Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Διάγγελμα Πούτιν εν μέσω παγκόσμιας κλιμάκωσης: Βάζουν ύαινες να ενοχλούν την Ρωσία, η απάντηση θα είναι γρήγορη και σκληρή,

Ο στόχος της Ρωσίας σε αντίθεση με τα σχέδια των διεθνιστών...

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παρέδωσε την ετήσια ομιλία του στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση στην Κεντρική Έκθεση Manege της Μόσχας.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας απευθύνθηκε και στα δύο σώματα του ρωσικού κοινοβουλίου, σε μέλη της κυβέρνησης, καθώς και σε άλλους αξιωματούχους και δημόσια πρόσωπα, δίνοντας σημαντικό μήνυμα στους διεθνιστές, όπως θα διαβάσετε παρακάτω.

Το «παρών» έδωσαν αξιωματούχοι από όλο το πολιτικό φάσμα.


ΟΜΙΛΙΑ:

Ο Ρώσος ηγέτης ξεκίνησε την ομιλία του με νύξη στις προκλήσεις που εκλήθη να αντιμετωπίσει η χώρα του στην εξωτερική πολιτική.

Ευχαρίστησε την ρωσική κοινωνία και όλες τις θρησκείες που βοηθούν στην ισχυροποίηση της Ρωσίας και την ενδυνάμωση των κοινών αξιών αλλά και στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Αναφέρθηκε στο δημογραφικό και στην προστασία της οικογένειας, ενώ υπογράμμισε πως ο κορωνοϊός έχει μειώσει τις γεννήσεις.

Η προστασία των πολιτών παραμένει προτεραιότητα για την Ρωσία, υπογράμμισε.

Ο Πούτιν μίλησε για το εμβόλιο, καλώντας τους πολίτες να εμβολιαστούν. Η Ρωσία, σημειώνεται, έχει το δικό της εμβόλιο και όχι εκείνα της Δύσης.

Στην συνέχεια τόνισε πως είναι ανάγκη να ενσωματωθούν τεχνολογίες τρίτης γενιάς στο σύστημα Υγείας (σ.σ. και η Ρωσία μπαίνει στην τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, η οποία θα συνιστά βασικό πυλώνα της νέας παγκόσμιας εποχής).

Σε σχέση με την οικονομία, ο Πούτιν δήλωσε πως η κυβέρνηση σκοπεύει να εξασφαλίσει μία προβλεψιμότητα στις τιμές μέσω μηχανισμών που θα ρυθμίζουν την αγορά.

Ο Ρώσος ηγέτης τόνισε: Η ρωσική κυβέρνηση θεωρεί την αύξηση του πληθυσμού του κράτους ως κορυφαία προτεραιότητα.

Ο «Τσαρ Βάντ» τόνισε πως χρειάζεται νέα προσέγγιση στο ζήτημα της ενέργειας ενώ τόνισε πως η Ρωσία χρειάζεται να προσαρμόσει την οικονομία της στα νέα δεδομένα. Έδειξε ανοιχτός στην διεθνή προσπάθεια αντιμετώπισης της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής, αλλά υποσχέθηκε πως η Ρωσία έχει σκοπό την δημιουργία πολλών θέσεων εργασίας (σ.σ. ανοιχτό λοιπόν το ενδεχόμενο η Ρωσία να συμμετέχει σε μία προσπάθεια παγκόσμιας συν-διαχείρισης, συγκυβέρνησης, έχοντας όμως ως προτεραιότητα την αύξηση πληθυσμού και όχι την μείωση, όπως προκύπτει από πολιτικές της Ατζέντας 2030).

Ο επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδίας ζήτησε από την κυβέρνηση να επιταχύνει την υιοθέτηση νόμου για πρόστιμα σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για περιβαλλοντική καταστροφή, αλλά ταυτόχρονα, επανερχόμενος στο ζήτημα της οικονομίας τόνισε πως η κυβέρνηση θα στηρίξει τις ιδιωτικές επενδύσεις για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: Τα παιδιά στη Ρωσία ηλικίας 8-16 ετών σε μονογονεϊκές οικογένειες θα λαμβάνουν επίδομα 5.650 ρούβλια κάθε μήνα από τον Ιούλιο. Το μέτρο στήριξης θα περιλαμβάνει οικογένειες όπου οι γονείς είναι διαζευγμένοι και ένας από αυτούς λαμβάνει διατροφή. Οι οικογένειες με παιδιά σχολικής ηλικίας θα λάβουν επίσης στήριξη με ποσό των 10.000 ρούβλια ανά παιδί ως εφάπαξ πληρωμή στα μέσα Αυγούστου. Ένα ξεχωριστό επίδομα θα δοθεί σε εγκύους γυναίκες με οικονομικές δυσκολίες.

Σε σχέση με την μείωση εκπομπών αερίου ο Πούτιν, «τριπλάροντας», είπε πως είναι δύσκολο να συμβεί, δεδομένου του μεγέθους της Ρωσίας, της γεωγραφίας, του κλίματος και της δομής της οικονομίας.

ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ: Οργανώθηκε πραξικόπημα κατά του Λουκασένκο στην Λευκορωσία, όπως είχε συμβεί στην Ουκρανία με τον Γιαννουκόβιτς: «Η Δύση δεν αντέδρασε με κανέναν τρόπο στην απόπειρα δολοφονίας του Λουκασένκο. Μπορείτε να έχετε οποιαδήποτε άποψη για το Λουκασένκο, αλλά οργανωμένοι φόνοι, αυτό πάει πολύ», σημείωσε.

«Θέλουμε καλή γειτονία αλλά υπάρχουν ύαινες που παρενοχλούν την Ρωσία, που μοιάζει μεγάλη τίγρη. Πρέπει να γνωρίζουν αυτό: H απάντηση της Ρωσίας θα είναι ασύμμετρη, γρήγορη και σκληρή. Ελπίζω πως κανείς δεν θα υπερβεί την γραμμή με την Ρωσία», σημείωσε και ξεκαθάρισε πως η χώρα του θέλει φιλικές σχέσεις με όλες τις χώρες αλλά όσοι στήνουν προβοκάτσιες εναντίον της θα το μετανιώσουν. Εξέφρασε την ελπίδα πως κανείς δεν θα ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές της Ρωσίας και πως η Ρωσία είναι αυτή που ξεκαθαρίζει ποιες είναι αυτές.

Σε αυτή την κατεύθυνση, έκανε αναφορά στα όπλα της Ρωσίας και ειδικά στους πυρηνικούς διατλαντικούς πυραύλους.

Τέλος, ο Πούτιν κάλεσε τους παγκόσμιους ηγέτες να συζητήσουν θέματα στρατηγικής σταθερότητας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters