Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Η εκτέλεση του Κυβερνήτη της Ν. Υόρκης Άντριου Κουόμο !

Ο πολιτικός δολοφόνος και σεξουαλικό αρπακτικό Άντριου Κουόμο απαγχονίστηκε στο Γκουαντάναμο νωρίς το πρωί της Τρίτης για το ρόλο του στη διάπραξη της παγκόσμιας πανδημίας και την ανάλγητη δολοφονία χιλιάδων ηλικιωμένων πολιτών, οι οποίοι, αν δεν ήταν οι πράξεις του, θα μπορούσαν να είναι ακόμη ζωντανοί σήμερα.

Στις 6:00 π.μ. ο ταπεινωμένος πρώην κυβερνήτης έφαγε το τελευταίο του γεύμα, μπριζόλα και αυγά, και στη συνέχεια η ασφάλεια του GITMO τον οδήγησε στη νότια άκρη της εγκατάστασης, όπου οι αξιωματικοί του JAG και του Γραφείου Στρατιωτικής Επιτροπής περίμεναν με αγωνία την άφιξή του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Κουόμο δεν έφυγε με χάρη για τη νύχτα – ο αμίλητος, αθυρόστομος, Κουόμο έμοιαζε να ευδοκιμεί εκτοξεύοντας προσβολές σε όποιον συνάντησε εκείνο το πρωί, από την ασφάλεια της GITMO μέχρι τους πεζοναύτες που τον οδήγησαν στον τόπο της εκτέλεσης, από το Vice. Ναύαρχο Crandall μέχρι τον ανώνυμο δήμιο που του έβαλε την πλεκτή θηλιά στο λαιμό.

Αλλά οι επιπόλαιες βωμολοχίες του απλώς επιτάχυναν την εκτέλεσή του.

“Σας φτύνω όλους εσάς τους καριόληδες”, είπε οξύθυμος ο Κουόμο καθώς ο πεζοναύτης φρουρός του τον έσπρωχνε στην αγχόνη.

Γύρω από τη θανατηφόρα συσκευή βρισκόταν μια ομάδα στρατιωτικών στελεχών πιστών στο κίνημα των “Λευκών Καπέλων” και ένας Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης, το όνομα του οποίου ζητήθηκε από το RRN να αποκρύψει. Ο υποναύαρχος Crandall στεκόταν μπροστά και στο κέντρο, κοιτάζοντας προς τα πάνω τον Cuomo καθώς ο δήμιος έσφιγγε τη θηλιά γύρω από τον ογκώδη λαιμό του.

“Αφού κρίθηκες ένοχος, καταδικάστηκες να κρεμαστείς από το λαιμό μέχρι θανάτου. Επιθυμείτε την Τελευταία Τελετή; Φαντάζομαι ότι είναι μάταιο να σας ρωτήσω αν επιθυμείτε να δώσετε μια δήλωση μεταμέλειας”, απηύθυνε ο υποναύαρχος Κράνταλ στον καταδικασμένο.

Στην κορυφή της εξέδρας, ο Κουόμο ικέτευε και έβριζε τους εκτελεστές του. “Εδώ είναι η δήλωσή μου: Γ@μήσου, Κράνταλ”. Εκτόξευσε απλόχερα τις λέξεις “Γ”, βρίζοντας τη σύζυγο, τα παιδιά και τη μητέρα του υποναυάρχου Crandall, και στη συνέχεια έστρεψε την προσοχή του προς τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. “Γ@μηθείτε όλοι σας”.

“Υποθέτω ότι αυτό περιμέναμε”, είπε ο υποναύαρχος Κράνταλ.

“Εγώ είμαι περισσότερος από ό,τι εσύ, Κράνταλ. Το να με σκοτώσεις δεν θα σταματήσει τίποτα”, φώναξε ο Κουόμο.

“Αυτό θα το δούμε”, είπε ο υποναύαρχος Κράνταλ.

Ο ανώνυμος στρατιώτης που στεκόταν δίπλα στον Κουόμο γύρισε έναν μοχλό, και η κρυφή πόρτα κάτω από τα πόδια του Κουόμο άνοιξε, ρίχνοντάς τον μέχρι που το σχοινί τέντωσε και έσπασε τον λαιμό του.

Ένας γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού που βρισκόταν στη σκηνή διαπίστωσε τον θάνατό του και στη συνέχεια έβαλε το σώμα του σε μια σακούλα πολυουρεθάνης με φερμουάρ.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.



https://www.sfagi.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters