Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι ακριβώς είναι η Coca-Cola;

Η κόκα κόλα είναι το πιο πολύτιμο brand στην ιστορία και η ′′ Coca-Cola ′′ είναι η δεύτερη πιο αναγνωρισμένη λέξη στον κόσμο μετά το ′′ γεια ′′.
Ωστόσο, το ίδιο το ποτό είναι απόλυτο δηλητήριο ως προς τον ανθρώπινο μεταβολισμό.
Είναι πολύ όξινο, με ένα σημείο υψηλότερο pH από αυτό της μπαταρίας.
Ως αποτέλεσμα είναι κατάλληλο (και συχνά καλύτερο) για καθαρισμό επιφανειών όπου χρησιμοποιούμε τοξικά οικιακά καθαριστικά προϊόντα.
Πιο φθηνά και πιο εύκολα αγοράζεις σε κάποιες τριτοκοσμικές χώρες από το καθαρό νερό. Η Coca-Cola χρησιμοποιεί ′′ προπαγάνδα PR ′′ για να πείσει τους καταναλωτές και ολόκληρα έθνη ότι είναι μια ′′ φιλική προς το περιβάλλον κοινωνία ", όταν οι δραστηριότητές της σχετίζονται πραγματικά με τη μόλυνση, τις υδάτινες λειψ
Με ανθρώπους που πίνουν απαλά ποτά όπως η Coca-Cola, ο κίνδυνος εμφράγματος και εγκεφαλικού επεισοδίου είναι 48 % υψηλότερος από εκείνους που δεν πίνουν καθόλου τέτοια ποτά ή τουλάχιστον τα πίνουν κάθε μέρα. Σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Respiroology, το ποτό μαλακό ποτό μπορεί επίσης να συνοδεύεται από πνευμονικές και αναπνευστικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένου του άσθματος και της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ)
Το ανθρακικό οξύ στην κόλα προκαλεί απώλεια ασβεστίου στα οστά κατά τη διάρκεια μιας 3-φάσης διαδικασίας:
✔ Το ανθρακικό οξύ ερεθίζει το στομάχι.
✔ Το στομάχι προσπαθεί να ′′ θεραπεύσει ′′ τους ερεθισμούς όπως μπορεί, εννοώντας ότι προσθέτει το μοναδικό όξινο στυλό που υπάρχει: ασβέστιο. Αυτό είναι το αίμα που παίρνεις.
✔ Το αίμα με χαμηλό ασβέστιο αντικαθιστά τώρα το ασβέστιο που λείπει από τα κόκαλα. Το να μην το κάνεις αυτό θα προκαλούσε σοβαρότητα σε μυϊκή και εγκεφαλική λειτουργία.
Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Το άλλο πρόβλημα της Cola είναι ότι περιέχει φωσφορικό οξύ (όχι ίδιο με το ανθρακικό οξύ που αναμειγνύεται με νερό). Το φωσφορικό οξύ επηρεάζει επίσης την αποθήκευση ασβεστίου στο σώμα.
Οπότε η κόκα κόλα μαλακώνει τα κόκαλα με 3 τρόπους (στην πραγματικότητα τα κάνει πιο αδύναμα και εύθραυστα)
✔ Το ανθρακικό οξύ μειώνει το ασβέστιο στα οστά.
✔ Το φωσφόρο οξύ μειώνει το ασβέστιο στα οστά.
✔ Το ποτό αντικαθιστά εναλλακτικές λύσεις που περιέχουν ασβέστιο, όπως γάλα ή νερό. Το γάλα και το νερό δεν είναι εξαιρετικές πηγές ασβεστίου, αλλά ακόμα μπορούν να θεωρηθούν πηγές.
Ο καρκίνος του οσοφοβικού ήταν πολύ σπάνιος πριν από δύο γενιές, τώρα είναι συνηθισμένος. Ο βασικός μηχανισμός λειτουργεί ως εξής:
✔ Η μηχανική βλάβη των κυττάρων αποτελεί τεράστιο παράγοντα κινδύνου για τον καρκίνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα σωματίδια αμίαντου προκαλούν καρκίνο πνεύμονα, για παράδειγμα.
✔ Κάθε μαλακό ρόφημα προκαλεί όξινη παλινδρόμηση (το οξύ του στομάχου ανεβαίνει πιο ψηλά από τη βαλβίδα του οισοφάγου) Αυτό είναι πολύ πιο έμφαση όταν το σώμα βρίσκεται σε οριζόντια θέση (ενώ κοιμάται), αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις η ποσότητα Cola και άλλων αναψυκτικών ποτών που καταναλώνεται σημαίνει ότι η παλινδρόμηση οξέος είναι πολύ πέρα από το σημείο κινδύνου. Κάθε φορά που πίνουμε ένα ευχάριστο ποτό προκαλεί φούσκωμα και το όξινο μπαίνει στον οισοφάγο με αυτόν τον τρόπο. Πόσο είναι τόσο πολύ; Η έρευνα δεν αποκαλύπτει πού βρίσκεται η γραμμή, δείχνει απλώς ότι οι περισσότεροι από εμάς είμαστε πολύ πιο πέρα από αυτήν.
✔ Το οξύ του στομάχου διαλύει τον ιστό - αυτός είναι ο σκοπός του. Η βλεννογόνος μεμβράνη του στομάχου δεν βρίσκεται στον οισοφάγο, οπότε η βλάβη στον χαμηλότερο οισοφαγό είναι πιο συχνή σε όσους καταναλώνουν όξινα αναψυκτικά σε σχέση με όσους καταναλώνουν μη ανθρακικά ποτά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη ριζική ανάπτυξη των μεταλλάξεων κυττάρων και πολύ υψηλότερα επίπεδα ελεύθερων ριζών.
Λοιπόν τι συμβαίνει στα σώματα μας αφού πίνουν Coca-Cola;
Μετά από 10 λεπτά: Δέκα κουταλάκια ζάχαρης βρίσκεται σε ποτήρι κόκα κόλα που μετρά την καταστροφική ′′ απεργία ′′ στο σώμα, και ο μόνος λόγος που δεν ξερνάς είναι το φωσφορικό οξύ που εμποδίζει τη ζάχαρη.
Μετά από 20 λεπτά: Υπάρχει ένα άλμα στο επίπεδο ινσουλίνης αίματος. Το συκώτι μετατρέπει όλη τη ζάχαρη σε λιπαρά.
Μετά από 40 λεπτά: Η καταγραφή της καφεΐνης επιτέλους τελείωσε. Τα μάτια μεγαλώνουν. Η αρτηριακή πίεση αυξάνεται καθώς το συκώτι προσθέτει περισσότερο σάκχαρο στην κυκλοφορία του αίματος. Οι υποδοχείς της Adenosin γίνονται εμπόδιο που εμποδίζει την υπνηλία. (http://hu.wikipedia.org/wiki/Koffein)
Μετά από 45 λεπτά: Το σώμα αυξάνει την παραγωγή της ορμόνης ντοπαμίνης, η οποία διεγείρει το κέντρο χαράς του εγκεφάλου. Παρόμοια αντίδραση με την ηρωίνη δημιουργεί.
Μετά από 1 ώρες: Το φωσφορικό οξύ συνδέει ασβέστιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο στο στομάχι έντερο, δίνοντας στον μεταβολισμό επιπλέον ώθηση. Το ασβέστιο εκκενώνεται με ούρα.
Περισσότερες από 1 ώρες αργότερα: Το ουροποιητικό αποτέλεσμα του ροφήματος μπαίνει στο ′′ παιχνίδι ". Ασβέστιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρος αναχωρούν από το σώμα, που αποτελούν τα συστατικά των οστών και του νατρίου μας. Μέχρι αυτή την ώρα μπορούμε να γίνουμε εκνευρισμένοι ή βαρετοί. Όλη η ποσότητα νερού που περιείχε η κόκα κόλα φεύγει με τα ούρα.
Όταν πίνουμε ένα κρύο μπουκάλι κόκα κόλα και απολαμβάνουμε την αδιαμφισβήτητη φρεσκάδα του, γνωρίζουμε το χημικό ′′ κοκτέιλ ′′ που βάζουμε στο σώμα μας; Το ενεργό συστατικό της Coca-Cola είναι φωσφορικό οξύ. Επειδή η περιεκτικότητα σε οξύ είναι υψηλή, οι δεξαμενές που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά της χημικής ουσίας έπρεπε να εφοδιαστούν με ειδικά δοχεία, σχεδιασμένα για υλικά με ιδιαίτερα τοξικά αποτελέσματα.
Ας ρίξουμε μια ματιά στην ′′ ανατομία ′′ ενός από τα πιο προωθημένα προϊόντα της Coca-Cola, το Coca Cola Light χωρίς καφεΐνη. Το ρόφημα αυτό περιέχει: νερό εμπλουτισμένο με άνθρακα, E150D, E652, E651, E336, E330, E211.
Νερό εμπλουτισμένο με άνθρακα οξύ - αυτό είναι το αναψυκτικό νερό. Αυτό προκαλεί έκκριση στο στομάχι, αυξάνει την οξύτητα του στομάχου και προκαλεί φούσκωμα. Το νερό βρύσης φίλτρου χρησιμοποιείται κυρίως για αυτό.
E150D - πρόκειται για έναν χρωματισμό τροφίμων που κερδίζεται με ή χωρίς επεξεργασία ζάχαρης με ή χωρίς χημικά αντιδραστήρια. Σε περίπτωση Coca-Cola, προστίθεται θειικό αμμώνιο.
E652 - Κυκλαμικό νάτριο, αυτό είναι υποκατάστατο της ζάχαρης. Το κυκλάμα είναι μια συνθετική χημική, γλυκιά γεύση που είναι 200 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη και χρησιμοποιείται ως τεχνητό γλυκαντικό. Το 1969, η FDA (American Food and Medicine Supervision Authority) το απαγόρευσε επειδή αυτό, όπως και οι Sacharin και Aspartam, προκάλεσε καρκίνο στους αρουραί Αργότερα το υλικό αυτό νομιμοποιήθηκε ξανά με πολύ ύποπτο τρόπο.
E950 - Κάλιο Acesulfam. 200 φορές πιο γλυκό από τη ζάχαρη, περιέχει μεθυλαιθέρα. Αυτό καθιστά δυσκολότερο το καρδιαγγειακό σύστημα να λειτουργήσει. Περιέχει επίσης σπαράγγι οξύ, που μπορεί να έχει και ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα στο νευρικό μας σύστημα και μπορεί να οδηγήσει σε εθισμό με την πάροδο του χρόνου. Η ασεσζουλφα μου διαλύεται άσχημα και δεν συνιστάται για παιδιά ή έγκυες γυναίκες.
E651 - Aspartam. Ένα υποκατάστατο διαβήτη για τον διαβήτη είναι χημικά ασταθές σε υψηλές θερμοκρασίες και μετά αποσυντίθεται σε μεθανόλη και φαινυλαλαλαμίνη. Η μεθανόλη είναι πολύ επικίνδυνη ως 5-10 ml νεύρα και μη αναστρέψιμη τύφλωση. Στα ζεστά μαλακά ροφήματα, η ασπαρτάμη μου μετατρέπεται σε φορμαλδε yδη, η οποία είναι πολύ ισχυρή βατόμουρα. Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης από ασπαρτάμη είναι: απώλεια συνείδησης, πονοκέφαλος, κόπωση, ζάλη, ναυτία, καρδιακός παλμός, αύξηση βάρους, ευερεθιστότητα, άγχος, διαταραχή μνήμης, αόριστη όραση, λιποθυμία, πόνος στις αρθρώσεις, κατάθλιψη, υπογονιμότητα, απώλεια ακοής και λοιπά. Η Aspartam μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλικούς όγκους, SM (Πολυχώρος Σκλήρυνσης), επιληψία, ασθένεια Graves, χρόνια κόπωση, νόσο Αλτσχάιμερ, διαβήτη, ψυχική έλλειψη και φυματίωση.
Ε336 - Φωσφορικό οξύ. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα και στα μάτια. Αυτό χρησιμοποιείται για την παραγωγή αλάτων αμμωνίας, νατρίου, ασβεστίου, αλουμινίου φωσφορικού οξέος, και στην οργανική σύνθεση του άνθρακα και των κορδελιών με φιλμ. Χρησιμοποιείται επίσης στην παραγωγή υλικών ανθεκτικών στη θερμότητα, κεραμικά, γυαλί, λιπάσματα, συνθετικά προϊόντα καθαρισμού, φάρμακο, μεταποίηση μετάλλων, και στην υφαντουργία και ελαιοκομική βιομηχανία. Είναι γνωστό ότι το φωσφορικό οξύ διαταράσσει την απορρόφηση ασβεστίου και σιδήρου στο σώμα, που μπορεί να προκαλέσει εξασθένιση των οστών και διαταραχή των οστών. Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι η δίψα και τα δερματικά εξανθήματα
E330 - Κιτρικό οξύ. Χρησιμοποιείται ευρέως στη φαρμακευτική και βιομηχανία τροφίμων. Τα άλατα λεμονιού (κιτρικά) χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων για παράδειγμα για οξέα, συντηρητικά, σταθεροποιητές και ιατρικό χώρο για τη διατήρηση του αίματος.
Αρώματα - άγνωστα αρωματικά πρόσθετα
Ε211 - βενζοϊκό νάτριο. Αυτό χρησιμοποιείται στην παραγωγή τροφίμων για αντιβακτηριακές και μυκητιασικές δολοφονίες. Συμβαίνει συχνά σε μαρμελάδες, χυμούς και γιαούρτι φρούτων. Δεν συνιστάται για άσθμα και όσους είναι ευαίσθητοι στην ασπιρίνη. Μία από τις μελέτες του Peter Piper βρήκε αυτή την ένωση προκαλώντας σημαντικές ζημιές στο DNA. Σύμφωνα με τον Πέτρο, το βενζοϊκό νάτριο, που είναι ένα από τα ενεργά συστατικά των συντηρητικών, δεν καταστρέφει το DNA, αλλά το απενεργοποιεί. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συρρίκνωση του ήπατος και εκφυλιστικές ασθένειες όπως η νόσος του Πάρκινσον.
Εάν δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή χωρίς Coca-Cola, σκεφτείτε τα εξής:
Πολλοί διανομείς της Coca-Cola στην Αμερική χρησιμοποιούν αυτό το ποτό για να καθαρίσουν μηχανές φορτηγών.
Πολλά περιπολικά στην Αμερική έχουν μπουκάλια Coca-Cola, και όταν συμβαίνει τροχαίο, ξεπλένουν το αίμα από τον δρόμο.
Η Coca-Cola είναι ένα σπουδαίο εργαλείο για να αφαιρέσετε σκουριά στις επιφάνειες χρωμίου των αυτοκινήτων. Για να αφαιρέσετε τη διάβρωση από μπαταρία αυτοκινήτου, πρέπει απλά να ρίξετε την κόκα πάνω της και να εξαφανιστεί η διάβρωση.
Για να ελευθερώσετε ένα σκουριασμένο στρίψιμο, ζωγραφίστε ένα κομμάτι ρούχο στην Coca-Colaba και τυλίξτε το γύρω από το γύρισμα για λίγα λεπτά.
Για να αφαιρέσετε τους λεκέδες από τα ρούχα - ρίξτε Coca-Cola στα βρώμικα ρούχα, προσθέστε απορρυπαντικό και ξεκινήστε το πλυντήριο όπως συνήθως. Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.
Μερικοί αγρότες στην Ινδία χρησιμοποιούν Coca-Cola αντί για φυτοφάρμακα για να αποπαρασιτωθούν επειδή είναι φθηνότερο και η επίδραση της είναι πολύ παρόμοια
Η Coca-Cola είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ χρήσιμο προϊόν. Το σημαντικότερο πράγμα είναι να το χρησιμοποιείς για σκοπούς που δεν περιλαμβάνουν κατανάλωση!
Πηγή: Συνείδηση Νέου Κόσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters