Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία μέσω GCR από τις 23 Νοεμβρίου 2021

Συντάχθηκε Τρίτη. 23 Νοε. 2021 12:01 π.μ. EST από την Judy Byington, MSW, LCSW, Therapist ret, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας: "Twenty Two Faces: Μέσα στην εκπληκτική ζωή της Jenny Hill και των είκοσι δύο πολλαπλών προσωπικοτήτων της."

Το Κίνημα Q

Όλα ξεκίνησαν με έναν μεγάλο Αμερικανό ήρωα - τον έντιμο πρόεδρο Τζον Κ. Κένεντι - που έφυγε από κοντά μας σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια. 

Θα συνεχίσουμε να τον τιμούμε με τις πράξεις μας, με την αφοσίωσή μας να είμαστε οι καλύτεροι - να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον ως ένα, γιατί όπου πηγαίνουμε ένας, πηγαίνουμε όλοι.

Judy Note: Τρ. Στις 23 Νοεμβρίου ήταν η ημερομηνία του Ανωτάτου Δικαστηρίου για την εκδίκαση της εκλογικής νοθείας του 2020. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχουμε μπει καλά στην εκστρατεία των Illuminati για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Εν τω μεταξύ, η Συμμαχία αντεπιτέθηκε με τις δοκιμές της Νυρεμβούργης 2.0 που έχουν ήδη ξεκινήσει: https://www.marktaliano.net/team-of-1000-lawyers-and-10000-medical-experts-start-nuremberg-2-trial- κατά-παγκόσμιων ηγετών-για-εγκλήματα-κατά-ανθρωπότητας/ Μια ομάδα 1.000 δικηγόρων και 10.000 ιατρικών εμπειρογνωμόνων ξεκίνησε τη Δίκη της Νυρεμβέργης 2 κατά Παγκόσμιου Ηγετών για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας – συμπεριλαμβανομένων των εντολών τους για θανατηφόρα εμβόλια Covid.

Επιπλέον, η υπόθεση Ghislaine Maxwell – με διασυνδέσεις με μεγάλους εκβιασμούς της παγκόσμιας, του Χόλιγουντ και της πολιτικής ελίτ, το Child Sex Trafficking με χρήση του Satanic Child Sacrifice Island Epstein όπου συχνάζουν παγκόσμιες και πολιτικές ελίτ – επρόκειτο να ξεκινήσει τη Δευτέρα. 29 Νοε.

Η Δίκη της Νυρεμβέργης 2 και η Υπόθεση Μάξγουελ αναμενόταν να έχουν μηδενική κάλυψη από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και οι ειδήσεις εμπόδιζαν εδώ και καιρό οποιαδήποτε αναφορά στους κινδύνους των εμβολίων, πόσο μάλλον στις συνέπειες του εμβολιασμού για αθώα παιδιά.

Νυμφεύω. Στις 24 Νοεμβρίου ήταν επίσης η ημερομηνία έναρξης της εντολής του Μπάιντεν για τον επικίνδυνο εμβολιασμό κατά της πήξης του αίματος για το CV-19 για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών. Υπήρχαν σίγουρα απειλές τρομοκρατών παντού, ανάγκη προστασίας των παιδιών από το εμβόλιο για την πήξη του αίματος και το καρδιακό πρόβλημα, Διαμαρτυρίες για την Εντολή Εμβολίων σε όλο τον κόσμο και όλα αυτά με ελάχιστη αναφορά στα ΜΜΕ για την υπόθεση Maxwell International Child Sex Trafficking που περιλάμβανε εκβιασμό παγκόσμιες και πολιτικές ελίτ. Δεν υπήρχε ελπίδα ότι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα κάλυπταν την τεράστια Δίκη της Νυρεμβέργης 2 κατά των Παγκόσμιων Ηγετών για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

Λοιπόν, αυτό έκανε την Τρίτη. 23 Νοεμβρίου, είναι καλή στιγμή για στρατιωτική κατάληψη των ΜΜΕ και μετάβαση στον παγκόσμιο στρατιωτικό νόμο;

Στρατιωτική κατάληψη την Τρίτη. μπορεί επίσης να είναι επίκαιρη γιατί την επόμενη μέρα του Τετ. Η 24η Νοεμβρίου ήταν η προεπιλεγμένη ημερομηνία του κινεζικού γίγαντα των ακινήτων Evergrande που θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλη παγκόσμια αναταραχή μέσω ενός προβλεπόμενου οικονομικού κραχ σε όλο τον κόσμο.

Παγκόσμια επαναφορά νομίσματος:

Δευτ. απόγευμα 22 Νοεμβρίου MarkZ: Πολλά νέα έρχονται από το Ιράκ σχετικά με νέα ψηφιακά συστήματα καθώς κινούνται προς την απαλλαγή από τα παράγωγα και τις συναλλαγές πλατφορμών. Υπάρχουν πολλά νέα στον ιστότοπο του CBI σχετικά με τις πλατφόρμες cross-trading, τον ψηφιακό μετασχηματισμό των χρημάτων τους και πολλά από αυτά έχουν χτυπήσει σήμερα. Προφανώς στήνουν το ψηφιακό I-Dinar που υποστηρίζεται από περιουσιακά στοιχεία.

Στο Reno , είπαν στους Paymasters να παραμείνουν στη θέση τους όλη αυτή την εβδομάδα. Περιμένουν πράγματα αμέσως. Δεν θέλουν οι άνθρωποι να φεύγουν για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Είναι προετοιμασμένοι και περιμένουν να πληρώσουν τους ανθρώπους αυτή την εβδομάδα.

Με βάση την επαφή του Wolverine με την DC , φαίνεται να πιστεύει ότι θα πάμε την Τρίτη. 23 Νοε.

Σχετικά με τους τερματισμούς λειτουργίας: Δεν περιμένουμε ότι όλα τα συστήματα θα είναι εκτός λειτουργίας. Δεν περιμένουμε να πέσει το ρεύμα. Μας λένε ότι εάν τυχόν τερματιστούν, θα ήταν μια «κυλιόμενη διαδικασία» ανάλογα με τις περιοχές που πρέπει να κλείσουν. Παράδειγμα: Ας πούμε ότι εάν καθαρίζετε και συλλαμβάνετε στη Βαλτιμόρη Μέριλαντ…μπορεί να δείτε διακοπές για μερικές ώρες περίπου μέχρι να καθαρίσουν ό,τι χρειάζονται…..Έτσι, κυλιόμενες περιοχές με βάση την ανάγκη καθώς καθαρίζουν κακούς ανθρώπους.

Εάν κηρύξουν στρατιωτικό νόμο και η περιοχή σας κλείσει για οποιονδήποτε λόγο, οι κάτοχοι νομισμάτων/ομολογιών θα εκδοθούν μέσω του email σας για το ραντεβού σας, ένα έγγραφο που θα σας οδηγήσει σε σημεία ελέγχου ή οτιδήποτε άλλο. Μπορείτε να το εκτυπώσετε ή να το έχετε στο τηλέφωνό σας.

Νομίσματα στο πρώτο καλάθι: 1. ΗΠΑ 2. ΗΒ 3. Κουβέιτ 4. Καναδάς 5. Μεξικό 6. Ρωσία 7. Κίνα 8. Βενεζουέλα 9. Ριάλ Ιράν 10. Δηνάριο Ιράκ 11. Ρουπία Ινδονησίας 12. Μαλαισία 13. Βιετναμέζικο 14. Βραζιλία 15. Σαουδική Αραβία 16. Κατάρ 17. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 18. Τουρκία 19. Αφγανιστάν πιθανώς 20. Ινδία 21. Λιβύη 22. Ιαπωνία 23. Ζιμπάμπουε (τρέχον νόμισμα).

Α. Αυτή την εβδομάδα

Zero Day = Μαζικές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο για να κλείσουν τα πάντα πριν από το DECLAS. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προειδοποιεί για αυξημένες πιθανότητες επιθέσεων Ransomware κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Η υπηρεσία Κυβερνοασφάλειας και Υποδομής και το FBI προειδοποίησαν τους οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα να μην αποθαρρύνουν τις επιθέσεις Ransomware κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Whiplash347

Όλες οι ειδήσεις τώρα για να προετοιμαστούμε για επιθέσεις στον κυβερνοχώρο αυτή την εβδομάδα .

Ημέρα εκλογών + 1

Τα μάτια στο Evergrande

Χρηματιστήριο

Κίνα 3gd κλπ

Κοιτάξτε εδώ όχι εκεί.

Τρ. 23 Νοεμβρίου. Ανώτατο Δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης εκλογικής απάτης του 2020. Ο Μάικ Λίντελ ανακοίνωσε ότι πολλοί γενικοί εισαγγελείς πολιτειών κατέθεσαν μήνυση για εκλογική απάτη: https://rsbnetwork.com/news/mike-lindell-announces-election-lawsuit-will-be-brought-to-supreme-court-on-november -23/   https://mypatriotsnetwork.com/patriot/mike-lindells-lawsuit-for-scotus/

Τρ. 23 Νοεμβρίου Ξεκινούν οι εμβολιασμοί για τα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών κατά του COVID για το Ισραήλ. https://www.timesofisrael.com/bennett-covid-vaccinations-for-children-aged-5-11-to-start-tuesday/

Νυμφεύω. 24 Νοεμβρίου, (Ιουλιανό Ημερολόγιο 11/11) Ξεκινούν δόσεις εμβόλων για παιδιά 5-11 ετών στις ΗΠΑ…Whiplash347  https://www.timesofisrael.com/arrival-of-pfizer-vaccines-for-kids-said-delayed-inoculation -set-to-begin-nov-24/

Νυμφεύω. 24 Νοε.: «Οι πηγές μου περιελάμβαναν έναν 30χρονο βετεράνο του Πενταγώνου, Επικοινωνία στον τελευταίο όροφο του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, έναν Στρατηγό, έναν Ναύαρχο, καθώς και έναν Επικοινωνία στο Trust Rodriguez. Όλοι ανέφεραν τη γνώμη τους για την Παγκόσμια Επαναφορά Νομίσματος ως εξής: «Όχι αυτήν την εβδομάδα (που λήγει το Σαβ. 13 Νοεμβρίου), ίσως την επόμενη εβδομάδα και πιθανώς την επόμενη (την εβδομάδα της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου).» …Ο προπονητής Γουές Μπάστι έγραψε,

Λέγεται ότι ένα Sunspot πιθανότατα θα αποκλείσει το Διαδίκτυο την Τετάρτη. 24 Νοε.

Συμπτωματικά (;) Τετ. Η 24η Νοεμβρίου ήταν επίσης το τέλος μιας περιόδου αναμονής 72 ωρών για την Παγκόσμια επαναφορά νομίσματος. Το GCR Kingpin, το ιρακινό δηνάριο, πιστεύεται ότι έγινε διεθνής (αν και δεν βγήκαν νέα από το Ιράκ όλο το Σαββατοκύριακο) νωρίς τον ήλιο. πρωί 21 Νοε.

Επίσης την Τετ. Στις 24 Νοεμβρίου, το Tier 4B (Us, the Internet Group) είχε προγραμματιστεί για ραντεβού εξαργύρωσης/ανταλλαγής σε ειδικά Κέντρα Εξαγοράς: https://www.youtube.com/watch?v=1zRGlClb5fQ

Β. Το 1994 160 έθνη συμφώνησαν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό σε 800 εκατομμύρια έως το 2030: https://t.me/QAnonWarriors/228

C. Trump +Q The Great Awakening on Mon. 22 Νοεμβρίου: Τελικός Αποχαιρετισμός της Βασίλισσας. Τα βασιλικά πέφτουν κάτω! Ετοιμαστείτε για παγκόσμιο κλείσιμο. Το Project London Bridge ενεργοποιείται. Παγκόσμια πλήρη συσκότιση 3 ημερών + αποκαλύψεις 10 ημερών. Κατά τη διάρκεια αυτών των 10 ημερών θα επιστρέψουμε στο Ιουλιανό ημερολόγιο και θα επιστρέψουμε στα CBDC QFS που υποστηρίζονται από χρυσό. Το Black Swan event έρχεται τώρα την ίδια στιγμή. Όλα θα χτυπήσουν ταυτόχρονα. Τα κράτησαν όλα για το τέλος. Θα είναι ένα ΕΠΙΚΟ εκρηκτικό τέλος. Δείτε περισσότερα για το GOOD Global Reset εδώ: https://greatawakening.world/reset1

Δ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ & ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ από την Ghislaine Maxwell.Γιατί; "Απομονωτές." Η τελευταία γραμμή άμυνας μεταξύ των οικογενειών 13-bloodline και των παγκόσμιων τσιράδων τους. Χρειάζονται πράκτορες που γνωρίζουν και εμπιστεύονται που θα τους βοηθήσουν να ελέγξουν τα τσιράκια τους και αυτός είναι ο ρόλος του Maxwell. Το Maxwell πετά ελικόπτερα πέρα ​​δώθε από όλα αυτά τα νησιά και επίσης μεταφέρει υποβρύχια από νησί σε νησί και αυτά τα υποβρύχια είναι φορτωμένα με παιδιά. Η εταιρεία της «Terramar» στο νερό του Μπάιντεν, σχεδιάστηκε για να ενθαρρύνει τα ΠΑΙΔΙΑ να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να προστατεύσουμε τον ωκεανό. Ενθαρρύνει τα ΠΑΙΔΙΑ να επισκεφθούν και να έχουν εμπειρίες σε ένα υποβρύχιο και με τη δύναμή και την επιρροή της έκαναν κρουαζιέρες Disney για να σταματήσουν εκεί. Φαντάζεσαι? Πηγαίνει τόσο βαθιά. Η Disney φέρνει τα παιδιά κατευθείαν στην πηγή. Γι' αυτό το Χόλιγουντ σκάει τα παντελόνια του. Κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν το Blackberry της. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ.Colleen & Charlie Freak 7-9-2020.

Ο Τζέφρι Έπσταϊν και ο ειδικός στις προμήθειες των παιδιών του Μάξγουελ ήταν καλά συνδεδεμένοι. Οι δυο τους έλαβαν ειδική ακρόαση με τον Πάπα Φραγκίσκο (επικεφαλής του Διεθνούς κυκλώματος διακίνησης σεξουαλικής διακίνησης παιδιών) και ο εθισμένος σεξουαλικά πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον πέταξε σε όλο τον κόσμο μαζί τους. Καταγράφηκαν τουλάχιστον δώδεκα πτήσεις: Νέα φωτογραφία αποκαλύπτει ότι ο Epstein και η Ghislaine ευλογήθηκαν σε ιδιωτική συνάντηση με τον Πάπα στο Βατικανό. https://resistthemainstream.org/see-it-new-photo-reveals-epstein-and-ghislaine-being-blessed-at-private-meeting-with-the-pope-in-the-vatican/?utm_source=telegram   https://twitter.com/TrackerTrial/status/1462630127859339266?t=9WWteEL8AKuMZ1xDn7TkLg&s=09 Δείτε το: Νέα φωτογραφία αποκαλύπτει ότι ο Epstein και η Ghislaine είναι ευλογημένοι στην ιδιωτική συνάντηση με τον Πάπα στον Vatic

Αποκαλύφθηκε η «Λίστα» των δικηγόρων του Epstein, του Walt Disney και του Kanye Co-Conspirators; Τα θύματα αναρωτιούνται γιατί άλλοι «groomers και recruiters» δεν βρίσκονται στις αποβάθρες με την Ghislaine Maxwell. Καθώς αυξάνεται η πίεση για το γιατί η Ghislaine Maxwell είναι η μόνη που δικάζεται με συνδέσμους με τον Jeffrey Epstein, εμφανίστηκε μια λίστα ονομάτων που δείχνει προφανώς εκείνα που θα μπορούσαν να καταλήξουν στη γραμμή βολής. Τα τεράστια ονόματα περιλαμβάνουν διασημότητες και τεράστια σώματα, συμπεριλαμβανομένης της Disney.

«Death of Journalism»: Psst, τι γίνεται με τη δίκη Ghislaine Maxwell; … όχι ότι το MSM θέλει να το μάθετε. Ενώ το MSM έχει στριμώξει τα βλέμματα του κόσμου στο Kyle Rittenhouse, αυτό που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις σεξουαλικής παράνομης διακίνησης στην ιστορία, ξεφεύγει από περιέργεια – καθώς ξεκινά η δίκη της Ghislaine Maxwell. Μια εκρηκτική λίστα υποτιθέμενων συνεργατών που περιλαμβάνει τη Sony, το NYPD, την Beyoncé και την εταιρεία Walt Disney έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, ενώ τα θύματα απαιτούν να δικαστούν και άλλοι groomers μαζί με τον Maxwell. Η Ρόουζ ΜακΓκόουαν –η οποία πυροδότησε το κίνημα #MeToo με καταγγελίες για βιασμό κατά του Χάρβεϊ Γουάινστιν (ένας άλλος εμφανής συνωμότης που αναφέρεται) – έκανε retweet μια εικόνα ισχυριζόμενη ότι «τα μέσα ενημέρωσης πιέζουν περισσότερο τον διχασμό». Ο δικηγόρος των πολιτικών δικαιωμάτων Πίτερ Παττακός ισχυρίστηκε ότι ήταν «δύσκολο να σκεφτεί κανείς μια πιο ενδεικτική απόδειξη του θανάτου της δημοσιογραφίας (και της αντίστοιχης παρακμής του πολιτισμού)» από την ανισόρροπη κάλυψη.

E. The Event, Whiplash347: THE EVENT. ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΚΟ.

Θα υπάρξει ένα ΜΕΓΑΛΟ βιβλικό σενάριο όπου θα καταλάβουν ότι είναι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, αλλά στην πραγματικότητα ενεργοποιούν Στρατιώτες και στη συνέχεια βομβαρδίζουν όλα αυτά τα σατανικά αξιοθέατα της Luceriferian. Θέσπιση κεφαλαίων GESARA και We The People rebuild.

Ποια είναι μερικά από τα πολύ ΜΕΓΑΛΑ Σατανικά ορόσημα των Illuminati στον κόσμο; Το Q μας τα έδειξε. Βατικανό, Ανάκτορο του Μπάκιγχαν, Whitehouse x 2 (ΗΠΑ, Γερμανία), 3GD στην Κίνα. Δυνατότητα Cern στα σύνορα Ελβετίας/Γαλλίας.

Big Pharma στο Wuhan = Ισραήλ

Το Ισραήλ/Χαζαριανοί ελέγχει το ΚΚΚ.

Τα ΜΜΕ κ.λπ

34 σατανικά κτίρια και φράγματα θα πέσουν. Ράβδοι του Θεού/ΔΡΟΣΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ

Αεροπλάνα & τρένα προσγειωμένα

Φώτα/Τροφοδοσία απενεργοποιημένα

Μετάβαση σε δωρεάν ενέργεια Tesla

Διακομιστές Bitcoin/Κέντρο δεδομένων χτυπήθηκαν και απενεργοποιήθηκαν οριστικά.

Το 99,5% των κερμάτων Κίνας που έχουν φύγει από το Crypto. Εισαγάγετε κέρματα ISO20022 που υποστηρίζονται από πολύτιμα μέταλλα.

Εκδήλωση Τρόμου 3ου Παγκοσμίου Πολέμου. Σειρήνες Nuke

Εκδήλωση για το νερό

Κραχ στο Χρηματιστήριο

Παγκόσμιος στρατιωτικός νόμος

CASTLE ROCK -Σενάριο Τζούλιαν Ασάνζ.

Κβαντικά Συστήματα. Το Project Odin ενεργοποιήθηκε.

Nesara/Gesara/RV

Εκλογική ανατροπή μέσω Στρατοδικείων – FISA

Στρατιωτικά Δικαστήρια/Εξομολογήσεις/Ταινία 10 ημερών – συνεδρίες 3 × 8 ωρών.

10 χώρες θα εκτελούν το EBS για να καλύπτουν ολόκληρο τον κόσμο.

αποκαλύπτει.

Εγκαίνια

Η ΙΣΡΑΗΛΙΚΗ MOSSAD ελέγχει τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΜΕ έξω από τις ΗΠΑ.

Επισυνάπτεται το Q1871 που περιγράφει αυτό.

Το Project Odin όπως αναφέρεται από τον Ron CodeMonkeyz είναι ένα ΙΣΧΥΡΟ Εργαλείο κατά της αποπλατφόρμας.

Το Project Odin είναι μέρος του Quantum Starlink. Τα νέα μας Κβαντικά Συστήματα πρέπει να προστατεύονται από Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα που δεν μπορούν να φτάσουν το Cabal.

Το Q2337 σάς λέει ότι τα στοιχεία πολυμέσων της Mossad θα καταργηθούν. Σκεφτείτε ανθρώπους όπως ο Alex Jones, ο Anderson Cooper κ.λπ. και επίσης η Mossad Satellites.

Ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών - παραιτηθείτε.

Τα στοιχεία πολυμέσων θα καταργηθούν.

Αυτό το μέρος του 2527 σας λέει ότι κάτι ισχυρό πρόκειται να χτυπήσει τους δορυφόρους πολυμέσων της Μοσάντ. Αυτό θα μαλακώσει τα μέσα σε όλο τον κόσμο, αλλάξτε μας στα Κβαντικά Συστήματα. Αυτό είναι το PROJECT ODIN. Όλα σε Όλα δίνουν τον λόγο για να ενεργοποιήσετε το Στρατιωτικό EBS.

Αν αναζητήσετε τον πύραυλο TURKSAT που εκτοξεύτηκε από τις ΗΠΑ τον Ιανουάριο, θα δείτε ότι ήταν ειδικά για ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές λαών στην ΑΦΡΙΚΗ, τη Μέση Ανατολή, την ΕΥΡΩΠΗ & την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ έχει επίσης πολλές πτυχές.

Το WorldWide Blackout θα αλλάξει σε TESLA Energy. Χτυπώντας δορυφόρους πολυμέσων, QFS, Rods of God on Dams & 34 Buildings και πολλά άλλα.

34 κτίρια θα είναι στην ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Είναι πολύ σημαντικές.

Δηλαδή Whitehouse, Βασιλικά Κάστρα, Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, Βατικανό, Μουσείο Getty, Playboy Mansion και τα παρόμοια.

Αυτό σίγουρα θα κάνει το Χρηματιστήριο να καταρρεύσει όπως και το Precision Cyber ​​που συνδέεται με τις εκτελεστικές εντολές 13818 & 13848. Είναι όλα μια παράσταση.

Ανταλλαγή από τα ομόλογα της κεντρικής τράπεζας του Rothschild σε ομόλογα του Treasury Rainbow που υποστηρίζονται τώρα από πολύτιμα μέταλλα (όχι πετρέλαιο/πόλεμοι)

Είμαστε ακόμα άνετοι;

Ή μήπως φοβόμαστε;

Λίγο και από τα δύο είναι φυσιολογικό.

Ο Τραμπ τηρεί τις υποσχέσεις του.

Να έχετε πίστη στον Κύριο τον Θεό μας.

Θα σας παρηγορήσει μέσα από την καταιγίδα.

Ποιος είδε τον Ιανουάριο έως και 10 χώρες να έχουν απενεργοποιηθεί από τη Διαστημική Δύναμη;

Ακριβώς πριν από αυτό το Ισραήλ συνέβη επίσης για 30 λεπτά.

Αν μπορούν να κλείσουν τα 10 ταυτόχρονα όλα μαζί. Μπορούν να κάνουν τα πάντα. Καλώς ήρθατε στην Tesla.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΜΠΛΑΚΚΟΤ.

Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις Παγκόσμιες Στρατιωτικές «Ασκήσεις» που πραγματοποιούνται τώρα.

Όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά σου.

Είναι η μεγαλύτερη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ Επιχείρηση στην ιστορία του πλανήτη Γη.

Μετάβαση στο Gesara/Greatness.

Τώρα πρέπει απλώς να παίξουν ένα ψεύτικο σενάριο του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου για να χτυπήσουν τις σειρήνες σε κάθε Εθνικό Στρατιωτικό Κέντρο Διοίκησης.

Αυτό είναι για να δικαιολογήσει σε ολόκληρο τον πλανήτη πολλά πράγματα που έχουν ήδη λάβει χώρα. Το γεγονός ότι ο στρατιωτικός νόμος Gesara έχει τεθεί σε ισχύ. Τα Μυστικά Στρατοδικεία, Εξομολογήσεις κλπ. Οι εκτελέσεις ο κλήρος. Και όπως κάνουν συνήθως όλοι οι στρατοί, θα βοηθήσουν στην οικοδόμηση νέων πραγμάτων.

Μήνυμα F. Patriots to the Cabal: Το πρώτο σας λάθος ήταν ότι σκεφτήκατε ότι θα σας επιτρέπαμε στα τυφλά να σκοτώσετε τα παιδιά μας μέσω μη δοκιμασμένων εμβολίων πήξης του αίματος που δεν χρειάζονταν. Ο δεύτερος σκεφτόταν ότι θα ξεφύγουμε από έναν καυγά. Το τρίτο σου, πιστεύοντας ότι μας είχες υπερτερούν.

« Τι αποτύπωμα θα αφήσετε στο Sands of History; Τι θα πουν οι μελλοντικοί Αμερικανοί ότι κάναμε στον σύντομο χρόνο μας εδώ στη γη;»

«Τίποτα που αξίζει να κάνεις ποτέ, μα ποτέ, δεν ήταν εύκολο. Το να ακολουθείς τις πεποιθήσεις σου σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις την κριτική από εκείνους που δεν έχουν το ίδιο θάρρος να κάνουν αυτό που είναι σωστό. Και, ξέρουν τι είναι σωστό, αλλά δεν έχουν το κουράγιο, ούτε τα κότσια, ούτε την αντοχή να το πάρουν και να το κάνουν. Λέγεται «Ο δρόμος λιγότερο ταξιδεμένος».

«Η κυβέρνησή μου είναι 100% αφοσιωμένη στην εξάλειψη της εμπορίας ανθρώπων από τη γη – μια μορφή σύγχρονης ανθρώπινης δουλείας εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο. Εξαρθρώνουμε τις μεγάλες οργανώσεις που καθιστούν δυνατή την εμπορία ανθρώπων. Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να σταματήσουμε κάθε τελευταία διακίνηση ανθρώπων και να απελευθερώσουμε κάθε τελευταίο επιζών».

…Ντόναλντ Τραμπ

Ζ. Φάρσα COVID/Vax:

CNN TO Face Suit For Illegally Targeting Children with COVID Jabs: https://www.redvoicemedia.com/video/2021/11/cnn-to-face-lawsuit-for-illegally-targeting-children-with-covid-jabs- βίντεο/ https://freeworldnews.tv/watch?id=619afc9d6960e55d4d3583cf

Το οξείδιο του γραφενίου έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται σε φιαλίδια vax, σε μάσκες, σε μπατονέτες και τώρα σε απολυμαντικό χεριών! Θέλουν να μας πνίξουν στο οξείδιο του γραφενίου! Ποιος είναι ο σκοπός αυτού του εξαιρετικά αγώγιμου υλικού να υπάρχει σε όλες τις πτυχές αυτής της απάτης;

Τα mRNA του εμβολίου COVID-19 «αυξάνουν δραματικά τους δείκτες ενδοθηλιακής φλεγμονής και τον κίνδυνο οξέος στεφανιαίου συνδρόμου (ACS)» που μετρήθηκε με το καρδιολογικό τεστ PULS, έδειξε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Circulation, το πιο διάσημο καρδιολογικό περιοδικό. https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/circ.144.suppl_1.10712

Ο OSHA εξακολουθεί να προσπαθεί να αναγκάσει τους πολίτες να πάρουν το θανατηφόρο Vaxx. Ο εξαναγκασμός πολιτών να λαμβάνουν επικίνδυνα, πειραματικά εμβόλια γονιδιακής θεραπείας για μια γρίπη που μπορεί να επιβιώσει σε ποσοστό άνω του 99%, αποτελεί άμεση παραβίαση των κωδίκων της Νυρεμβέργης και είναι αντισυνταγματικό και αντιδεοντολογικό. Ο πυροβολισμός θανάτου έχει προκαλέσει εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους σε όλο τον κόσμο. Εάν είστε συνένοχοι σε αυτήν την εντολή εμβολίου, είστε δολοφόνος και θα λογοδοτήσετε από τον Παντοδύναμο Θεό, καθώς και θα διωχθείτε μέχρι την πλήρη επέκταση του νόμου. https://www.regulations.gov/document/OSHA-2021-0007-0001

Πατήστε Sec. για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ: Οι εμβολιασμένοι τώρα πεθαίνουν και πηγαίνουν στο νοσοκομείο πολύ άρρωστοι: https://twitter.com/BrotherXos/status/1462660330060877827

Η Νέα Υόρκη, η Ολυμπία Ουάσιγκτον, η Μινεσότα διαμαρτύρονται κατά των εντολών εμβολίων.

Αυστρία 10 ημερών Nationwide κλείδωμα αρχίζει - με συγγνώμη για την εμβολιασμένα citizens.Protesters συμπλοκή με την αστυνομία στο αντι-COVID-περιορισμών ράλι στη Βιέννη. Το lockdown για όλους τους πολίτες ξεκινά από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου: https://t.me/rtnews/15407

Αυστραλία: Δεκάδες χιλιάδες διαδηλώνουν «για την ελευθερία» σε πόλεις της Αυστραλίας. Οι διαδηλωτές συνωστίστηκαν στους δρόμους των αυστραλιανών πόλεων το Σάββατο, απαιτώντας να σταματήσει αυτό που αποκαλούσαν «τυραννία» και «καταπίεση των καραντιών, εντολές εμβολίων: https://t.me/rtnews/15423?single   https://t.me /rtnews/15423?single

Χιλιάδες διαδήλωσαν στο Άμστερνταμ ενάντια στους περιορισμούς για τον COVID το Σάββατο . Διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης με πανό που καταδικάζουν τους προτεινόμενους κανόνες για τον COVID, απαιτώντας απόδειξη εμβολιασμού ή ανάρρωσης για πρόσβαση στους δημόσιους χώρους: https://t.me/rtnews/15427

Βρυξέλλες: Δακρυγόνα εναντίον οδοφραγμάτων – Οι εντάσεις φουντώνουν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων κατά του αποκλεισμού στις Βρυξέλλες αυτή τη στιγμή! https://t.me/rtnews/15448

Δανία: Οι άντρες με τα μαύρα κάνουν επίδειξη αντι-COVID restrix στην Κοπεγχάγη: https://t.me/rtnews/15442

Χάγη: Οι διαμαρτυρίες κατά των ανανεωμένων περιορισμών Covid-19 έγιναν βίαιες στη Χάγη. Η αναταραχή έρχεται μια ημέρα μετά τον τραυματισμό αρκετών διαδηλωτών σε μια άλλη ολλανδική πόλη, το Ρότερνταμ, εν μέσω πυροβολισμών της αστυνομίας: https://t.me/rtnews/15438?single

Λονδίνο: Εκατοντάδες διαδηλωτές « αντιεμβολιαστικού διαβατηρίου» πραγματοποίησαν πορεία μέσω της Oxford Street στο Λονδίνο το Σάββατο για να διαδηλώσουν ενάντια στην εντολή της κυβέρνησης για τον COVID-19, συμπεριλαμβανομένου του εμβολιασμού των παιδιών:  https://t.me/rtnews/15434

Άμστερνταμ: Χιλιάδες διαδηλωτές στο Άμστερνταμ κατά των περιορισμών για τον COVID το Σάββατο – παρακολουθήστε!: https://t.me/rtnews/15427

Ιταλία: Οι διαδηλωτές βγαίνουν στους δρόμους της Ρώμης το Σάββατο 20 Νοεμβρίου για να διαδηλώσουν ενάντια στην υποχρεωτική απαίτηση για τους εργαζόμενους στην Ιταλία να έχουν το λεγόμενο «Green Pass», ένα ψηφιακό ή έντυπο πιστοποιητικό που δείχνει απόδειξη εμβολιασμού, ένα πρόσφατο αρνητικό εξέταση ή ανάρρωση από τον COVID-19. Η Ιταλία διαμαρτύρεται για το Health Pass για 18ο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο:  https://t.me/rtnews/15411

Γαλλία: Κίτρινα Γιλέκα 3η επέτειος. Παρίσι: δακρυγόνα, συγκρούσεις με την αστυνομία – ΔΕΙΤΕ! Το κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων κάλεσε τους υποστηρικτές να διαμαρτυρηθούν ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και τα τρυπήματα για τα παιδιά. Η Γαλλία έχει επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας στο υπερπόντιο έδαφός της, τη Γουαδελούπη και στέλνει επιπλέον αστυνομία στο νησί, επικαλούμενη ημέρες «βίας», ταραχών και βανδαλισμών ως απάντηση στους σκληρούς περιορισμούς της πανδημίας: https://t.me/rtnews/15402?single https://t.me/rtnews/15408?single

Απότομη μείωση της συχνότητας του COVID-19 στην Ιαπωνία σημειώθηκε λόγω της αυτοκαταστροφής του στελέχους δέλτα του κορωνοϊού. Αυτή τη γνώμη εξέφρασε ένας καθηγητής στο Εθνικό Ινστιτούτο Γενετικής.

Η ιταλική κυβέρνηση εγκαταλείπει τα σχέδια για αυστηρότερους κανόνες απομόνωσης από τον Covid.

Ο Φάουτσι λέει ότι ανησυχεί για τον αυξανόμενο αριθμό νοσηλειών μεταξύ των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19. Είπε επίσης ότι ο Μπάιντεν είναι έτοιμος να αλλάξει τον ορισμό του όρου «πλήρως εμβολιασμένος», συμπεριλαμβανομένων των αναμνηστικών εμβολιασμών.

Τα «εμβόλια» κατά του Covid-19 είναι προγραμματισμένα να αυτοκαταστρέφονται το ανθρώπινο σώμα. https://fr.sott.net/article/38817-Les-vaccins-contre-le-Corona-une-auto-destruction-programmee-de-l-organismΣε αυτό το άρθρο, ο Δρ. Christian Fiala, ιδρυτής και ιατρικός διευθυντής της Gymned Clinic στη Βιέννη, περιγράφει ξεκάθαρα πώς λειτουργούν τα «εμβόλια» mRNA και τους κινδύνους που συνδέονται με αυτά.» Πρώτα απ 'όλα, το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι πολύ περίπλοκο. Η αναγνώριση ενός παθογόνου ή ενός ξένου κυττάρου στην κυτταρική του επιφάνεια και η καταστροφή του κυττάρου που φέρει αυτά τα αντιγόνα - αυτή είναι η βάση του εμβολιασμού. Για να γίνει αυτό, το παθογόνο συνήθως απενεργοποιείται έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να προκαλέσει μόλυνση. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του ανοσοποιητικού συστήματος είναι η αυστηρή διαφοροποίηση μεταξύ των δικών και των ξένων κυττάρων του σώματος. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ζήσετε με καλή υγεία. Είναι αυτή η ουσιαστική διαφορά και η βάση της ζωής που αμφισβητείται από την ένεση που βιώνουμε αυτή τη στιγμή και η οποία διανέμεται με την ονομασία «εμβολιασμός» κατά του Covid-19.

Πόλεμος εναντίον της δικής του πλευράς. Όταν ο ιός Covid-19 εισέλθει στο σώμα, το ανοσοποιητικό σύστημα αναγνωρίζει τον εισβολέα από το αντιγόνο της πρωτεΐνης ακίδας και καταστρέφει τον εισβολέα ή τα ήδη μολυσμένα κύτταρα. Με τον «εμβόλιο» mRNA κατά του Covid-19, για πρώτη φορά στην ιστορία, τα κύτταρα του σώματος προγραμματίζονται ηθελημένα γενετικά μέσω mRNA για να παράγουν μια πρωτεΐνη ακίδας ως αντιγόνο (ξένο) στην επιφάνειά τους, ακόμα κι αν είναι απολύτως υγιή και μη μολυσμένα. με κορωνοϊό. Ο μηχανισμός δράσης του «εμβολιασμού» κατά του Covid-19 είναι η επισήμανση των υγιών κυττάρων ως ξένων. Ως αποτέλεσμα, το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά αμέσως. Αναγνωρίζει το αντιγόνο ως ξένο, παράγει αντισώματα για να το καταπολεμήσει και καταστρέφει την πρωτεΐνη ακίδας καταστρέφοντας το κύτταρο που τη μεταφέρει. Αυτό σημαίνει ότι ο «εμβόλιος» εξαπατά το ανοσοποιητικό μας σύστημα ώστε να επιτεθεί και να καταστρέψει τα δικά μας υγιή κύτταρα. Στο στρατό αυτό λέγεται «πυροβολείς στους δικούς σου». Αυτό αποτελεί ριζικό κίνδυνο όχι μόνο για την υγεία μας, αλλά και για την επιβίωσή μας. Το φαινόμενο αυτό το γνωρίζουμε από αυτοάνοσα νοσήματα. Είναι σπάνιες, αλλά συνήθως σοβαρές και μπορεί να είναι θανατηφόρες.

H. The Real News for Mon. 22 Νοεμβρίου 2021:

Η Barclays επιβεβαίωσε το κλείσιμο έξι τραπεζών στην Ουαλία: Πλήρης κατάλογος των επηρεαζόμενων υποκαταστημάτων: https://www.walesonline.co.uk/news/wales-news/barclays-bank-closures-wales-list-22229257 Η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει αρκετά από τα οι τράπεζές της σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο θα κλείσουν οριστικά στις αρχές του 2022

Αφγανικές τράπεζες στα πρόθυρα «κολοσσιαίας» κατάρρευσης – προειδοποιεί ο ΟΗΕ.

Κροάτες έχουν περικυκλώσει τον σταθμό Fake News.

Το Ισραήλ αρχίζει να εγχέει εμβόλια #COVID19 σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών. Από χθες, 3 εκατομμύρια παιδιά ηλικίας 5-11 ετών έχουν εμβολιαστεί στις ΗΠΑ με το εμβόλιο mRNA της Pfizer.

Η Πενσυλβάνια έστειλε 1.823.148 ταχυδρομικά ψηφοδέλτια. Πήραν πίσω 2.589.242, διαφορά 766.094 άκυρων ψήφων. Οι Ρεπουμπλικάνοι στη Γερουσία της Πενσυλβάνια ανακοινώνουν την ομάδα που θα προσλάβουν για να διενεργήσει εγκληματολογικό έλεγχο των αποτελεσμάτων των εκλογών του 2020 Η αυστραλιανή κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον στρατό για να παραδώσει ανθρώπους στα στρατόπεδα Covid.

Το Ισραήλ καταστρέφει μεγάλο πυρήνα της Χαμάς στη Δυτική Όχθη, συλλαμβάνει 50 μέλη: https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/israel-busts-major-hamas-cell-in-west-bank-arrests-50-members/

Σβηστά τα φώτα για το Bulb; Ο 7ος μεγαλύτερος προμηθευτής ενέργειας του Ηνωμένου Βασιλείου στο χείλος του γκρεμού. Η Bulb απέχει μόλις λίγες μέρες από την πλήρη κατάρρευση και τη διαχείριση, καθώς η κυβέρνηση και η ρυθμιστική αρχή ενέργειας Ofgem συζητούν ένα δάνειο 67 εκατομμυρίων δολαρίων με τους πιστωτές. (Sky News)

Διακοπή λειτουργίας της τράπεζας Santander: Εκατοντάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρουν ότι οι τραπεζικές υπηρεσίες του είναι εκτός λειτουργίας στο διαδίκτυο.

Η ιρανική αεροπορική εταιρεία απέτρεψε κυβερνοεπίθεση . Η Mahan Air ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία απέτρεψε μια επίθεση στα εσωτερικά της συστήματα το Σαββατοκύριακο, επιτρέποντας στις εγχώριες και διεθνείς δραστηριότητες να συνεχιστούν όπως είχε προγραμματιστεί. (Spox στην κρατική τηλεόραση). Ο ιστότοπος της αεροπορικής εταιρείας κατέρρευσε την Κυριακή. Έρχεται μετά από μήνες διαδικτυακών hacks που έχουν στοχεύσει δίκτυα καυσίμων – ιδιαίτερα πρατήρια καυσίμων.

Πόρτλαντ Όρεγκον: Η αστυνομία κηρύσσει ταραχές στο Πόρτλαντ εν μέσω αναταραχών για την ετυμηγορία του Rittenhouse: https://t.me/rtnews/15398

Ολλανδία: Δύο τραυματίες μετά από πυροβολισμούς σε διαδήλωση Covid στην Ολλανδία : https://t.me/rtnews/15394?single

Νέα Υόρκη: Το 80% του προσωπικού του NYPD φοβάται την καταπολέμηση του εγκλήματος στη Νέα Υόρκη , το 56% εύχεται να μην είχε ενταχθεί ποτέ στη δύναμη: https://t.me/santasurfing/33852

Σικάγο, Ιλινόις: Αναφορές για μια ομάδα λεηλατών που χτυπούν πολλά καταστήματα και ένα πολυτελές κατάστημα Neiman Marcus: https://t.me/realKarliBonne/54459

Εκατομμύρια είναι στους δρόμους σε όλο τον κόσμο: https://t.me/themotherofnations/1070

Ουκρανία: Η Ρωσία ετοιμάζεται να εξαπολύσει χειμερινή εισβολή στην Ουκρανία, ισχυρίζονται τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι η Ρωσία τείνει περισσότερο να εισβάλει στην Ουκρανία τώρα που πλησιάζουν ψυχρότερες μέρες, αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου. https://t.me/rtnews/15447

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Waukesha του Ουισκόνσιν, λέει ότι περισσότεροι από 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν, πολλοί έχασαν τη ζωή τους όταν ένα SUV έπεσε σε μια χριστουγεννιάτικη παρέλαση. Ο ύποπτος είναι εγκατεστημένος.

Ο κινεζικός στρατός είναι έτοιμος για μια πλήρους κλίμακας εισβολή στην Ταϊβάν.

Δικαστής Εφετείου της Νέας Υόρκης απέρριψε το αίτημα των New York Times να ακυρώσει μια εντολή που της απαγορεύει προσωρινά να δημοσιεύει ή να ζητά έγγραφα που σχετίζονται με τη συντηρητική ακτιβιστική ομάδα Project Veritas.

Η εταιρεία Hunter Biden βοήθησε έναν κινεζικό όμιλο ετερογενών δραστηριοτήτων να αγοράσει ένα αμερικανικό ορυχείο κοβαλτίου σε μια συμφωνία αξίας 3,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η αγορά βοήθησε την κινεζική εταιρεία να αποκτήσει το μεγαλύτερο απόθεμα πολύτιμου μετάλλου στον κόσμο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα (Daily).

New York Times: Η διοίκηση του πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Κουόμο «παραμόρφωσε σημαντικά» τις πληροφορίες σχετικά με την κλίμακα των θανάτων σε οίκους ευγηρίας, καταλήγει η έρευνα.

Οι Ρεπουμπλικάνοι στη Γερουσία της Πενσυλβάνια εντόπισαν μια ομάδα που θα προσλάβουν για τη διεξαγωγή ιατροδικαστικής εξέτασης των αποτελεσμάτων των εκλογών του 2020.

Ο οικοδεσπότης του MSNBC αποκάλεσε τον Kyle Rittenhouse «μικρό αιμοδιψή λευκή υπεροχή» μετά την αθώωση.

Η Disney ακυρώνει τις απαιτήσεις εμβολιασμού των εργαζομένων χάρη σε νέο νόμο του κυβερνήτη της Φλόριντα DeSantis.

Οι Ταλιμπάν απαγόρευσαν την προβολή τηλεοπτικών σειρών και άλλων προγραμμάτων με τη συμμετοχή γυναικών στο Αφγανιστάν.

Η Πολωνία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κλείσει τα σύνορα με τη Λευκορωσία.


ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΠΗΓΗ: https://operationdisclosureofficial.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters