Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Ο ΕΓΚΛΕΙΣΜΌΣ ΩΣ ΜΈΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑΣ ΜΕΛΈΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΙ ΕΓΡΉΓΟΡΣΗΣ ΚΙ ΌΧΙ ΡΑΣΤΏΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΗΣΥΧΑΣΜΟΎ.

ΕΠΕΙΔΉ ΠΟΛΛΟΊ ΚΑΙ ΠΟΛΛΈΣ ΔΕΝ ΈΤΥΧΕ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΝΌΜΟΥΣ ΆΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΕΘΥΜΙΚΌ ΔΊΚΑΙΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΈΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΌ ΔΊΚΑΙΟ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΊΣ ΣΥΜΒΆΣΕΙΣ ΚΛΠ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΎΠΟΥΛΕΣ ΜΕΘΌΔΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΝΡΘΩΠΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΝΟΕΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΤΩΧΕΎΣΟΥΝ ΈΝΑ ΈΘΝΟΣ Ή ΚΡΆΤΟΣ...
ΚΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΈΝΟΙ/ΕΣ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΆ ΜΈΣΑ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΑΠΌΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΟ ΌΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΏΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΏΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΏΝ ΌΠΩΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΖΟΥΝ ΝΟΙΩΘΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΦΟΒΟ ΚΛΠ....
ΊΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΉ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΌΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΌ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΑΓΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΕΙ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΈΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΊΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΊΜΕΝΗ ΟΡΚΩΜΟΣΊΑ ΤΟΥ "ΕΚΛΕΓΜΈΝΟΥ" ΝΈΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΤΡΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΑΥΤΗ ΚΛΠ ΑΝΑΦΈΡΩ ΣΥΝΟΠΤΙΚΆ ΤΗΝ ΕΚΤΊΜΗΣΉ ΜΟΥ....
ΛΌΓΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΊΟΥ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΊ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦ ΕΑΥΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΎΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΌΤΙ ΜΊΑ ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ Η "FEDERAL RESERVE BANK" ΈΧΕΙ ΠΤΩΧΕΎΣΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ ΈΘΝΟΣ-ΔΗΜΌΣΙΟ ΑΠΌ ΤΟ 1933 ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΊ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ -ΚΑΤ' ΕΠΈΚΤΑΣΗ ΑΠΌ ΤΟ 1945 ΜΕ ΤΗ ΣΎΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΡΈΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΚΑΙ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ- ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΌ ΤΊΤΛΟ "THE UNITED STATES OF AMERICA S.Α." ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ ΣΧΕΔΌΝ ΣΤΟ ΣΎΝΟΛΌ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΎΟ ΠΑΡΑΤΆΞΕΙΣ ΚΥΡΊΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΎΣ -ΠΟΎ ΕΊΝΑΙ Ό,ΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ- ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΌΡΟΥΣ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΊΕΣ-ΘΡΗΣΚΕΊΕΣ ΠΟΥ ΕΛΈΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΑΠΌ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ -ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΑΡΧΉ ΚΡΆΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΙΚΕΊ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ -Η ΤΡΙΤΗ ΕΊΝΑΙ ΤΟ LONDON CITY ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΤΟΜΈΑ- ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΆ ΚΑΙ ΛΟΙΠΆ ΜΈΣΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΊΖΕΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ.
ΕΆΝ ΙΣΧΎΕΙ -ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΎΕΙ- ΌΤΙ ΛΌΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΏΝ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ TRUMP ΈΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΉΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ 13959 ΚΑΙ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΚΑΤΆΣΧΕΣΕΙ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΤΗΝ FEDERAL RESERVE (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΌ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΌ) ΔΗΜΌΣΙΑ ΚΑΙ ΒΆΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΊΝΕΙ ΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ ΧΩΡΊΣ ΤΗΝ ΈΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΊΑΣ ΓΙΑ ΘΈΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΉΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ....
ΕΤΣΙ ΕΆΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ Η ΟΡΚΩΜΟΣΊΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΚΑΙ Ο ΊΔΙΟΣ ΕΊΧΕ ΕΚΛΕΓΕΊ ΚΙ ΟΡΚΙΣΤΕΊ ΟΠΩΣ ΙΣΧΎΕ ΤΌΤΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΌΝΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΕΚΛΟΓΉΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΣΕ Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΤΏΧΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ FED -ΌΠΩΣ ΑΚΡΙΒΏΣ ΈΧΕΙ ΣΥΜΒΕΊ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ ΑΠΌ ΤΟ 1831 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΣΗΡΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ- ΚΑΙ ΟΥΔΌΛΩΣ ΓΝΩΡΊΖΕΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΤΌΤΕ Ο ΜΠΆΙΝΤΕΝ ΕΆΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΊ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΉ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΤΕΊ ΘΑ ΈΧΕΙ ΔΙΑΠΡΆΞΕΙ ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΊΑΣ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΣΕ ΒΑΘΜΌ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΕΣΧΆΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΊΑΣ ΠΟΥ ΑΠΌ ΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΌΠΩΣ ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ ΕΊΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!! -ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ-
ΕΆΝ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ Η ΟΡΚΩΜΟΣΊΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΈΧΕΙ ΔΙΑΠΡΆΞΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΌΝ ΣΕ ΌΣΟΥΣ/ΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΚΆ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΕΤΑΙ Η ΠΡΌΘΕΣΗ Ή Η ΥΠΟΨΊΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΛΛΆ Η ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΗ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΊΣΑ ΠΡΆΞΗ.
ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΌ ΠΟΛΛΈΣ ΜΈΡΕΣ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΙΘΑΝΌΝ ΒΆΣΕΙ ΤΟΥ ΑΝΩΤΈΡΩ ΣΚΕΠΤΙΚΟΎ ΠΟΥ ΣΑΦΏΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΊΖΕΙ Η ΠΛΕΥΡΆ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΏΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΌΡΙΚΕΣ ΕΝΤΆΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΊ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΤΗΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΏΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΊ ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΊ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΉ ΠΡΆΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΉΔΗ ΑΠΌ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΝΌ ΣΤΗΝ ΟΥΆΣΙΓΚΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΉΛΩΣΗ ΤΟΥ -ΕΆΝ ΙΣΧΎΕΙ- ΑΡΓΌΤΕΡΑ ΌΤΙ ΦΟΒΆΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΌ.
ΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΝ ΛΊΓΟ ΧΡΌΝΟ ΑΛΛΆ ΤΊΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΈΡΩ ΣΚΕΠΤΙΚΟΎ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΈΝΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΊΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΊΣΕΙ ΤΗΣ ΝΟΘΕΊΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΏΝ Ο TRUMP ΩΣ ΥΠΆΡΧΩΝ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΕΙ ΓΙΑ ΆΛΛΟ ΈΝΑ ΈΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΉΣΕΙ ΜΕ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΣΕ ΝΈΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ.
ΥΠΟΛΟΓΊΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΥΠΟΓΡΆΨΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΕΙ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΌΜΟΥ GESARA NESARA ΠΩΣ ΑΠΌ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΊ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΉΝΕΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΟΎΝ ΕΚΛΟΓΈΣ ΆΡΑ ΕΦΌΣΟΝ ΈΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΊ ΣΤΙΣ 2 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΆΡΙΟ ΤΟΥ '21 ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΠΆΛΙ ΕΚΛΟΓΈΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΊΟΥ ΌΠΩΣ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1776 ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΊ ΠΆΛΙ ΣΕ ΙΣΧΎ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΆ Η ΟΡΚΩΜΟΣΊΑ ΤΟΥ ΝΈΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΎΨΕΙ.
ΑΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΕΜΦΑΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΓΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΜ ΜΕ ΧΑΚΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΥΚΙΑ ΑΝΑΣΗΚΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ''LETS MAKE THS UNATED STATES GEAT AGAIN'' (ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΛΙ) ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΑΚΉΣ ΑΠΟΚΆΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΨΕΎΔΟΥΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΛΆΜΨΕΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊΤΕ ΚΑΤΆ ΓΡΆΜΜΑ!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ''TRUST THE PLAN'' (ΑΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ) ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ.
🙏🙏🙏🙏🧿🙏🙏🙏🙏

Τακης Μαιανδρος ΔημητρακοπουλοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters