Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

QAnon Οδηγός εκκίνησης & Χάρτες σύνδεσης βαθέως κράτους

Όπου πηγαίνουμε ένας πηγαίνουμε όλοι.Το QAnon είναι μια διεθνής συλλογική ομάδα αφυπνισμένων ανώνων, ανυψωμένων όντων, ελαφρών εργαζομένων, αστεριών, δημοσιογράφων πολιτών, ερευνητών, πληροφοριοδότες, αληθινών, ψηφιακών πατριωτών και πολεμιστών πληκτρολογίου που συνεργάζονται για να εκθέσουν το Freemasonic Luciferian Khazarian Zionist Jesuit Illuminati Globalist Deep State Cabal. Μόνο όταν το σκοτάδι τους φανερωθεί, μπορούν να νικηθούν.

Ο συμβολισμός θα είναι η πτώση τους.

Αυτό το άρθρο επιδιώκει να λειτουργήσει ως οδηγός με πόρους που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε το ερευνητικό σας ταξίδι.

Στο κίνημα του QAnon παρέχονται διαδικτυακές σταγόνες από μια μυστηριώδη φιγούρα γνωστή ως Q, η οποία πιστεύεται ότι είναι JFK Jr. με τη γρήγορη πλειοψηφία του κινήματος. Αν και πιστεύεται ότι είναι το κύριο πρόσωπο πίσω από το κίνημα Q, υπάρχουν επίσης μια ομάδα όχι περισσότερων από 10 ατόμων που αποτελούνται από ολόκληρη την "Ομάδα Q", συμπεριλαμβανομένων αξιόπιστων στρατιωτικών στρατηγών, όπως ο στρατηγός Michael T. Flynn και ο Donald J. Trump (γνωστοί ως Q +). Η ομάδα Q έχει δημιουργήσει μια διεθνή στρατιωτική συμμαχία με λευκά καπέλο με φήμες ότι είναι περίπου 170 χώρες παγκοσμίως, σε συντονισμό με τους στρατιωτικούς και οργανισμούς τους όπως το Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η Ιντερπόλ, η NSA και η Διαστημική Δύναμη.
Το σχέδιο Q υποτίθεται ότι έχει δημιουργηθεί από την ψεύτικη δολοφονία της CIA Cabal του JFK, όπου χρησιμοποίησε ένα σώμα διπλό για να επιβιώσει κρυφά και να συνεχίσει το σχέδιό του να καταργήσει την καμπάλη μια για πάντα. Όπως και ο πατέρας, όπως και ο γιος, ο JFK Jr. συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στο σχέδιο Q για κατάργηση του Cabal και ως εκ τούτου έπρεπε επίσης να πλαστογραφήσει τον θάνατό του σε αεροπορικό δυστύχημα για να αποφύγει πολλές απόπειρες δολοφονίας που η Χίλαρι Κλίντον συνωμοτούσε εναντίον του όταν αγωνιζόταν. για μια θέση στη Γερουσία της Νέας Υόρκης το 2000.


Το κίνημα άρχισε αρχικά να λαμβάνει πτώσεις πληροφοριών στους πίνακες chan το 2017, πρώτα στο 4chan και μετά στο 8chan, ακολουθούμενο από το 8kun. Αυτές οι σταγόνες είναι γνωστές ως "σταγόνες Q" και κυρίως αρχειοθετήθηκαν στο Qmap.Pub , το οποίο στοχεύτηκε και δυστυχώς τερματίστηκε. Σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε αρκετούς εναλλακτικούς αρχειοθέτες Q drop στις επόμενες λίστες.


Για να το δείξουμε, η παρακάτω εικόνα είναι ένα παράδειγμα του πώς θα μοιάζει μια τυπική πτώση Q. Το Q drop 4881 είναι μια πιο πρόσφατη και ιδιαίτερα σχετική πτώση καθώς το Q επισημαίνει τη σημασία της διάκρισης και της γνώσης της διαφοράς μεταξύ "Q" "Anons" & "QAnon." Τα ψεύτικα ειδησεογραφικά μέσα μπορούν να στοχεύουν μόνο τις πρόσθετες θεωρίες που προέρχονται από τα anons και όχι τις πτώσεις πληροφοριών του Q, καθώς υπερβαίνουν τον στόχο της εκκαθάρισης της στρατιωτικής νοημοσύνης Q που καθορίζεται εν μέρει με τη βοήθεια προγραμμάτων κβαντικών υπολογιστών όπως το γυαλί έργου .

Εξουσιοδότηση πρόσβασης βάσει επιπέδων εκκαθάρισης

Στο Q drop 34 λάβαμε μια πτώση ξεκινώντας από τη φράση "Q Clearance Patriot" που σχετίζεται με την άδεια Q ή την άδεια πρόσβασης Q που είναι το επίπεδο εκκαθάρισης ασφαλείας του Υπουργείου Ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών (DOE) που απαιτείται για την πρόσβαση στο Top Secret, Περιορισμένα δεδομένα , στο παρελθόν Περιορισμένα δεδομένα, μυστικά περιορισμένα δεδομένα και πληροφορίες εθνικής ασφάλειας. Ποια θα μπορούσε να σημαίνει μόνο η Q ομάδα έχει πρόσβαση στο υψηλότερο επίπεδο διαβάθμισης ασφαλείας, Q .

Patch δραστηριότητας υποστήριξης πληροφοριών στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών

Ο συνταξιούχος στρατηγός Paul Valley επιβεβαίωσε ότι το QAnon ή η Επιχείρηση Q είναι στην πραγματικότητα ένα πρόγραμμα διάδοσης πληροφοριών στρατιωτικής νοημοσύνης με λευκό καπέλο που βγαίνει από το Στρατό της Βόρειας Βιρτζίνια , μια ομάδα Ειδικών Στρατιωτικών Πληροφοριών άνω των 800 πατριωτών. Το επίσημο όνομα αυτής της στρατιωτικής μονάδας πληροφοριών είναι γνωστή ως Δραστηριότητα Υποστήριξης Πληροφοριών Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών (USAISA) . Αυτό που είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι το έμπλαστρο για τη μονάδα είναι σαφώς ένα Q όπου η λαβή του σπαθιού εκτείνεται προς τα κάτω προς τα δεξιά του μπαλώματος. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας παρουσιάσω την ιδέα ότι δεν υπάρχει σύμπτωση, καθώς θα συνειδητοποιείτε ότι τόσο πολύ όσο θα πάτε κάτω από την τρύπα του κουνελιού.


Ακούστε τι είπε ο στρατηγός όταν ρωτήθηκε για το Q στο παρακάτω βίντεο. Εξηγεί ακόμη και ότι η ομάδα Q εργαζόταν για τη δημιουργία του κβαντικού Διαδικτύου (δορυφόροι που δημιουργήθηκαν από τη Space Force), που πιστεύεται ότι είναι αναγκαιότητα για την πλήρη εφαρμογή του NESARA / GESARA και του κβαντικού νομίσματος που υποστηρίζεται από χρυσό.

Ομοίως, ο συνταξιούχος υπολοχαγός Thomas McInerney αναφέρει ότι το «Kraken», που χρησιμοποιείται ευρέως από τον εισαγγελέα Sidney Powell , αναφέρεται στο 305ο τάγμα στρατιωτικών πληροφοριών , που βρίσκεται στο Fort Huachuca της Αριζόνα. Στο παρακάτω βίντεο, ο McInerney αναφέρει ότι ο Πάουελ χρησιμοποιούσε δεδομένα που παρείχε το 305ο τάγμα για να τροφοδοτήσει νομικές μάχες σχετικά με τις εκλογές του 2020.

Κάντε κλικ για προβολή: Έρευνα 8Kun Q

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters