Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Η Κάρεν Χιούντες μας λέει ότι αυτή την εποχή βρισκόμαστε στην προσαρμογή της καινούριας πραγματικότητας όπου οι άνθρωποι θα ζούμε πολύ ποιο αληθινά και θα μάθουμε την Αλήθεια για την Ιστιρια.

Αυτή είναι η Καρεν Χιουντες που για χρόνια μας εξηγεί ότι θα ερχόταν η στιγμή, όπως και ήρθε και πλέων δεν χρειάζεται να κάνει άλλο Βίντεο γιατί , βρισκόμαστε είδη στην αλλαγή όλου του τρόπου ζωής όλης της ανθρωπότητας και μας εξηγεί ότι αυτοί που θέλουν να είναι οι διοικητές της ανθρώπινης ύπαρξης και ζωής, έχουν ηττηθεί χωρίς καμία πιθανότητα καμίας επιστροφής.
Η Χιουντες μας εξηγεί ότι οι Σιωνιστές είναι αυτοί που κατέστρεψαν τα Ιστορικά Βιβλία για να μην ξέρουμε την Αλήθεια για να παρουσιάζουν τα πράγματα όπως συμφέρει αυτούς.

Λυπάται μας λέει η Κυρία Χιουντες που θα το πει αλλά ο μεγαλύτερος οργανισμός στην απέναντι όχθη είναι το Βατικανό.
Μας εξηγεί το πως είναι η πραγματικότητα και όχι αυτό που θέλουν οι αντίθετοι να πιστέψουμε. Είμαστε σε περίοδο εντατικής προσαρμογής σε όλη την γη και τα πράγματα στην πορεία θα είναι πολύ ποιο αξιόλογα από ότι πριν.

Μιλάει για το πόσο ακόμα οι σιωνιστές ακόμα προσπαθούν να μας καταφέρουν να μας πείσουν ότι θα είμαστε καλύτερα με αυτούς που πιστεύουν ότι όλος ο πλούτος της γης τους ανήκει.

Μας εξηγεί επίσης ότι ο Πάπας στο Βατικανό είναι γνωστός ως ο Λευκός Πάπας και ο Άλλος, ο ιερέας στις Στην Ασία που ονομαζόταν ο Μαύρος Πάπας όπου και επειδή ήταν πολύ ποιο αγνός, συνεργάστηκε με πολλές άλλες δυνάμεις με έξυπνο τρόπο συνέλεξε τεράστιες ποσότητες χρυσού από όλο σχεδόν τον κόσμο και τα έχει τοποθετήσει σε ειδικές αποθήκες που είναι γνωστοί σαν η παγκόσμια Τράπεζα που θα ξεχρεώσει τις όλες τις χώρες.

Από το χρυσό κάθε χώρας δάνειζαν και έτσι μαζεύτηκαν τεράστιες ποσότητες χρυσού που ανοίκει στην κάθε χώρα. Επίσης μας λέει ότι στην πνευματική μας εξέλιξη ρόλο παίζει και η θρησκεία αλλά επίσης πρέπει να μιλάμε μεταξύ μας και να μαθαίνουν και να έχουμε την εξέλιξη που μάς χρειάζεται.

Εξηγεί ότι δεν γνωρίζει αν θα κάνει και επόμενο Βίντεο αλλά θα φανεί. Μίλησε και για την Ελληνική Ιστορία και τους φιλοσόφους όπως μας λέει ότι το πανεπιστήμιο της Μόσχας θα δώσει στην Δημοσιότητα τα στοιχεία της πραγματικής Ιστορίας .

Ποιο πολύ από όλα όμως η Κυρία Χιουντες μας εξηγεί ότι βρισκόμαστε στην προσαρμογή και γίνετε πολύ δουλειά στον τομέα αυτόν, είμαστε στο παρά πέντε, αλλά η ανθρωπότητα θα πρέπει να εργαστεί σκληρά για να μην επιτραπεί ποτέ ξανά στους Απατεώνες να κάνουν κάτι.
Φίλοι μου βλέπουμε λοιπόν ότι η γυναίκα αυτή μέσα από τον πόλεμο που συνεχώς τις κάνουν οι σιωνιστές με επιθέσεις πολλές κατά της ζωής της με δηλητήρια, με σωματικές κακώσεις, έχουν ποια κατορθώσει να περπατάει με το ( Π ) είμαστε λοιπόν στην τελική φάση προσαρμογής και σε λίγο θα έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΚΛΙΚ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters