Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

DR MICHAEL SALLA: Η Ανακάλυψη μιας Αρχαίας Κιβωτού οδηγεί την κλιμακούμενη σύγκρουση στην Ουκρανία;

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ DR MICHAEL SALLA ΣΤΙΣ24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022. 

Στις 19 Μαρτίου 2003, δύο μήνες αφότου έγραψα την πρώτη μου ερευνητική εργασία με θέμα «Η ανάγκη για εξωπολιτική», οι ΗΠΑ ηγήθηκαν ενός πολυεθνικού συνασπισμού στο Ιράκ. Γρήγορα έμαθα ότι ο πραγματικός λόγος της εισβολής ήταν πολύ διαφορετικός από τη δεδηλωμένη δημόσια λογική—να σταματήσει το Ιράκ να αναπτύξει όπλα μαζικής καταστροφής.

Οι ΗΠΑ προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο μιας «αστρικής πύλης» και τα αρχαία σφηνοειδή κείμενα γεμάτα με πληροφορίες για εξωγήινες τεχνολογίες που βρέθηκαν στα ερείπια των θαμμένων πόλεων των Σουμερίων.

Σήμερα μας λένε ότι η επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει να κάνει με την προστασία των Ρωσόφωνων στην Ανατολική Ουκρανία από τους λυσσασμένους Ουκρανούς υπερεθνικιστές που ενθαρρύνονται από τις ΗΠΑ. Ο πραγματικός λόγος, για άλλη μια φορά, αφορά περισσότερο την εξωπολιτική παρά οποιαδήποτε από τις δύο αφηγήσεις που προέρχονται και από τις δύο πλευρές στη ραγδαία επιδεινούμενη σύγκρουση. Έχει υποστηριχθεί ότι μια αρχαία διαστημική κιβωτός βρέθηκε στην Ουκρανία και η Ρωσία θέλει να διεκδικήσει τον έλεγχο. Τι είναι οι διαστημικές κιβωτoί και γιατί βρίσκονται ξαφνικά τώρα σε όλο το ηλιακό μας σύστημα και στη Γη, μετά από χιλιετίες αδρανοποίησης;

Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας εξωπολιτικής επανάστασης, όπου οι πληροφορίες σχετικά με την εξωγήινη ζωή γίνονται mainstream. Το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb μόλις αναπτύχθηκε και, έως τον Ιούλιο του 2022, θα αρχίσει να μεταδίδει δεδομένα για εξωπλανήτες. Αναμένεται να ανιχνεύσει βιουπογραφές, οι οποίες θα αφυπνίσουν την ακαδημαϊκή κοινότητα που κοιμάται πολύ ότι μπορεί να βρεθεί ευφυής εξωγήινη ζωή σε ολόκληρο τον γαλαξία μας. Επίσης, ο στρατός και η κοινότητα πληροφοριών των ΗΠΑ δημιουργούν ένα κοινό γραφείο για τη διερεύνηση των UAP (γνωστών και ως UFO) ως απάντηση στη νομοθεσία του Κογκρέσου που ψηφίστηκε τον Δεκέμβριο του 2021. Αυτά τα UAP απεικονίζονται επίσημα ως απειλή για την εθνική ασφάλεια, θέτοντας έτσι τις βάσεις για μια στρατιωτική απάντηση και αυξημένες δαπάνες. Θα μπορούσε αυτό να οδηγήσει σε μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων - κάτι που είχε προβλεφθεί από τα μέσα της δεκαετίας του 1990;

Σήμερα, οι Συμφωνίες της Άρτεμις και η αυξανόμενη συνεργασία μεταξύ των Διαστημικών Διοικήσεων ενός μπλοκ εθνών υπό την ηγεσία των ΗΠΑ μας οδηγεί σε ένα μέλλον Star Trek.

Την ίδια στιγμή που έγιναν αυτές οι συμφωνίες, μεγάλοι στόλοι αρχαίων εξωγήινων επισκεπτών έφτασαν για να παρακολουθήσουν την «αποφοίτηση» της ανθρωπότητας στη γαλαξιακή κοινότητα.
Η άφιξή τους πυροδότησε την ενεργοποίηση αρχαίων διαστημικών κιβωτών, που κουβαλούν τα μυστικά ξεχασμένων πολιτισμών και τεχνολογιών που εκτείνονται δεκάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια χρόνια. 
Οι επισκέπτες παρακολουθούν στενά τη συλλογική αντίδραση της ανθρωπότητας στην ανακάλυψη των αρχαίων κιβωτών. Οι ανακαλύψεις των κιβωτών και ο αγώνας για τον έλεγχό τους θα οδηγήσουν σε έναν νέο μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο ή σε αυξημένη διεθνή συνεργασία που βασίζεται στην αποκάλυψη όσων έχουν βρεθεί; Η ανακάλυψη μιας αρχαίας κιβωτού οδηγεί πραγματικά τη σύγκρουση στην Ουκρανία;

Ο DR MICHAEL SALLA προσκαλεί το κοινό στο πρώτο διαδικτυακό του σεμινάριο, για το 2022, που θα γίνει το Σάββατο, με κόστος συμμετοχής.

σχετικό το βίντεοπηγή

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ DR MICHAEL SALLA ΣΤΙΣ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

https://exopolitics.org


https://hellenicrevenge.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters