Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Q + Trump: Στρατιωτική εκκίνηση! Ανάσταση του Πάσχα! FF Σαράντα Πέντε Κύκλος Πίσω; (Βίντεο)

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι το σαββατοκύριακο, στο οποίο θα συμβεί η ανάσταση του Τραμπ; Είμαστε ο εχθρός των Big Tech, Big Money και Big Media. Μαζί, ας εκθέσουμε τα ψέματα του εχθρού. Προσθέστε μια μικρή αλήθεια κάθε μέρα. 

Οι πιστοί του QAnon προωθούν νέες θεωρίες συνωμοσίας Trump στο TikTok - Rolling Stone

Αναφορά: by N.Morgan

Ιστορίες που συνεισέφερε ο Ν. Μόργκαν

https://www.bitchute.com/video/S0hncP6gpwTR/


Αυτόματη μετάφραση

Πηγή: https://beforeitsnews.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters