Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Μελέτη-σοκ της Pfizer: Οι εμβολιασμένοι όντως μολύνουν τους μη εμβολιασμένους γύρω τους με την ουσία του…ΕΜΒΟΛΙΟΥ και ΟΧΙ με την δήθεν περαιτέρω «διάδοση» του ιού-φάντασμα!!!Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» είμαστε το πρώτο σάιτ ελληνικό εκεί έξω που σας αποκαλύπτει πρώτο το γεγονός πως οι άνθρωποι που έχουν κάνει το εμβόλιο έχουν αρχίσει και να… ΜΟΛΥΝΟΥΝ τους άλλους γύρω τους, ΟΧΙ επειδή, και σύμφωνα με τα ΜΜΕ, συνεχίζουν να «μεταδίδουν» τον «ιον» (αυτά είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ αφού «κορωνοϊός» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!) παρ’ ολο που έχουν ήδη κάνει το εμβόλιο-COVID-19, αλλά επειδή το δηλητηριώδες περιεχόμενο των εμβολίων αυτών έχει αρχίσει να βγαίνει στην επιφάνει της επιδερμίδος των ήδη εμβολιασμένων και να… αποβάλλεται από εκεί.

Και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μικροσποπικά κομμάτια δέρματός τους να πέφτουν σιγά-σιγά και να προσγειώνονται σε ανθρώπους…ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ που βρίσκονται κοντά με αυτούς.  Και ΠΟΙΟ είναι το αποτέλεσμα κι αυτού;;; Μα…οι μη εμβολιασμένοι αρχίζουν κι αυτοί να παθαίνουν τις…ΠΑΡΑΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ…ΗΔΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ…!!!

Αυτό το «φαινόμενο» με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού λέγεται “shedding“, δηλαδή, η αποβολή μορίων δέρματος από πλευράς των εμβολιασμένων, τα οποία μόρια περιέχουν την ουσία του περιεχομένου του εμβολίου μέσα τους και που μπορεί να επιδράσει στην υγεία ακόμη και των…ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 30 Απριλ. 2021, 10:38, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Διαβάστε πρώτα το πρώτο μας άρθρο επ ‘αυτού με τίτλο ΜΑΚΡΙΑ από τους εμβολιασμένους! Αποβάλλουν μικρά κομμάτια δέρματος που μπορούν να σας ΜΟΛΥΝΟΥΝ!!! για περισσότερα!

GREEKNEWSONDEMANDΜΑΚΡΙΑ από τους εμβολιασμένους! Αποβάλλουν μικρά κομμάτια δέρματος που μπορούν να σας ΜΟΛΥΝΟΥΝ!!!

ΜΑΚΡΙΑ από τους εμβολιασμένους! Αποβάλλουν μικρά κομμάτια δέρματος που μπορούν να σας ΜΟΛΥΝΟΥΝ!!! GreekNewOnDemand.com: ΠΡΟΣΟΧΗ! – ΜΑΚΡΙΑ από τους εμβολιασμένους! Αποβάλλουν κομμάτια δέρματος…

guteurls.de→ Read full article here

GreekNewOnDemand.com: ΠΡΟΣΟΧΗ! – ΜΑΚΡΙΑ από τους εμβολιασμένους! Αποβάλλουν κομμάτια δέρματος που περιέχουν τη δηλητηριώδη ουσία του εμβολίου κατά του κορωνοϊου και μπορούν να σας ΜΟΛΥΝΟΥΝ!!! // #κοφωνοϊός #εμβόλιο

Η ακόλουθη εκπομπή μας έχει να κάνει με ένα νέο καθώς και…ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ φαινόμενο που σχετίζεται με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και τις…ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ/ΠΑΡΑΕΝΕΡΓΕΙΕΣ τους! 

Αυτό το φαινόμενο λέγεται “shedding“, δηλαδή, η αποβολή δέρματος λόγω των πρωτεϊνων ακίδων που προκαλούν τα εμβόλια.

Εν ολίγοις, από τι στιγμή που η επιδερμίς των εμβολιασμένων (με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού) αρχίζει να αποβάλλει μικροσποπικά κομμάτια δέρμστος, τα κομμάτια αυτά περιέχουν το βλαβερό -για την υγεία όλων μας– περιεχόμενο (των εμβολίων κατά του κορνωνοϊού) με αποτέλεσμα οι μη εμβολιασμένοι, που έρχονται κοντά με αυτά, να αρχίζουν να μολύνονται σιγά-σιγά από αυτά και οι…παρενέργειες αυτού είναι οι εξής απίστευτες (ΝΑΙ…ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ…ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΡ’ ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ!!!)…  

-Μώλωπες σε ολόκληρο το σώμα τους

-Πιο συχνές και αιματώδεις περίοδοι στις γυναίκες

-ΠΡΟΩΡΕΣ περίοδοι σε…ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 9-11 χρονών!!!

-Μεγαλύτερες γυναίκες που μετά από μια περίοδο μηνόπαυσης, αρχίζουν και πάλι τις περιόδους τους μετά από χρόνια!!!

-Απίστευτες ημικρανίες, για όλους τους ανθρώπους όλων των ηλικιών 

-Θρόμβοι αίματος το μέγεθος ενός γκρέιπφρουτ

-ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!… 

Αυτά τα καταγγέλλουν ιατροί, νοσοκόμες, ειδικοί, κτλ. από όλο τον κόσμο!!!

Δείτε τώρα το βίντεο όπου βλέπουμε μια νοσοκόμα που μας αναφέρει πολλές μαρτυρίες ανθρώπων μη εμβολιασμών που έχουν πάθει αυτά τα φρικτά πράγματα!!!…

Δείτε τώρα το αρχικό βίντεο αυτής της νοσοκόμας….

Δείτε τώρα τον ακόλουθο βἴντεο ενος γιατρού που μπαίνει σε λεπτομέρειες για όλα αυτά…

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ  https://rumble.com/vfz81b-doctor-explains-what-is-up.html?mref=6zof&mrefc=2

Αλλά δεν σταματάμε εδώ!….

ΕΚΤΑΚΤΟ – Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ μας ότι οι εμβολιασμένοι ΜΟΛΥΝΟΥΝ και προκαλούν…ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ στους ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!! Προκαλούν αποβολές βρεφών και θρόμβους αίματος σε μη εμβολιασμένες γυναίκες και όχι μόνον!!!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το φαινόμενο του “shedding” υπάρχει εδώ και…ΧΡΟΝΙΑ

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

Αλλά…ΠΑΛΙ δεν σταματάμε εκεί, διότι έρχεται πλέον η ίδια η…PFIZER του Ελληνο-ΕΒΡΑΙΟΥ Άλμπερτ Μπουρλά να μας επιβεβαιώσει αυτό μέσα από τις δικές της δομικές που έχει ήδη διεξαγάγει πάνω στο δικό της εμβόλιο-βιολογικο-όπλο για τον ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊό!…Προτού μπούμε σε αυτήν την απίστευτη αποκάλυψη της ίδιας της Pfizer για το πως ΟΛΕΘΡΙΑ είναι τα δικά της εμβόλιο για την υγεία των ανθρώπων και πως το προαναφερθέν “shedding” είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και επιδρά ακόμη στην υγεία των…ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ, διαβάστε πρώτα αυτά που έχουν βγάλει για το εμβόλιο Pfizer για τον κορωνοϊό και πως σύμφωνα με την…ΙΔΙΑ, μπορεί να προκαλέσει ακόμη και τον…ΘΑΝΑΤΟ!!!…

Ο επίσημος ιστότοπος της Pfizer λέει ότι το εμβόλιο τους μπορεί και να σε…ΣΚΟΤΩΣΕΙ..!!! ΑΥΤΟ θέλει να μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο Μητσοτάκης!!!

GREEKNEWSONDEMAND

Ο επίσημος ιστότοπος της Pfizer λέει ότι το εμβόλιο τους μπορεί και να σε...ΣΚΟΤΩΣΕΙ..!!! ΑΥΤΟ θέλει να μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο Μητσοτάκης!!!

Ο επίσημος ιστότοπος της Pfizer λέει ότι το εμβόλιο τους, μεταξύ άλλων, μπορεί και να σε...ΣΚ

guteurls.de→ Read full article here

Τώρα, και σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της ίδιας της εταιρείας Pfizer, διαβάζουμε τα εξής…ΦΡΙΚΤΑ σχετικά με το…”shedding“….

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ PFIZER ΑΠΟ ΤΟ 2017 ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΙΣΠΝΩΣΗ Η/ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΛΙ ΤΗΣ, ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΙΟΥ, «ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ…ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ!!!

Περιληπτικά, εδώ είναι αυτό που λέει μόνο αυτό το μικρό κομμάτι αυτού του εγγράφου Pfizer:

1. Εάν ένας άντρας που δεν είχε εμβολιαστεί αγγίξει μια γυναίκα που έχει εμβολιαστεί, ή αναπνέει οποιονδήποτε αέρα αναπνέει, (π.χ., ας πούμε, περνάει έξω από το γραφείο της στον τόπο εργασίας) και έπειτα κάνει σεξ με τη γυναίκα του στο σπίτι, η σύζυγός του μπορεί να έχει μετά δυσμενή εκδήλωση και πρέπει να αποφύγει να κάνει παιδιά.

2. Εάν μια γυναίκα που δεν εμβολιάστηκε ποτέ εκτεθεί σε μια γυναίκα που εμβολιάστηκε, μπορεί υποστεί τις εξής συνέπειες:

Α: αποβολή,
Β: αυθόρμητη άμβλωση,
Γ. μπορεί να δηλητηριάσει ένα μωρό μέσω του μητρικού της γάλακτος
Δ: να κάνει μωρά που θα έχουν γνωστικές δυσκολίες.

ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ που εδώ, σε αυτό το μικρό κείμενο, προειδοποιεί ότι οι μη εμβολιασμένοι άνδρες που έχουν εκτεθεί σε μια γυναίκα που εμβολιάστηκε θα μεταδώσουν ό, τι υπάρχει στο εμβόλιο σε μια άλλη γυναίκα…!!! 

Ακόμα και το σχετικά μικρό τμήμα του εγγράφου που έχω παραθέσει εδώ λέει ότι το εμβόλιο προκαλεί αυθόρμητες αμβλώσεις και αναπαραγωγικά προβλήματα όταν τα μη εμβολιασμένα άτομα εκτίθενται σε εμβολιασμένα άτομα και ότι το μητρικό γάλα από μια εμβολιασμένη μαμά μπορεί να βλάψει το βρέφος. Και αν κάποιος δεν το πιστεύει, κάντε κλικ στον σύνδεσμο (εδώ) και περιηγηθείτε σε αυτό το τεράστιο και σκόπιμα περίπλοκο έγγραφο.

Αυτό είναι αλήθεια, κόσμε! Το μπόλι είναι όντως το «βὄλι» που…ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!

Μην αφήσετε τους εμβολιασμένους να έρθουν οπουδήποτε κοντά σας!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ!!!

Εδώ είναι το λινκ ολόκληρου του εγγράφου 146 σελιδών >> https://media.tghn.org/medialibrary/2020/11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020_Pfizer_BioNTech.pdf

Τώρα, επειδή το εν λόγω έγγραφο της Φάιζερ είναι αρκετά εκτενές, θα σας παράσχουμε τώρα συνοπτικά μερικές άλλες κρίσιμες λεπτομέρειες για όλα αυτά, και παρακάτω σας έχουμε ἤδη παράσχει ολόκληρο το αρχικό αγγλικό κείμενο με όλους τους σχετικούς επιστημονικούς όρους στα Αγγλικά, κτλ., για του λίγου του αληθές… Οροι:

Παρέμβαση μελέτης – Aντικείμενο δοκιμής εμβολίου.
AE – Ανεπιθύμητη ενέργεια σε κάποιον που έκανε το εμβόλιο.
SAE: Ανεπιθύμητο συμβάν σε κάποιον που εκτέθηκε σε κάποιον που έκανε το εμβόλιο.
EDP: Έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

8.3.5. Έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού και της επαγγελματικής έκθεσης στην υπό μελέτη παρέμβαση που μελετάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού και η επαγγελματική έκθεση αναφέρονται στην Pfizer Safety εντός 24 ωρών μετά από ενημέρωση του
ερευνητή.
8.3.5.1. Έκθεση κατά την εγκυμοσύνη – Το EDP (δηλ., Exposure During Pregnancy, Έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης) συμβαίνει εάν:* Μια γυναίκα που συμμετέχει βρέθηκε να είναι έγκυος κατά τη λήψη ή μετά τη διακοπή της παρέμβασης της μελέτης.

* Ένας άνδρας συμμετέχων που λαμβάνει ή έχει διακόψει την παρέμβαση της μελέτης εκθέτει μια γυναίκα σύντροφο πριν ή γύρω από τη στιγμή της σύλληψης.

* Μια γυναίκα βρέθηκε να είναι έγκυος ενώ εκτίθεται ή έχει εκτεθεί στη μελέτη παρέμβασης λόγω περιβαλλοντικής έκθεσης. Ακολουθούν παραδείγματα περιβαλλοντικής έκθεσης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:

* Ένα θηλυκό μέλος της οικογένειας ή ένας πάροχος υγειονομικής περίθαλψης αναφέρει ότι είναι έγκυος αφού εκτέθηκε στην παρέμβαση της μελέτης με εισπνοή ή επαφή με το δέρμα.

* Ένα αρσενικό μέλος της οικογένειας ή ένας πάροχος υγειονομικής περίθαλψης που έχει εκτεθεί στην παρέμβαση της μελέτης με εισπνοή ή επαφή με το δέρμα, στη συνέχεια εκθέτει τη γυναίκα του σύντροφο πριν ή κατά τη διάρκεια της σύλληψης.

Όλα αυτά συνέβησαν κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών των ΔΙΑΦΟΡΩΝ εμβολίου της Pfizer!!! Και αφού ισχύει αυτό το «φαινόμενο» στην περίπρωτη των άλλων εμβολίων της ίδιας εταιρείας, ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!! Το “shedding”, όπως θα δείτε στο παρακάτω βιντεο, συμβαίνει εδώ και ΧΡΟΝΙΑ από πλευράς αρκετών εμβολίων, διαφόρων ειδών, αρκετών εταιρειών!!!…  Αλλά πάλι δεν σταματάμε εδώ, διότι η ίδια η Φάιζερ κάνει τέτοιου είδους δοκιμές στα εμβὄλια της εδώ και…ΧΡΟΝΙΑ,  με αποτέλεσμα το ακριβώς το ΙΔΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, το…”shedding”!!! Και αφού ισχύει αυτό το «φαινόμενο» στην περίπρωτη των άλλων εμβολίων της ίδιας εταιρείας, ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!! Το “shedding”, όπως θα δείτε στο παρακάτω βιντεο, συμβαίνει εδώ και ΧΡΟΝΙΑ από πλευράς αρκετών εμβολίων, διαφόρων ειδών, αρκετών εταιρειών!!!…

Δείτε τώρα ολόκληρο το αρχικό ρεπορτάζ πάνω σε αυτό του InfoWars.com…

ΑΡΑ, αυτή η μελέτη-σοκ της Pfizer καταδειχνύει ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ότι οι εμβολιασμένοι όντως μολύνουν τους μη εμβολιασμένους γύρω τους με την ουσία του…ΕΜΒΟΛΙΟΥ (που εκκρίνεται στην επιφάσνεια της επιδερμίδος τους) και ΟΧΙ με την δήθεν περαιτέρω «διάδοση» του ιού-φάντασμα όπως λένε αεί ΨΕΥΔΟΜΕΝΑ ΜΜΕ που ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ από τις κυβερνήσεις μας να εξαπατούν συστημικά τον κόσμο χάριν των συμφερόντων του Μπιλ Γκέιτς και όλων των άλλων ΑΠΑΤΕΝΩΝ που είναι πίσω από αυτήν την ψευτο-πανδημία…!!!
Δείτε τώρα το αρχικό αγγλικό κείμενο του εν λόγω εγγράφου της Φάιζερ… 
~~~

Here is a small portion of this huge document, straight from pfizer:

Terms:

Study intervention – A vaccine test subject.
AE – Adverse event in someone who got the vax.
SAE: An adverse event in someone who was exposed to someone who got the vax.
EDP: Exposure during pregnancy8.3.5. Exposure During Pregnancy or Breastfeeding, and Occupational Exposure Exposure to the study intervention under study during pregnancy or breastfeeding and occupational exposure are reportable to Pfizer Safety within 24 hours of investigator awareness.
8.3.5.1. Exposure During Pregnancy An EDP occurs if:
* A female participant is found to be pregnant while receiving or after discontinuing study intervention.
* A male participant who is receiving or has discontinued study intervention exposes a female partner prior to or around the time of conception.
* A female is found to be pregnant while being exposed or having been exposed to study intervention due to environmental exposure. Below are examples of environmental exposure during pregnancy:
* A female family member or healthcare provider reports that she is pregnant after having been exposed to the study intervention by inhalation or skin contact.

* A male family member or healthcare provider who has been exposed to the study intervention by inhalation or skin contact then exposes his female partner prior to or around the time of conception.

____

If this vax is not shedding into other people, why would contact between vaccinated and un-vaccinated be an event worth noting? If this vax is not shedding, then WHY does a guy who has been around a vaccinated woman, even if he did not touch her or have sex, need to worry about getting a different woman pregnant?

____

That’s not all, the following is detailed, and far worse.

The investigator must report EDP to Pfizer Safety within 24 hours of the investigator’s awareness, irrespective of whether an SAE has occurred. The initial information submitted should include the anticipated date of delivery (see below for information related to termination of pregnancy).

* If EDP occurs in a participant or a participant’s partner, the investigator must report this information to Pfizer Safety on the Vaccine SAE Report Form and an EDP Supplemental Form, regardless of whether an SAE has occurred. Details of the pregnancy will be collected after the start of study intervention and until 6 months after the last dose of study intervention.* If EDP occurs in the setting of environmental exposure, the investigator must report information to Pfizer Safety using the Vaccine SAE Report Form and EDP Supplemental Form. Since the exposure information does not pertain to the participant enrolled in the study, the information is not recorded on a CRF; however, a copy of the completed Vaccine SAE Report Form is maintained in the investigator site file. Follow-up is conducted to obtain general information on the pregnancy and its outcome for all EDP reports with an unknown outcome. The investigator will follow the pregnancy until completion (or until pregnancy termination) and notify Pfizer Safety of the outcome as a follow-up to the initial EDP Supplemental Form. In the case of a live birth, the structural integrity of the neonate can be assessed at the time of birth. In the event of a termination, the reason(s) for termination should be specified and, if clinically possible, the structural integrity of the terminated fetus should be assessed by gross visual inspection (unless preprocedure test findings are conclusive for a congenital anomaly and the findings are reported). Abnormal pregnancy outcomes are considered SAEs. If the outcome of the pregnancy meets the criteria for an SAE (ie, ectopic pregnancy, spontaneous abortion, intrauterine fetal demise, neonatal death, or congenital anomaly), the investigator should follow the procedures for reporting SAEs. Additional information about pregnancy outcomes that are reported to Pfizer Safety as SAEs follows:

* Spontaneous abortion including miscarriage and missed abortion;

* Neonatal deaths that occur within 1 month of birth should be reported, without regard to causality, as SAEs. In addition, infant deaths after 1 month should be reported as SAEs when the investigator assesses the infant death as related or possibly related to exposure to the study intervention. Additional information regarding the EDP may be requested by the sponsor. Further follow-up of birth outcomes will be handled on a case-by-case basis (eg, follow-up on preterm infants to identify developmental delays). In the case of paternal exposure, the investigator will provide the participant with the Pregnant Partner Release of Information Form to deliver to his partner. The investigator must document in the source documents that the participant was given the Pregnant Partner Release of Information Form to provide to his partner.

8.3.5.2. Exposure During Breastfeeding An exposure during breastfeeding occurs if:
* A female participant is found to be breastfeeding while receiving or after discontinuing study intervention.
* A female is found to be breastfeeding while being exposed or having been exposed to study intervention (ie, environmental exposure). An example of environmental exposure during breastfeeding is a female family member or healthcare provider who reports that she is breastfeeding after having been exposed to the study intervention by inhalation or skin contact. The investigator must report exposure during breastfeeding to Pfizer Safety within 24 hours of the investigator’s awareness, irrespective of whether an SAE has occurred. The information must be reported using the Vaccine SAE Report Form. When exposure during breastfeeding occurs in the setting of environmental exposure, the exposure information does not pertain to the participant enrolled in the study, so the information is not recorded on a CRF. However, a copy of the completed Vaccine SAE Report Form is maintained in the investigator site file. An exposure during breastfeeding report is not created when a Pfizer drug specifically approved for use in breastfeeding women (eg, vitamins) is administered in accord with authorized use. However, if the infant experiences an SAE associated with such a drug, the SAE is reported together with the exposure during breastfeeding.Here’s the clear part of this, that everyone can understand:

8.3.5.3. Occupational Exposure An occupational exposure occurs when a person receives unplanned direct contact with the study intervention, which may or may not lead to the occurrence of an AE. Such persons may include healthcare providers, family members, and other roles that are involved in the trial participant’s care. The investigator must report occupational exposure to Pfizer Safety within 24 hours of the investigator’s awareness, regardless of whether there is an associated SAE. The information must be reported using the Vaccine SAE Report Form. Since the information does not pertain to a participant enrolled in the study, the information is not recorded on a CRF; however, a copy of the completed Vaccine SAE Report Form is maintained in the investigator site file.

I WILL TRANSLATE THAT TO ENGLISH:

An occupational exposure occurs when a person receives unplanned direct contact with a vaccine test subject, which may or may not lead to the occurrence of an adverse event. These people may include health care providers, family members, and other people who are around the trial participant.

When such exposures happen, the investigator must report them to Pfizer saftey within 24 hours of becoming aware of when they happened, regardless of whether or not there is an associated secondary adverse event. This must be reported using the vaccine secondary adverse event report form. SINCE THE INFORMATION DOES NOT PERTAIN TO A PARTICIPANT INVOLVED IN THE STUDY, THE INFORMATION WILL BE KEPT SEPARATE FROM THE STUDY.My comment: This is why we have green screen Biden. They are ALL green screen now, we just caught Biden. They are green screen and working from sets because they have opened pandora’s box and intend to hide out until everything is finished. This is why many people are claiming the white house is empty and that they are working from a set ad are not actually there. Because they are not there. If they do ever go on camera, they are not where they say they are.

India is having their disaster happen now because they started with the vaxxes first, and have more people vaxxed than any other country.

———

Πηγή >> www.jimstone.is


http://greeknewsondemand.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters