Σάββατο 3 Απριλίου 2021

ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ:

- ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

- ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.

- ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΜΕ, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΥΨΗΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ.

- ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ.

- ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ.

- ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.

- ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΧΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ.

- ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ.

- ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΖΗΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.

- ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΡΟΠΟ.

- ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ (ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ) ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΗ ΓΗ.

- ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

- ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΤΕΘΗΚΑΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

- ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ.

- ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΑΝΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ.

- ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ.

ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters