Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Η μεγαλύτερη κατάσχεση ανθρώπινων οργάνων στον κόσμο στην ιστορία. Οι κινεζικές αρχές κατάσχουν 7.221 ανθρώπινα πέη σε φορτηγό πλοίο από το Λάγος

Συνολικά 7.221 πέη αφρικανικής προέλευσης έχουν κατασχεθεί από τους Κινέζους τελωνειακούς υπαλλήλους σε αυτό που έχει πλέον επισημανθεί ως η μεγαλύτερη κατάσχεση ανθρώπινων οργάνων στον κόσμο στην ιστορία.

Τα όργανα που ήταν κρυμμένα σε ένα εμπορευματοκιβώτιο μεταφοράς φορτίου κατασχέθηκαν όταν το πλοίο φιλοξενούσε στο λιμάνι της Σαγκάης μετά από πληροφορίες ενός ανώνυμου πληροφοριοδότη που ειδοποίησε τις κινεζικές αρχές.

Τα όργανα συσκευάστηκαν σε 36 κιβώτια με την ένδειξη «plantains» μέσα στο ψυγείο σε ένα πλοίο που διέσχιζε από το Λάγος της Νιγηρίας και το πλήρωμα του πλοίου αποτελούμενο από τέσσερις Νιγηριανούς, δύο Μαλιανούς και δύο Cameronese που κρατούνται τώρα.

Μιλώντας για την κατάσχεση, ο εκπρόσωπος της Κινεζικής Γενικής Διοίκησης Τελωνείων, Li Wu, λέει ότι ένας ολοένα και περισσότερος αριθμός ένοπλων ομάδων στην Αφρική χρησιμοποιούν διακίνηση οργάνων για να χρηματοδοτηθούν, καθιστώντας αυτές τις κατασχέσεις προβλέψιμες.

'Αυτά τα όργανα είναι κοινά αγαθά τώρα, αλλά σίγουρα συλλέχθηκαν σε ανθυγιεινές συνθήκες ή μολύνθηκαν κάποια στιγμή, οπότε δεν μπορούμε να τα αφήσουμε στην κινεζική αγορά'.


Ο κ. Λι λέει ότι τα όργανα στάλθηκαν από το Λάγος της Νιγηρίας αλλά μπορεί να έχουν περάσει μόνο από αυτή τη χώρα και θα μπορούσαν ενδεχομένως να προέρχονται από άλλα μέρη της Αφρικής.

'Γνωρίζουμε ότι τα πέη από τη Λιβύη και το Σουδάν έχουν υψηλότερη τιμή από αυτά από άλλες αφρικανικές εμπόλεμες ζώνες, αλλά δεν μπορούν να υποθέσουν την προέλευσή τους πριν από το τέλος της έρευνας'.

Χαρακτηρίζοντας την αξία του οργάνου τόσο υψηλή όσο τα παράνομα ναρκωτικά, ανέφερε ότι 'δείγματα αυτού του μεγέθους' συνήθως αποφέρουν περίπου 160.000 δολάρια το καθένα στη μαύρη αγορά, και η συνολική αξία του ήταν πάνω από 1,15 δις δολάρια, προσθέτοντας ότι παρόμοιες κατασχέσεις ενδέχεται να γίνουν πιο συχνές τα επόμενα χρόνια, καθώς ένοπλες ομάδες στην Αφρική στρέφονται στη διακίνηση οργάνων για να χρηματοδοτήσουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις τους.

Τα ανθρώπινα πέη κατασχέθηκαν σε εννέα περιπτώσεις από το 2002, αλλά το σημερινό εύρημα αντιπροσωπεύει πάνω από τέσσερις φορές το ποσό που κατασχέθηκε από τους τελωνειακούς υπαλλήλους τα τελευταία 18 χρόνια.


ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 

ΠΗΓΗ:    https://www.expressiveinfo.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters