Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Η TV ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ!!!

Δεν πρόκειται λοιπόν για μια συσκευή ψυχαγωγίας αλλά για μια συσκευή κατασκοπείας και εγκεφαλικής χειραγώγησης η οποία διαχειρίζεται από έναν παγκόσμιο οργανισμό από το 1947.
Ήταν ο σκωτσέζος John Logie Baird που ανακάλυψε τη τηλεόραση;; όχι βέβαια!
Ο πρώτος που ανακάλυψε την ηλεκτρονική σάρωση που δημιούργησε εικόνες ήταν ο Γερμανός Paul Nipkow το 1883 ο οποίος δεν κατάφερε να δημιουργήσει την συσκευή (ξέρετε γιατί).
Την κλεμμένη ιδέα του Nipkow την παρουσίασε για πρώτη φορά ο μηχανικός-εφευρέτης John Logie Baird από το Λονδίνο το 1924. Και το 1926 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά δημοσίως.
Από την άλλη όμως ο Αμερικανός Charles Jenkins δημιούργησε μια συσκευή την οποία την ονόμασε Televisor και ισχυρίστηκε ότι το 1923 κατάφερε να μεταδόσει τις πρώτες εικόνες (CIA). Αλλά, η πρώτη ηλεκτρονική τηλεόραση το 1862 ο Ιταλός Giovanni Casseli κατάφερε να μεταδόσει μια σταθερή εικόνα σε μια μηχανική συσκευή με μια τηλεγραφική διαδικασία.



Το 1873 σύμφωνα με τα αρχεία ανακάλυψαν ότι το σελένιο είναι φωτοευαίσθητο και ότι ήταν ο δρόμος για να μετατρέψουν το φώς σε ηλεκτρικά σήματα...
Σήμερα λοιπόν αυτή η συσκευή κατασκοπείας όχι μόνο μας λέει ψέματα και ότι μας δείχνει είναι χειραγωγημένο και ψευδής, αλλά δημιουργεί και μια ψευδαίσθηση, μια ψεύτικη κοσμοθεωρία με σκοπό να δημιουργήσει αντιδράσεις προς όφελος των εχθρών μας...
Η τηλεόραση χρησιμοποιείται για να μας περάσουν μια ψεύτικη πραγματικότητα ώς αληθινή, γνωρίζουν ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος δημιουργεί και με αυτό τον τρόπο μας χειραγωγούν μέσω φόβου και τρόμου ώστε να μην αντιδράσουμε. 

Για να μας κρατήσουν κοιμησμένους επενδύουν πολλά δισεκατομμύρια και επιστρατεύουν μαριονέτες για να μας ψυχαγωγήσουν και να μπορούν πιο εύκολα να μας ελέγχουν.



Η τηλεόραση μας κυβερνάει τώρα διότι οι κυβερνήσεις έχουν μπει στον αυτόματο πιλότο!

Θα γλιστρήσει!


Τι να πει κανείς για τη φαγούρα της τηλεόρασης
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters