Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Jim Carrey: Οι ελίτ του Χόλιγουντ τρώνε ολόκληρα μωρά για τα Χριστούγεννα

Οι ελίτ του Χόλιγουντ "τρώνε ολόκληρα μωρά για τα Χριστούγεννα", δήλωσε ο Τζιμ Κάρρεϊ, ο οποίος προειδοποιεί ότι "σκοτεινές δυνάμεις" διεξάγουν "μάχη για την ψυχή της Αμερικής" και ότι το αποτέλεσμα αυτής της μάχης θα έχει "μόνιμες συνέπειες για ολόκληρο τον κόσμο". . Παγκοσμίως".

"Αυτά τα παιδιά παχαίνουν για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι όπως οι χήνες και οι γαλοπούλες, μόνο που τα ζώα δεν υφίστανται την τελετουργική κακοποίηση, το ψυχολογικό μαρτύριο που υφίστανται αυτά τα παιδιά".

"Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι όσο περισσότερο έχει υποφέρει το παιδί, τόσο καλύτερα γνωρίζει". Πιστεύουν ότι τα αρνητικά συναισθήματα που διατρέχουν το σώμα του παιδιού, η αδρεναλίνη και το μίσος, του δίνουν ιδιαίτερες δυνάμεις. Αυτό είναι χολιγουντιανό υλικό, επηρεασμένο από τον παλιό σατανισμό. "

Μιλώντας σε ερωταπαντήσεις μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ Jim & Andy: The Great Beyond στη Νέα Υόρκη, ο Carrey δήλωσε ότι τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι μια εποχή του χρόνου που φοβάται λόγω της "σκοτεινής ενέργειας που δονείται στην Tinsel Town" και της γνώσης του για το "τι κρύβεται πίσω" από τις κλειστές πόρτες της ελίτ αυτή την εποχή του χρόνου. "

"Οι Εωσφοριστές του Χόλιγουντ κάνουν τα Χριστούγεννα την πιο σκοτεινή γιορτή του χρόνου", είπε ο Carrey πριν εξηγήσει: "Υπάρχει λόγος που οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αισθάνονται δύσκολα αυτή την εποχή του χρόνου".

"Η θεσμική καταπίεση και ο σατανισμός είναι στον αέρα, επειδή όλοι μας είμαστε αναγκασμένοι να χαμογελάμε και να αγνοούμε το συναίσθημα ότι όλα δεν είναι καλά".

"Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι όλα τα άστεγα παιδιά που βλέπετε όλο το χρόνο εξαφανίζονται για τα Χριστούγεννα; Πιστεύετε ότι αυτό συμβαίνει επειδή βρήκαν ένα σπίτι, βρήκαν καταφύγιο, βρήκαν αγάπη και ζεστασιά; "

"Τα Χριστούγεννα είναι μια σατανική περίοδος σφαγής. Είστε αποφασισμένοι να μετατρέψετε την καλύτερη εποχή του χρόνου σε μια γιορτή πόνου και αίματος. "

Το ντοκιμαντέρ Jim & Andy: The Great Beyond παρακολουθεί την εξέλιξη του Jim Carrey στον cult κωμικό Andy Kaufman για την ταινία Man on the Moon του 1999, στην οποία η παράξενη ταυτότητα του Carrey Kaufman διατηρήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Στη Νέα Υόρκη, ωστόσο, ο Carrey προειδοποίησε την Παρασκευή για τη σοβαρότητα των ισχυρισμών του εναντίον της ελίτ του Χόλιγουντ.

"Η βιομηχανία του θεάματος είναι ο βραχίονας των δημοσίων σχέσεων και της πλύσης εγκεφάλου της Νέας Τάξης Πραγμάτων, του παγκοσμιοποιημένου βασιλείου του Εωσφορισμού", προειδοποίησε ο Carrey. "Το 2018 θα υπάρξει έντονη πίεση για την ομαλοποίηση του σατανισμού. Για την παλιομοδίτικη λατρεία του διαβόλου.


ΠΗΓΗ: http://conspiraciones1040.blogspot.com

Translated with www.DeepL.com/Translator

ΠΗΓΗ: https://francksparce.tumblr.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters