Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Η αντίσταση των ερπετοειδών...

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που έχει η ερπετοειδής φυλή και ο αποκρυφισμός σε σχέση με εμάς είναι η ικανότητα να χρησιμοποιούν την ψευδαίσθηση παραμένοντας κρυμμένοι σε μια άλλη διαστατική συχνότητα. 

Πρέπει να αναρωτηθείτε πόσο αποτελεσματικοί θα εξακολουθούσαν να είναι αν αυτό το πέπλο της ψευδαίσθησης είχε αρθεί; 

(από την Teri Wade)

Καθώς εισερχόμαστε σε αυτές τις υψηλότερες διαστατικές συχνότητες, οι άνθρωποι αναφέρουν ότι βλέπουν και δέχονται επισκέψεις από εξωδιαστατικά όντα και γεωμετρικές μορφές με τη μορφή φωτός. 

Είμαι ένας από αυτούς... 

Αυτές οι υψηλότερες συχνότητες δίνουν στους ανθρώπους την ικανότητα της καθαρής όρασης, της καθαρής γνώσης, της διόραση κ.λπ. 



Αυτές οι νέες ενέργειες δημιουργούν έναν ταχύτερο τρόπο για την εκκαθάριση των αρνητικών ενεργειών, γεγονός που αυξάνει τη συνείδησή μας. 

Αυτό σημαίνει ότι όλα όσα δεν έχετε λύσει έρχονται στην επιφάνεια για να τα αντιμετωπίσετε. 


Για όλους εσάς που δίνετε προσοχή, η αλήθεια σχετικά με το ποιος είναι εδώ και γιατί έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται. 

Αυτές οι ανώτερες ενέργειες επιταχύνουν εκθετικά τη μαζική αφύπνιση της ανθρώπινης φυλής όσο τίποτα άλλο πριν. 



Αυτή η αφύπνιση έχει επίσης πυροδοτηθεί από τις σκοτεινές δυνάμεις, επειδή έχουν συνειδητοποιήσει ότι αποκαλύπτουμε τα μυστικά των κόλπων τους. 

Η ανθρωπότητα αφυπνίζεται απέναντι στην ψευδαίσθηση που χρησιμοποιούν αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις με τη μορφή φράχτη και πλέγματος συχνοτήτων για να μας κρατήσουν σε μια ύπαρξη χαμηλών δονήσεων.  



Αυτή η χαμηλή δονητική συχνότητα σε συνδυασμό με τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, τις χημικές ουρές, τα φαρμακευτικά προϊόντα, τον προγραμματισμό και το χημικά μολυσμένο νερό κ.λπ. τους έχουν δώσει τον έλεγχο του νου και του φυσικού μας σώματος. 


Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στη διαδικασία να σπάσουν το υπνωτικό πέπλο αυτού του ερπετοειδούς προγράμματος. 

Πραγματικά χρειάζεται μόνο ένας μικρός αριθμός φωτεινών όντων/εργατών για να κάνει μεγάλη διαφορά σε αυτόν τον πλανήτη. 

Βιώνουμε έναν μεγάλο πανικό με αυτά τα σκοτεινά όντα, επειδή έχουμε τώρα την ικανότητα να τα βλέπουμε λόγω των επιδράσεων αυτών των υψηλότερων συχνοτήτων. 

Όχι μόνο έχουμε την ικανότητα να τα βλέπουμε, αλλά έχουμε τώρα και διορατικότητα για το τι μας έχουν κάνει σε όλη μας την ύπαρξη. 



Η ικανότητα να τα βλέπουμε δεν πρέπει να λαμβάνεται ελαφρά τη καρδία. 

Αυτή η ικανότητα θα μπορούσε να σας κάνει να ανοίξετε μια εντελώς νέα κονσέρβα με σκουλήκια. 

Αν δεν είστε προετοιμασμένοι να δείτε διαφορετικές μορφές όντων και προσκολληθείτε στο φόβο, θα μπορούσατε να επηρεαστείτε ψυχολογικά. 



Τη στιγμή που φοβάστε, είστε ευάλωτοι σε επιθέσεις χαμηλών δονήσεων που μπορούν να σας οδηγήσουν πίσω σε ένα συγκεκαλυμμένο, χαμηλών δονήσεων πεδίο. 

Αυτό δεν είναι καλό...

Αυτά τα όντα θα γνωρίζουν ότι μπορείτε να τα δείτε. 


Πολλοί άνθρωποι που περπατούν στη γη δεν είναι αυτό που φαίνονται. 

Κάποιοι φορούν βιολογικές στολές και κάποιοι είναι μεταμορφωτές. 

Όταν η συνείδησή σας αλλάζει, μπορεί να δείτε φυλετικά σημάδια στο λαιμό τους ή στα πρόσωπά τους, για μια στιγμή. 

Μπορεί να δείτε ερπετοειδή μάτια με σχισμένες κόρες, ή ολόμαυρα μάτια χωρίς λευκό. 

Έχω μιλήσει με αρκετούς ανθρώπους που έχουν βιώσει ακριβώς αυτό, αλλά μόνο για μια στιγμή. 



Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να αποκτούν την ικανότητα να βλέπουν πλήρεις, εξωδιαστατικές επικαλύψεις όντων, ή άλλους τύπους ρομποτικής τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης. 

Πολλοί από εσάς μπορεί να ζείτε με αυτές τις οντότητες στο σπίτι σας και δεν το γνωρίζετε καν. 

Μπορεί να τις βλέπετε καθημερινά στη δουλειά, στο παντοπωλείο, στην εκκλησία και σε άλλους, δημόσιους χώρους και να είστε συναισθηματικά απροετοίμαστοι να αντιμετωπίσετε την αλήθεια και την απάτη γύρω σας. 

Αυτό θα είναι ένα Κόκκινο Μαξιλάρι που πολλοί δεν θα είναι σε θέση να κατανοήσουν. 



Οι κλώνοι, οι περιφερόμενοι και οι καθήμενοι στο κενό, οι άνθρωποι χωρίς ψυχή και τα διάφορα ενσαρκωμένα, γήινα και εξωγήινα όντα, όπως τα εντομοειδή, τα ερπετοειδή και οι δράκοι, βρίσκονται ανάμεσά μας.

(από την Teri Wade)


Ο μεγαλύτερος αντίκτυπος της διάτρησης του πέπλου θα γίνει αισθητός από τα αρνητικά, κυρίαρχα όντα που δεν θέλουν να χάσουν τον έλεγχο του πλανήτη, επειδή οι άνθρωποι αποτελούν γι' αυτούς πηγή ενέργειας. 

Αλλά να θυμάστε, δεν είναι απαραίτητα όλα τα κρυμμένα όντα κακά. 


Τα καλοπροαίρετα, θετικά εξωγήινα και υπερδιάστατα όντα δεν έχουν προσγειωθεί μαζικά για να μας δείξουν τις διάφορες μορφές τους, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν την αφθονία των προηγμένων φυλών, αλλά και επειδή η ανθρώπινη φυλή είναι εξαιρετικά βίαιη.

Επιπλέον, υπάρχουν ήδη άλλες φυλές εδώ που δεν θέλουν να μοιραστούν αυτόν τον πλανήτη μαζί τους. 

Διαθέτουν πολύ προηγμένα οπλικά συστήματα, όπως τεχνολογία λέιζερ και όπλα συχνότητας. 

Πρέπει επίσης να ξέρετε ότι υπάρχουν θετικά όντα σε αυτόν τον πλανήτη τώρα που εμποδίζουν αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις να ανατινάξουν αυτόν τον πλανήτη, επειδή δεν μπορούν να τον έχουν για τον εαυτό τους. 

Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Maldek. 

Βρισκόμαστε σε ένα παρόμοιο σενάριο! 


Βασικά, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι διανοητικά σταθεροί, οπότε μας απογαλακτίζουν και μας τροφοδοτούν σταδιακά με πληροφορίες σχετικά με αυτό το προφανές σχέδιο αποκάλυψης. 

Μωρουδιακά βήματα! 

Η ευθύνη που συνοδεύει αυτή τη γνώση και άλλες, εσωτερικές γνώσεις είναι να βοηθήσουμε τη μερίδα του πληθυσμού που δεν θα μπορέσει να το διαχειριστεί όταν αποκαλυφθεί η πλήρης αποκάλυψη.  


Όταν ήρθα για πρώτη φορά αντιμέτωπος με αυτό το κατέβασμα το 2012, η ατζέντα των ερπετών ήταν η πληροφορία που ήρθε πιο δυνατά.

Έτσι, αυτό που λέω είναι, κάντε το καθήκον σας, ακόμη και αν είναι απίστευτα δύσκολο.


Translated with www.DeepL.com/Translator


https://t.me/DUMBSandUnderground/21443




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters