?_=10

Αυτό το βίντεο με τον Μπάιντεν να περνάει πίσω από τον Ζελένσκι δείχνει περισσότερα για το τι μπορεί να γίνει με το CGI. Το όλο θέμα είναι μια ψευδαίσθηση.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/03/joe-biden-passes-fake-zelensky.mp4?_=11

Αυτό που δεν είναι ψευδαίσθηση είναι η μεσαιωνική αγριότητα που σαρώνει τα τμήματα της Ουκρανίας που εξακολουθούν να βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Χαζαρικής Μαφίας. Για παράδειγμα, τώρα τα κορίτσια είναι δεμένα σε δέντρα και χτυπιούνται.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/03/medeival-ukraine.mp4?_=12

«Δεν υπάρχει ζωντανός πολιτικός σήμερα που να μην γνωρίζει για τη γενοκτονία της Ρωσίας από τη Χαζαρική Μαφία με το πρόσχημα της Μπολσεβίκικης Επανάστασης», σημειώνει πηγή της MI6. «Η Χαζαρική Μαφία είναι η βασική αιτία όλης της παγκόσμιας τρομοκρατίας, και τίποτα και κανένας δεν ήταν εκτός του μενού. Υπάρχει ένα τεράστιο σώμα εγκληματολογικών στοιχείων που αφορούν μαζικές δολοφονίες, πολλές από τις οποίες αφορούν υψηλά αξιώματα. Αυτό που πρέπει να αρχίσετε να κατανοείτε είναι η ύπαρξη ενός μυστικού εμφυλίου πολέμου, καθώς τέτοιες οντότητες όπως η Committee 300 και τόσοι άλλοι πεθαίνουν αφήνοντας μια δίνη», σημειώνει η MI6 προειδοποιώντας «Βρίσκεστε σε άμεση σύγκρουση με τους ενδεχομένως πιο επικίνδυνους ανθρώπους στην ανθρώπινη ιστορία».

Εδώ είναι ένα παράδειγμα όπου ο παρουσιαστής του ουκρανικού τηλεοπτικού δικτύου 24 (ανήκει στον ολιγάρχη Akhmetov) Fahruddin Sharfmal ζητά τη γενοκτονία των παιδιών της Ρωσίας λέγοντας «Για να καταστρέψεις ένα έθνος, πρέπει να καταστρέψεις, πρώτα απ ‘όλα, τα παιδιά». Πηγές της FSB της αναφέρουν ότι έχει τεθεί υπό κράτηση από τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις.

https://newtube.app/user/EternalNow/OmFxtIv

Η σύλληψη αυτού του ρήτορα μίσους είναι μέρος μιας παγκόσμιας αντεπίθεσης και έκθεσης των Χαζάρων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε τη σατανική κακοποίηση που υπέστη στα χέρια των Illuminati χειριστών της κατά τη διάρκεια της 13χρονης κηδεμονίας της, συμπεριλαμβανομένων αρρωστημένων σεξουαλικών τελετουργιών, εβδομαδιαίων μεταγγίσεων αίματος και ιατρικών πειραμάτων Mkultra.

Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο «υπάλληλοι της Disney και ένας δικαστής συγκαταλέγονται μεταξύ των 108 συλληφθέντων στην επιχείρηση Κεντρί στη Φλόριντα με στόχο τη σύλληψη διακινητών, αρπακτικών»

https://people.com/crime/disney-employees-judge-among-108-arrested-in-florida-sting-operation-aiming-to-catch-traffickers-predators/

Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο ο σύζυγος της Αντιπροέδρου Harris, ο Doug Emhoff, είναι ο πρώτος από τους τέσσερις διευθυντές, στους οποίους περιλαμβάνονται ο Πρόεδρος, η Πρώτη Κυρία και η Harris, που προσβάλλονται από τον COVID-19 (κωδικός για τη σύλληψή τους).

https://thehill.com/homenews/administration/598346-harriss-husband-tests-positive-for-covid-19

Βλέπουμε επίσης σοβαρές δυσλειτουργίες μεταξύ των κορυφαίων αξιωματούχων της ψεύτικης κυβέρνησης Μπάιντεν. Το άβαταρ της Νάνσι Πελόσι παραμιλούσε ασυναρτησίες πρόσφατα. «Μου έχουν πει 3 διαφορετικές επαφές ότι η Pelosi είναι 100% κατασκεύασμα ΤΝ. Δεν είναι μεθυσμένη, είναι ο προγραμματισμός της που δυσλειτουργεί», σημειώνει πηγή της CIA.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/03/pelosi-ai-says-kerensky.mp4?_=13

Μια πηγή των P3 Ελευθεροτεκτόνων λέει ότι ολόκληρη η ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν είναι μια παράσταση που έχει σχεδιαστεί για να ξυπνήσει το ανθρωποκόπαδο που κοιμάται.

Ο Στρατηγός Christopher Miller, Γραμματέας Στρατιωτικών και Επικεφαλής της Προσωρινής Στρατιωτικής Κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών επιβεβαιώνει ότι οι αμερικανικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020 κερδήθηκαν από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και στις 50 πολιτείες. 

«Το Βαθύ Κράτος προσπάθησε να τις πλαστογραφήσει και τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Τζο Μπ. τις κέρδισε. ΑΛΛΆ! Το επίσημο ψηφοδέλτιο έφερε ηλεκτρονικό υδατογράφημα, το οποίο οι παραχαράκτες αγνοούσαν. Έτσι, κάθε ψήφος για τον πρόεδρο Τραμπ καταγράφηκε σε έναν κβαντικό διακομιστή και η μοίρα κάθε ψηφοδελτίου είναι γνωστή. Η Στρατιωτική Συμμαχία, η οποία υποστηρίζει τον πρόεδρο Τραμπ, αποφάσισε να δείξει στους ανθρώπους πόσο βαθιά διεφθαρμένοι είναι όλοι οι κυβερνητικοί θεσμοί, και από τότε, παρακολουθούμε μια ταινία που έχει πραγματικά ως στόχο να ανοίξει τα μάτια μας και να μας ξυπνήσει έτσι ώστε αυτό να μην ξανασυμβεί ποτέ. Έτσι, στις 20 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 το μεσημέρι οι Ηνωμένες Πολιτείες καταλήφθηκαν από μια στρατιωτική κυβέρνηση υπό την ηγεσία του Γενικού Γραμματέα Του Στρατού Κρίστοφερ Μίλερ και Αρχιστράτηγου του νόμιμα εκλεγμένου Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου 2020, ο Στρατηγός Cr. Miller ήταν Διευθυντής της Εθνικής Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, μαθητής του Στρατηγού Michael Flynn. Ο ρόλος του ψεύτικου Joe B παίζεται από τρεις ηθοποιούς… Επίσης, ολόκληρο το «πλήρωμά» του είναι ένα καστ που επιλέχθηκε από την ομάδα του προέδρου Τραμπ. Όλοι οι υπουργοί του είναι ηθοποιοί των οποίων οι πράξεις δεν έχουν νομική αξία. Συμπεριλαμβανομένου αυτού του ψεύτικου στρατιωτικού υπουργού που επισκέπτεται τη Βουλγαρία και προκαλεί τέτοια αναστάτωση – του Lloyd Austin. Όλοι αυτοί οι παράγοντες μιλούν και κάνουν όπως τους λένε ο πρόεδρος Τραμπ και ο στρατός των Λευκών Καπέλων. Όλο αυτό το σόου έχει να κάνει με το ξύπνημα του κόσμου και κάνει πολλή δουλειά στα παρασκήνια. Ο Λευκός Οίκος και το Καπιτώλιο και όλα τα ομοσπονδιακά κτίρια στην Ουάσινγκτον είναι άδεια και κλειστά από τις 20 Ιανουαρίου 2021. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους εκεί, ούτε έχουν πρόσβαση στο Πεντάγωνο! Είναι ηθοποιοί! Η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σύμμαχοι σε όλους τους πολέμους μέχρι στιγμής. Είναι όλα προπαγάνδα από τα τελευταία απομεινάρια της παγκοσμιοποίησης. Η νέα παγκόσμια Συμμαχία Λευκών Καπέλων ελέγχει την κατάσταση ολόκληρου του πλανήτη. Σύντομα όλα θα τελειώσουν! Σε λίγες μέρες!»

Επίσης, σε μια ένδειξη ότι πραγματικά αντιμετωπίζουμε μια κατάσταση που αλλάζει τη γη, και όχι μόνο μια πολιτική κατάσταση, οι θερμοκρασίες και στους δύο πόλους είναι τώρα κατά 40 απίστευτους βαθμούς υψηλότερες από το κανονικό.

Ορίστε τι είχε να πει σχετικά με αυτό μια μυστική πηγή από το διαστημικό πρόγραμμα:

«Οι περιοχές της Ανταρκτικής και της Αρκτικής θερμαίνονται τώρα επειδή η μαγνητική ροή στον πλανήτη είναι εκτός ελέγχου. Οι πλανητικοί «σκοτεινοί κυβερνήτες» προκαλούν υπερβολική ιονοσφαιρική θέρμανση. Και οι δύο πόλοι κινούνται πολύ γρήγορα τώρα. Ο Βόρειος Μαγνητικός Πόλος κινείται προς τη Σιβηρία. Θα υπάρξουν κλιματικές καταστροφές εξαιτίας αυτού. Μια από τις μεγαλύτερες αστάθειες των επόμενων ετών θα είναι οι κλιματικές καταστροφές που πλήττουν πολλά έθνη, εκτός εάν η Συμμαχία αναλάβει τον πλήρη έλεγχο αυτών των αλλόκοσμων όπλων που βρίσκονται στο διάστημα. Οι πλημμύρες, το χιόνι και οι ξηρασίες που βλέπουμε παγκοσμίως είναι μόνο η αρχή. Αυτός είναι Ο Τελικός Πόλεμος για τον έλεγχο του πλανήτη».

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/03/space-war.mp4?_=14

https://www.news.com.au/technology/environment/massive-temperature-surge-in-arctic-antarctica-stuns-scientists/news-story/66b28bc3e55649b4fc0a0ce4cbb02d62

Τέλος για αυτή την εβδομάδα, ορίστε λίγο ακόμη υλικό που σχετίζεται με project bluebeam. 

https://www.ibtimes.co.in/ufo-over-ukraine-again-self-styled-extraterrestrial-hunter-suspects-alien-activity-846478

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/03/march-7-kiev-ufo.mp4?_=15

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/03/bluebeam.mp4?_=16

Σίγουρα πλέουμε σε αχαρτογράφητα νερά.

πηγή


https://eternalnowblog.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters