Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Pfizer στους επενδυτές της: «Τα πράγματα δεν πάνε καλά - Πρέπει να αποκαλύψουμε τα πραγματικά στοιχεία για τα εμβόλια»

Μπουρλά: Τα εμβόλια μπορεί να μην "πιάνουν" νέες μεταλλάξεις 

Η Pfizer προειδοποιεί τους επενδυτές της για

το «τσουνάμι» αποκαλύψεων που έρχεται!Την ώρα που ολοένα και περισσότερες νεκροψίες δίνουν ως επίσημη αιτία θανάτου το εμβόλιο για τον Covid-19, η Pfizer προειδοποιεί τους επενδυτές της για το «τσουνάμι» αποκαλύψεων που έρχεται! 

Ο FDA των ΗΠΑ θα πρέπει να παραδώσει την πρώτη μηνιαία παρτίδα των 55.000 σελίδων (από ένα σύνολο 455.000) των κλινικών δεδομένων της Pfizer στα οποία στήριξε η FDA την χορήγηση άδειας στο εμβόλιο της εταιρείας. 

Η FDA, αρχικά προσπάθησε να διαφύγει ζητώντας να παραδίδει μόνο 500 σελίδες τον μήνα, κάτι που θα της επέτρεπε να αποκρύψει την αλήθεια μέχρι το… 2095! Ωστόσο, οι δικαστικές αποφάσεις επιταχύνουν αυτό το χρονοδιάγραμμα πράγμα που θίγει ευθέως το καθεστώς των παρανομιών της «Big Pharma».

Όπως είναι γνωστό η Pfizer έχει κερδίσει πολλά δισεκατομμύρια δολάρια από τα εμβόλια, με τον CEO της εταιρείας, Αλμπέρτ Μπουρλά, να πανηγυρίζει προσφάτως γι' αυτό το γεγονός. «Τι τρίμηνο και τι έτος! Χάρη στους συναδέλφους της Pfizer, προσεγγίσαμε περίπου 1,4 δισεκατομμύρια ασθενείς με τα φάρμακα και τα εμβόλιά μας. Αυτό είναι πάνω από 1 στους 6 ανθρώπους στη Γη. Ποτέ πριν η απήχησή μας στους ασθενείς δεν ήταν τόσο εκτεταμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας επικεφαλής της Pfizer σε ανάρτηση του στο Twitter.

 

 

 

Παρόλα αυτά αν όλο το αφήγημα καταρρεύσει -κάτι που πλέον είναι όλο και πιο πιθανό- οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες θα υποστούν τεράστια οικονομική ζημία, ενώ ακόμη χειρότερη θα είναι η κατάσταση αν αποδειχθούν ότι πήραν με «παράνομο» τρόπο άδεια τα συγκεκριμένα σκευάσματα. 

Στην πιο πρόσφατη έκθεση των κερδών της από το 4ο τρίμηνο του 2021, η Pfizer προειδοποίησε τους επενδυτές ότι τα πράγματα δεν φαίνονται καλά. Απ’ ό,τι φαίνεται από τις γνωστοποιήσεις της, το κλίμα δεν είναι ευνοϊκό για την εταιρεία και τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το newstarget

Πολλοί θεωρούν ότι τώρα αποκαλύπτεται μια θεμελιώδης απάτη και εξαπάτηση σχετικά με τη βάση των δεδομένων πίσω από την fake-«επιστήμη» που χρησιμοποιήθηκε από την FDA αρχικά για να εγκρίνει την χορήγηση πειραματικής άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) και, εν συνεχεία, να εγκρίνει την χορήγηση κανονικής άδειας στο εμβόλιο της Pfizer. 

Η Pfizer, στην έκθεση κερδών του 4ου τριμήνου του 2021, ενημερώνει τους επενδυτές ότι ενδέχεται να υπάρξουν «δυσμενή νέα προκλινικά και κλινικά δεδομένα ή δεδομένα ασφάλειας και περαιτέρω αναλύσεις υφιστάμενων των προκλινικών και κλινικών δεδομένων ή δεδομένων ασφάλειας ή περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα των προκλινικών και κλινικών ή δεδομένων ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου ή της επιθεώρησης», που αποκαλύφθηκε σε όλη αυτή τη διαδικασία.

Η έκθεση αναφέρει ότι «προκλήσεις που οφείλονται στην παραπληροφόρηση» θα μπορούσαν να πιέσουν την τιμή της μετοχής της εταιρείας προς τα κάτω, γεγονός που αποτελεί ένα μήνυμα προς τους επενδυτές ότι θα επηρεαστούν τα κέρδη της Pfizer λόγω «των ανησυχιών για την ακεραιότητα των κλινικών δεδομένων».

Να σημειώσουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο CEO της Moderna, Stephane Bancel, κατέβασε τον λογαριασμό του στο twitter και πούλησε μετοχές της εταιρείας του, αξίας 400 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

 

 

ΠΗΓΗ 

https://sinomosiologos.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters