Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Επικεφαλής μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ: «Οι Κινέζοι συμμετείχαν στην εκλογική νοθεία με την κάλυψη της CIA!»

Έκθεση-κόλαφος λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία Τ.Μπάιντεν

Με μία έκθεση-κόλαφο που απέστειλε προς το Κογκρέσο ο διευθυντής των υπηρεσιών Εθνικών Πληροφοριών (Director of National Intelligence, DNI) Τζον Ράτκλιφ αναφέρει ότι η Κίνα παρενέβη στις εκλογές του 2020 έχοντας την κάλυψη της ίδιας της CIA!  

Στην επιστολή ο Ράτκλιφ ισχυρίζεται ότι πληροφορίες σχετικά με την εκλογική παρέμβαση της Κίνας απεκρύβησαν από τη διοίκηση της CIA, η οποία πίεσε τους αναλυτές να μην αποκαλύψουν τίποτα.

Επικαλούμενος μια έκθεση του αναλυτή της κοινότητας πληροφοριών Μπάρι Ζαλάουφ, ο επικεφαλής όλων των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ δήλωσε ότι ορισμένοι αναλυτές της CIA ήταν απρόθυμοι να περιγράψουν τις ενέργειες της Κίνας ως παρέμβαση στις εκλογές, επειδή διαφωνούσαν με τις πολιτικές του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Η εφημερίδα The Washington Examiner δημοσίευσε την επιστολή του Ratcliffe και την έκθεση του Ζαλάουφ στις 17 Ιανουαρίου, δέκα ημέρες μετά τη δημοσίευση μιας πρωτότυπης έκθεσης για τα έγγραφα.

«Με βάση όλες τις διαθέσιμες πηγές μυστικών πληροφοριών, με ορισμούς που εφαρμόστηκαν με συνέπεια, που διαμορφώθηκαν ανεξάρτητα από πολιτικά ζητήματα ή αδικαιολόγητη πίεση, ότι η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας προσπάθησε να επηρεάσει τις ομοσπονδιακές εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ», έγραψε ο Ράτκλιφ.

Η έκθεση του Zulauf στάλθηκε στο Κογκρέσο στις 7 Ιανουαρίου παράλληλα με μια εκτίμηση της κοινότητας πληροφοριών σχετικά με την παρέμβαση στις εκλογές του 2020. Στην έκθεση (pdf), ο Zulauf δηλώνει ότι οι αναλυτές που εργάζονται στη Ρωσία και την Κίνα εφάρμοσαν διαφορετικά πρότυπα στην αναφορά τους σχετικά με τις εκλογικές παρεμβάσεις.

Ενώ χαρακτηρίζουν τη δραστηριότητα της Ρωσίας ως σαφή εκλογική παρέμβαση, οι αναλυτές δίσταζαν να κάνουν το ίδιο για την Κίνα. «Δεδομένων των αναλυτικών διαφορών στον τρόπο με τον οποίο οι αναλυτές της Ρωσίας και της Κίνας εξέτασαν τους στόχους τους, οι αναλυτές της Κίνας φαινόταν διστακτικοί να εκτιμήσουν τις κινέζικες ενέργειες ως αδικαιολόγητη επιρροή ή παρέμβαση», έγραψε ο Zulauf.

«Αυτοί οι αναλυτές φάνηκαν απρόθυμοι να παρουσιάσουν την ανάλυσή τους για την Κίνα, επειδή τείνουν να διαφωνούν με τις πολιτικές της Διοίκησης, λέγοντας στην ουσία, δεν θέλω οι πληροφορίες μας να χρησιμοποιούνται για την υποστήριξη αυτών των πολιτικών».

Η έκθεση του Ράτκλιφ

Independent IC Analytic Omb... by Jenna Romaine

 

https://www.pronews.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters